hirdetés

Az Ultenic FS1 eltakarít maga után, mégsem robotporszívó

Önürítő állomással érkezik

hír
Az Ultenic FS1 eltakarít maga után, mégsem robotporszívó 1

Forrás: Ranvee

Raven96
írta: Raven96
2024-05-22

Az Ultenic FS1 egy olyan állóporszívó, ami képes az önürítésre, bár nem önállóan, mint egy robotporszívó, mert egy gombnyomásnyi segítségre szüksége van. Dokkoló állomással érkezik, ebben lakik a 3 literes porzsákja és ezen tárolható, illetve tölthető a porszívó, így a kezelése nagyon egyszerű minden szempontból. Erős, 30 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik és a Háztartási Kütyüvásárunk alkalmával kupont is szereztünk hozzá, így most kedvezményesen megrendelheted.

Akkumulátorának kapacitása 2500 mAh, amivel a gyártó 60 perces üzemidőt ígér, persze ezt csak a legalacsonyabb fokozatban, de ez nagyban függ a használattól. Az Ultenic FS1 tesztelése során körülbelül 30-40 percig bírta a porszívó úgy, hogy az erősebb módok is használva voltak, de ezt igazából felesleges figyelni, hiszen dokkoló állomásán nemcsak kiüríti magát, hanem töltődik is.

Az Ultenic FS1 önürítős állóporszívót most 64 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz a Ranvee oldaláról, ez az összeg pedig annál is alacsonyabb, mint amennyiért akkor lehetett kapni, amikor teszten járt nálunk. Ehhez egyedi, RendKinaiRV045  kuponkódunkat kell felhasználnod és a termék ingyenes szállítással érkezik.

hirdetés