hirdetés

Pörög a Cyber Monday a Geekmaxinál is

Utolsó nagy leárazás karácsony előtt

hír
Pörög a Cyber Monday a Geekmaxinál is 1
írta: hajas
2020-11-30

Rástartolt a Geekmaxi is az év utolsó nagy őrületére, a Cyber Mondayre. Egy rakás akciós kütyüvel vár benneteket a kínai webshop, de exkluzív ajánlatokat is szereztünk tőlük. A Geekmaxi egyik legnagyobb előnye, hogy csak EU raktáras termékeket forgalmaznak, így áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kiszállítják a megrendelt kütyüket.

Imina hoverboard

Az Imina hoverboard egy igazi városi, menő, kamuflázs mintázatú kis járgány, egy töltéssel akár 25 kilométert is megtehettek vele, ez persze függ a használója testtömegétől, útviszonyoktól és az időjárástól is, maximális sebessége pedig 15 km/óra. 6,5 colos kerekeken gurul, melynek oldalaira LED világítást szereltek. A kütyü teherbírása pedig 100 kilogramm. Legérdekesebb tulajdonsága, hogy egy Bluetooth hangszórót is szereltek bele, így menet közben is hallgathatjátok kedvenc számaitokat vele. 35 900 forintért vásárolhatjátok meg.

Xiaomi JIMMY JV83

A Xiaomi Jimmy JV83 is járt már szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket itt találjátok. A gép 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, vagyis esélyt sem ad a porcicáknak a túlélésre. Teljesen feltöltött akkuval akár egy órán keresztül használhatjátok, aksija pedig cserélhető, így ha kettő van belőle, akkor ezt a számot meg is duplázhatjátok. Egy rakás kiegészítő került a csomagba, például a gégecső, kefés fej és a könyök nagyon jól jönnek a takarítás során. Az allergéneket, port a HEPA szűrő ejti rabul, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. A z52K9Y7u kóddal 55 700 forintos áron juthattok hozzá.

A további ajánlatokat is érdemes csekkolnotok, melyeket ezen az oldalon érhettek el.

hirdetés