hirdetés

Rendelj kínait itthonról: WowME Kids Play okosóra

Lányoknak és fiúknak egyaránt

hír
Rendelj kínait itthonról: WowME Kids Play okosóra 1

Forrás: Alza

Raven96
írta: Raven96
2024-05-21

A manapság elérhető okosóra kínálattal Dunát lehetne rekeszteni, de ezeknek a célközönsége a felnőttek tábora, gyerekeknek való verzióból nagyon keveset találni, bár szerencsére az Alza kínálata ebben sem szenved hiányt. A WowME Kids Play képes a megszokott egészségügyi megfigyelésekre, illetve 8-féle beépített játékot és intelligens figyelmeztetéseket tartalmaz, amivel megtaníthatod gyermekedet a helyes életmódra.

A WowME okosórája intelligens értesítéseket képes küldeni, hogy a csemetéd ne felejtse el a reggeli fogmosást, az iskolai ebédszünetet vagy az oktatás utáni edzést, otthon pedig a házi feladat elkészítését, majd az időben történő lefekvést. Ezekkel nagyobb fokú önállóságra nevelheted őt. A kütyü IP68-as besorolású, tehát teljesen védett a játszótéri homok és kosz ellen, de egy izzasztó edzést, illetve zuhanyzást is gond nélkül kibír. Aktív használat esetén 5-7 napig bírja egyetlen feltöltésből, készenléti állapotban ez kitolódik 10-15 napra. Szoftvere és a használati utasítása egyaránt magyar, így minden ifjonc könnyen tudja majd kezelni. Mobiltelefon csak addig szükséges hozzá, amíg összepárosítod az eszközzel és alkalmanként letöltöd a frissítéseket.

A WowME Kids Play okosóra rózsaszín-fehér, kék-fehér és zöld-fekete színekben egyaránt megrendelhető, hogy minden suhanc megtalálja a kedvére valót. Annak érdekében, hogy ne unják meg túl hamar, két extrán színes pánt jár mindegyik mellé. A három modell egységesen 12 390 Ft és élmény lesz a vásárlás, hiszen, ha éjfélig megrendeled, másnap már át is veheted egy AlzaBoxból. Természetesen jár hozzá a magyar számla és garancia.

hirdetés