hirdetés

Egy jó Midea robotporszívó jöhet 45 000 Ft-ért?

A hazai piacot magasan veri

hír
Egy jó Midea robotporszívó jöhet 45 000 Ft-ért? 1

Forrás: Aliexpress, Midea Robot Vacuum Cleaner Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-06-01

Elstartolt az Aliexpressen a júniusi Choice Day, ami azt jelenti, hogy egy halom remek akció elérhető, illetve mindenre felhasználható kuponkódok is vannak. Ilyenkor vadásszuk a legjobb akciókat, és már bele is futottunk egy remek robotporszívóba. A Midea M6 itthon is sok boltban kapható, egy alap gépnek mondható, ennek megfelelően elég olcsó is. Aliexpressről pedig most extrán nyomott áron rendelhető, mindössze 45 000 forintba kerül a LiDAR szenzoros, jó adottságokkal rendelkező robot.

Számos intelligens szenzorral felszerelték, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon, de biztonságosan mozogjon a helyiségekben. Így nincs veszélye annak, hogy összeütközik a bútorokkal vagy leesik a lépcsőn. Emellett legyőzi akár a 2 cm magas akadályokat is, és könnyedén átmegy kisebb küszöbökön és szőnyegeken.

Az MSmartHome applikációval beállíthatjuk a vízmennyiséget és a szívóerőt, ütemezhetjük a takarítást, vagy akár kiválaszthatjuk, hogy melyik területet tisztítsa a robot, ha pedig szeretnénk, hogy a készülék ne menjen be bizonyos helyiségekbe, például a gyerekszobába, akkor könnyedén létrehozhatunk virtuális falakat vagy tiltott zónákat az alkalmazáson keresztül. Az M6 kompatibilis Google Assistanttel és Amazon Alexával is, így egyszerűen hangutasításokkal is vezérelhető.

Ugyan a hazai boltokban sem drága, de sokat spórolhatunk, ha most Aliexpressről rendeljük. Az RKxSC20  kuponkódot beütve és 5% coin kedvezményt felhasználva már mindössze 45 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, szállítási költséggel együtt, lengyelországi raktárból.

hirdetés