hirdetés

A Konka D3 hajszárítóval fényes lesz a frizurád

Egyszerre hatékony és gyengéd

hír
A Konka D3 hajszárítóval fényes lesz a frizurád 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-06-12

Élünk-halunk az ionos hajszárítókért, legalábbis a szerkesztőség női tagjai nevében bátran leírhatom ezt. Nem véletlenül örvendenek ezek ekkora népszerűségnek, hiszen a hagyományos konkurenseknél sokkal gyengédebben bánnak a hajaddal, mégis képesek hatékonyan megszárítani. A Konka D3 egy teljesen megfizethető modell, ami most 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). alatt kuponozható Banggoodról.

A Konka D3 egy plusz fejjel, azaz egy szűkített fazonú légfúvókával érkezik, ami mágneses módon, könnyedén felcuppan a hajszárítóra. Ez a kiegészítő aranyat ér, ugyanis például én egyből ezzel szárítom meg a hullámos hajamat egyenesre, így hajszárítás után nem kínzom a hajamat még a vasalóval is.

Ha nem szeretnéd a hajkoronádat tovább sanyargatni egy hagyományos hajszárítóval, akkor a Konka D3 előnyös választás ionos technológiájának köszönhetően, ráadásul kupont is szereztük hozzá. A BGHOBBY218  kód felhasználásával most 12 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelheted a Banggood oldaláról a Hobby Day keretein belül, méghozzá ingyenes szállítással.

hirdetés