hirdetés

Wanbo DaVinci 1 Pro bevezető akció a Geekmaxin

Más projektorokra is érkeztek kuponok

hír
Wanbo DaVinci 1 Pro bevezető akció a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-05-22

A Geekmaxi május 20 és 30 között bevezető akciót hirdetett az új Wanbo DaVinci 1 Pro projektorra, amelynek keretében jó áron szerezhetitek meg ezt a kiváló kütyüt. A natív felbontása 1080p, a trapézkorrekció és a fókuszállítás automatikus, a két 8 wattos hangszóró pedig egész jó hangzást biztosít. A promóció apropójából más projektorokhoz is küldtek kupont.

Wanbo TT projektor

A Wanbo TT natív 1080p felbontással rendelkezik, de támogatja a 4K-t és a HDR10-et. 650 ANSI lumenre képes, a vetítési technológia LCD, a fényforrás pedig LED-es. Szerencsére a fókusz és a trapézkorrekció is automatikus. Mediatek MTK9266-os processzor van benne, ami az okosrendszer alapját adja, viszont csak 1 GB memóriával látták el. Ennek egyik magyarázata, hogy a gép nem a megszokott Android TV-t futtatja, hanem valamely butított változatát, amit a TT számára fejlesztettek.

Widevine L1-es tanúsítvánnyal rendelkezik, és támogatja a Netflix 4K tartalmait is, illetve a többi tartalomszolgáltató anyagait is nézhetitek rajta nagy felbontásban. A vezeték nélküli kapcsolatról duplasávos WiFi gondoskodik. Két 5 W-os hangszóró is került bele, így ha nincs hangrendszeretek, akkor elég lehet egy mozizáshoz.

Az U8WYUTJG  kuponnal 94 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból. A Geekmaxi most vásznat is ad mellé ajándékba.

SkyEcho FreeONE Pro hordozható projektor

A SkyEcho projektora nemcsak a mérete miatt hordozható, hanem találtok benne egy 5200 mAh-s akkumulátort is, amivel több mint két órán keresztül képes videókat lejátszani, így kültéri összejövetelek és kempingezés alkalmával is használhatjátok, hiszen nem lesz szükségetek külső áramforrásra. A felbontása natív 720p, de támogatja az 1080p és a 4K dekódolást. A fényereje 350 ANSI lumen, így értékelhető képet inkább sötétedés után produkál. A használata egszerű, hiszen automatikus fókuszállítással és trapézkorrekcióval látták el. Egy 270 fokos gimbal állvánnyal érkezik, amelynek segítségével könnyen beállíthatjátok a vetítés szögét, akár a mennyezetre is lőhetitek a képet. Android operációs rendszer működteti a projektort, sajnos az nem derült ki, hogy melyik verzió. WiFi 6 és Bluetooth 5.2 segítségével csatlakoztathatjátok, vetíthettek telefonról vagy laptopról is.

A SkyEcho FreeONE Pro hordozható projektort a P59EFUSG  kuponnal rendelhetitek meg a Geekmaxiról, így csak 49 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés