hirdetés

A TomTop telefonnal használható kütyüket akciózott

Xiaomi 50 wattos, vezeték nélküli töltő és nyomkövető a kínálatban

hír
A TomTop telefonnal használható kütyüket akciózott 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-07-02

A TomTop eheti akciójában két vezeték nélküli eszköz szerepel. Most olcsóbban vásárolhatjátok meg a Xiaomi esztétikus, 50 wattos töltőjét, ami beépített hűtőventilátorral rendelkezik. A csomagban 67 wattos hálózati adaptert is találtok. A négydarabos nyomkövető szett pénztárcabarát áron szerezhető be, egy kütyü még 1500 forintba sem kerül. Az eszköz az Apple Find My applikációval használható, elfelejthetitek az eltűnt kulcsok és apróságok gondját. Mindkét termék Kínából, költségmentesen érkezik.

Nyomkövető

A TomTop ajánlatában egy miniatürizált Bluetooth-os eszköz található, amelyet a fontosabb tárgyakra lehet fellógatni. Úgy néz ki mint egy kutyabiléta, 35,5 mm átmérőjű és 9,2 mm vastag, mindössze 10 grammos. Egy felfogató nyílást találtok még rajta, amivel felhelyezhetitek a kívánt tárgyra. CR2032 elem működteti, a gyári adatok alapján 6-12 hónapig bírja csere nélkül. A nyomkövető működésének alapját a Bluetooth adja, a közelben levő tárgyakat könnyen megtaláljátok, hangot is képes kiadni a keresett Tag.

Hatótávon kívül az Apple AirTag globális helymeghatározó rendszeréhez csatlakozik, azaz a közelben lévő Apple eszközök segítségével pozicionálja az elveszett tárgyat. Amikor az elveszett Taget megtalálja a hálózat valamelyik készüléke, auto­ma­ti­ku­san értesítést kaptok. A nyomkövető megfelelt az Apple MFi tanusítványának, rátehetitek akár kutyanyakörvre, táskára, kulcsra vagy pénztárcára is. Egyszerűen, az Apple Find My applikációval használhatjátok.

A TomTop a négydarabos nyomkövető csomagot 5900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja, darabonként még 1500 forintba sem kerül. Kínából, költségmentesen szállítják.

hirdetés