hirdetés

A fejlett Ultenic TS1 robotporszívó sokat ad a pénzünkért

Fejlett felmosórendszer, önürítés és egy sor egyéb extra

hír
A fejlett Ultenic TS1 robotporszívó sokat ad a pénzünkért 1

Forrás: Ranvee

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-05-23

Nem sorolnám az egyszerű robotporszívók sorába az Ultenic TS1-et, mivel az átlagnál többet tud. Ugyanakkor nem top kategória, viszont vannak előremutató technológiák benne, az ára pedig így is megfelelőn alacsony tudott maradni. Sosem szokott nagyon akciós lenni, amit talán az alapból is alacsony árának köszönhet, viszont a Ranvee-tól kaptunk rá kupont a Háztartási Kütyüvásárra, amivel elég jutányos áron lehet megrendelni.

A portartályát magától üríti a dokkolóján a 3 literes porzsákba, amit átlagosan 60 nap alatt telít meg, tehát két hónapon keresztül nem igényel karbantartást. Az egyik legjobb dolog benne a felmosás. Két köralakú felmosópárnával rendelkezik, amiket gyorsan forgat, így tisztítja meg a felületet sokkal hatékonyabban, mint más átlagos porszívók.

Az Ultenic TS1-hez hasonló gép csak drágábban van a piacon, így érdemes erre lecsapni. A Háztartási Kütyüvásáron pedig egyedi kuponkódunkkal remek áron rendelhető, a RendKinaiRV038  kódot kell beütni, amivel 73 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a Ranvee webáruházból, ingyenes szállítással, lengyelországi raktárból.

hirdetés