hirdetés

Cyber Monday a Geekbuyingnál

Az idei év utolsó nagy akcióhulláma

hír
Cyber Monday a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-11-30

A Kínából rendelők jól tudják, hogy a karácsonyi bevásárlás utolsó nagy leárazása a Cyber Monday. A buliba természetesen a kínai webshopok is be szoktak szállni, így a Geekbuyingnál is újabb kütyüket akcióztak le, na meg persze egy exkluzív kuponnal is készültek. Összeszedtem a legjobb dealeket, melyeket európai raktárból rendelhettek meg, így biztosan időben megérkeznek a fa alá.

Roborock H6

A Roborock H6 az egyik legjobb vezeték nélküli porszívó a piacon, nem véletlenül a szerkesztőség egyik nagy kedvence, ha kíváncsiak vagytok a róla készült tesztünkre, akkor klikkeljetek ide. A poreszt nagyon eltalálták, egy csomó konkurens termék tudását übereli. Teli akkuval akár 90 percen keresztül használhatjátok, amíg például a másik nagyágyú, a Roidmi NEX “csupán” egy órás üzemidővel bír. Brutális, 150 AW-os szívóereje van, semmilyen porcicának nincs esélye elbújni előle. Egy praktikus OLED kijelzőt is terveztek rá a kínai mérnökök, ami többek közt az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot mutatja, de láthatjátok azt is, ha például eltömődött a cső. Egyik kedcenc funkcióm, hogy felismeri a szőnyegeket, ekkor automatikusan megnöveli a teljesítményt, hogy minél több kosztól szabadítsa meg őket. Rengeteg tartozékot mellékelnek a kütyühöz, melyeknek köszönhetően bármilyen felületet könnyedén tisztává tudtok varázsolni. A ROBOH6Z4 kóddal brutál jó áron, 99 300 forintért rendelhetitek meg EU raktárból.

Xiaomi JIMMY JV83

A JV83 is járt nálunk korábban, tesztünket itt találjátok. A készülék 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik. Tele akkuval akár egy órán keresztül használhatjátok, ami egy nagyobb lakás, autó kitakarításához bőven elegendő. Nagyon sok kiegészítő van itt is a dobozban, például a gégecső, kefés fej és a könyök nagyon praktikusak. Az allergéneket, port a HEPA szűrő köti meg, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. A 20CYBERMO kóddal 54 400 forintért rendelhetitek meg.

Jimmy JV65 Plus

A JV65 Plus vezeték nélküli porszívó néhány hete járt nálunk, nagyon tetszett nekünk. Érdemes elolvasni a róla készült részletes tesztünket, hiszen ott minden tudnivalót megtaláltok a gépről. 22 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, ami esélyt sem ad a porcicáknak a túlélésre. Jár hozzá egy víztartály és egy mop is, így a finom port és a kisebb foltokat is eltüntethetitek a lakásból. Maximális üzemideje pedig átlagon felüli, 70 perc. Ebben a gépben is találtok HEPA szűrőt, ami megköti a port és az allergéneket, valamint védi a motort. A 20CYBERMO kuponkóddal 61 400 forintért csaphattok le rá.

hirdetés