hirdetés

Licheers, az ismeretlen minőségi termékek boltja

Érdekes Aliexpress boltok

hír
Licheers, az ismeretlen minőségi termékek boltja 1
írta: Don Kartács
2020-12-01

A Licheers Official Store sokatoknak nem fog semmit mondani, annak ellenére, hogy a kínálatuk igényes, minőségi termékekből áll. Elsősorban autós dolgokkal foglalkoznak, kifejezetten olcsón kínálnak autós porszívót, pumpát vagy éppen telefontartót. Az áraik annyira nyomottak, hogy minden cuccuk vámmentes. Ez persze egyben a legnagyobb hibájuk is, nincs EU raktáruk, cserébe többnyire ingyenes szállítással küldik a termékeket.

Második termékük a mini pumpa, amit szivargyújtóról lehet feléleszteni és 7000 Ft-ot kérnek érte. Általában a 70mai vagy a Xiaomi Mijia pumpát szoktuk ajánlani, de mindkettő jóval drágább a Licheers termékénél. 40 perc túlmelegedés nélküli üzemet ígérnek, ennyi idő alatt 5 autógumit is felfúj, de természetesen használható biciklikerékhez vagy éppen labdákhoz is. Előre beállított nyomásértékeknél automatikusan kikapcsolja magát, a folyamatot pedig egy LCD panelen követhetitek nyomon.

Amivel folyamatosan szívok az autómban, az a telefontartó. Emlékeim szerint a mostani cucc a negyedik 5 év alatt, volt dedikáltan a Seathoz való spéci tartó, ami eltört, volt üvegre vákuumozható LIDL-ös, ami folyamatosan leesett. Próbálkoztam nano „akárminek” hazudott ragadós cuccal is, nem vált be, a szellőzőrostély meg túl mélyen van ahhoz, hogy oda bármit rögzítsek. Ezt a Licheers úgy oldotta meg, hogy 3000 Ft-ért, hogy a 4,7-7,5 inch-es tartományban állítható konzolhoz mindhárom – vákuumos, rostélyra felfogatós és a betűzhető – rögzítési megoldást legyártotta. Így össze-vissza variálható, forgatható, billenthető a cucc, és jó eséllyel a te autódhoz is megfelelő lesz.

Egy csomó más érdekes dolgot is árulnak a boltban, ha a fent felsoroltak nektek nem jönnek be, van mindegyik témára még három másik alternatíva is.

hirdetés