hirdetés

KTC gamer monitorok akcióban

Most újdonságra is lelhettek

hír
KTC gamer monitorok akcióban 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-06-03

A KTC név a gamer monitorok terén lehet ismerős számotokra. Gyártanak forgatható modelleket is, az új H27P22S is közéjük tartozik. A Geekmaxi egy dedikált oldalt is szentelt a megjelenésnek. 27 colos, a felbontása 3840×2160 pixel, a képfrissítése 160 Hz, a fényereje pedig 400 nit. Most nemcsak bevezető áron éritek el, hanem szereztünk hozzá kupont, sőt még másik két típushoz is.

KTC H27T22 gamer monitor

A KTC H27T22 egy 27 colos, QHD felbontású, 16:9-es képarányú, 170 Hz frissítésre képes monitor. FAST IPS technológiát használ, ami miatt kiváló betekintési szöggel bír, és a színvisszaadása is remek. Az sRGB skálát 99%-ban lefedi, 8 bites színmélység és 16,7 millió megjelenített szín mellett. A válaszideje 1 ms (GTG), de a kontrasztaránya is rendben van, 1:1000 értékkel büszkélkedhet. Támogatja a HDR10-et is, a fényereje 350 nit. A kijelző villódzásmentes és alacsony kékfény kibocsátású, így a többórás monitorbámulás sem lesz megterhető.

A H27T22 FreeSync és G-Sync támogatást is kapott. Ezek lényege az, hogy kiküszöbölik az úgynevezett screen tearing jelenséget. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Startegy) és a RAC-t (Racing). Találtok rajta két HDMI és két darab Display Portot, de felszerelték még egy 3,5 mm-es jack aljzattal is. A magassága elég nagy tartományon belül állítható, 16 centit tudtok emelni vagy süllyeszteni rajta, és oldalirányba elfordul összesen 90 fokot, ráadásul dönthetitek -5/+20 fokban. Kaptok hozzá lábat, de szerelhetitek 100×100 mm-es VESA fali tartóra, így egy csomó helyet megtakaríthattok az asztalon. Ha szeretnétek még többet megtudni a monitorról, olvassátok el korábbi tesztünket.

A Geekmaxi 7I7GW4ER  kuponjával most 85 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, európai raktárból.

KTC G27P6 gamer monitor

A KTC G27P6 egy 2560×1440-es felbontású, 27 colos játékmonitor, ami kiváló minőségű, éles képet nyújt. A 10 bites panel a DCI-P3 színskála 100 százalékával és az sRGB színskála 136 százalékával rendelkezik, és 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni. Nagy felbontásával és széles színskálájával élethűbb képeket nyújt. Az OLED panel kiváló betekintési szöget, jobb képminőséget, nagy fényerőt és kontrasztot, valamint gyors válaszidőt kínál. A 240 Hz-es képfrissítés a legdinamikusabb játékokhoz is ideális. Támogatja a HDMI 2.0-t és a HDR technológiát is. A 0,03 ms-os válaszidő csökkenti a mozgás közbeni elmosódást. A FreeSync és a G-Sync rendszerekkel is kompatibilis, fantasztikus játékélményt nyújt.

Tükröződésmentes képernyővel rendelkezik, villódzásmentes és alacsony kékfény kibocsájtású kialakításával minimalizálja a szem megerőltetését. Robusztus állvánnyal szerelték fel, segítségével a képernyő magassága és szöge is állítható. Két beépített hangszórót is kapott, de találtok rajta három darab USB, két HDMI 2.0, egy DP 1.4 és egy Type-C portot, amely lehetővé teszi a 65 W-os gyorstöltéstTöbb előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Startegy) és a RAC-t (Racing). Emellett olyan kulcsfontosságú továbbfejlesztett játékfunkciók is rendelkezésre állnak, mint a Timer és a Sniper Sight, hogy javítsák a játékosok teljesítményét.

A Geekmaxi vGi7zNPt  kuponjával 253 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni, európai raktárból.

hirdetés