hirdetés

Hírek

EU raktáras BlitzWolf okosvillanykörte 3500 forintért
BanggoodBlitzWolfkuponokosotthon
írta: SonkaMod2020.09.08.

EU raktáras BlitzWolf okosvillanykörte 3500 forintért

Az okosotthonok egyik alappillére a világítás. Két út létezik, az egyik, hogy olyan lámpákat vásárolunk, amik már alapból okosak, vagy pedig az egyszerű foglalatokba csavarunk okosvillanykörtéket, és ilyen módon szintén kész rendszert lehet összehozni. Persze a kettőt kombinálni is lehet, szinte kizárt, hogy minden lámpánk már alapjáraton tudja az okosfunkciókat. A BlitzWolf BW-LT27 okosvillanykörte remek választás, biztosan beleszeret a használója, és most különösen jó áron lehet hozzájutni.

Nő futócipő mindössze 4500 forintért
AliexpressfutócipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.08.

Nő futócipő mindössze 4500 forintért

A Li-Ning napi ajánlatában most sem kell csalódnunk, egy kifejezetten esztétikus női futócipőt áraztak le, az eredeti ár töredékére. A lábbelit maximum 10 kilométeres futásokhoz ajánlják, de akár mindennapi viseletként is tekinthetünk rá. Sajnos csak egyféle színben elérhető, de legalább az igazán izgalmas, halvány padlizsán árnyalat némi feketével vegyítve. A legkelendőbb női méretekben kapható, de vásárlásnál mindenképp a milliméterben megadott érték alapján válasszatok, hiszen akkor nem merülhet fel semmiféle méretprobléma.

Bőven 50 000 forint alatt a 4/128GB-os Redmi Note 9
BanggoodkuponokostelefonRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.08.

Bőven 50 000 forint alatt a 4/128GB-os Redmi Note 9

Kétség nem lehet afelől, hogy az idei év egyik legjobb olcsó készüléke a Redmi Note 9. Persze ezt már megszokhattuk, hogy a Xiaomi elképesztően alacsonyra árazza a Redmi Note szériát, de arra talán mi sem gondoltunk, hogy fél évvel a megjelenés után máris becsúszik 50 000 forint alá a 4/128GB-os verzió.

Előrendelhető az Umidigi A7 okostelefon
BanggoodokostelefonUmidigi
írta: Don Kartács2020.09.08.

Előrendelhető az Umidigi A7 okostelefon

Ennyiért kéne

Általában a Xiaomi telefonok vállát szoktuk veregetni, hiszen tényleg patent készülékeket dobnak a piacra. Így viszont a konkurencia csak akkor rúghat mellettük labdába, ha folyamatosan csökkenti az árait, a "valamit valamiért" elv alapján az ő termékeiket csak olcsóbban lehet eladni. Ezt csinálta az Umidigi is, az új A7-es 4/64-es verzióban csak 27 000 Ft-ba kerül, előrendelési akció keretében. Ennyiért nem hogy Xiaomit, de még konkurenst sem igen tudunk mondani.

Akciós a Xiaomi vízforralós termosza
BanggoodDeermatermoszVízforralóXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.08.

Akciós a Xiaomi vízforralós termosza

Mindent a kellő hőfokra!

Deerma márkanév alatt fut az a termék, mely a Xiaomi termosz és a vízforraló hibridje, és hasonlót nem igen lehet más gyártótól vásárolni. Nagyon hasznos kütyü, belegondolva ezernyi felhasználási módja lehet, pedig elsőre hülyeségnek tartottam. Az ára pedig most kifejezetten jó, 7600 forintba kerül, de végsősoron két eszköz funkcióját kapjuk meg egyben.

Iskolakezdési akció a Keysoffon
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.07.

Iskolakezdési akció a Keysoffon

3000 forint alatt a Windows 10

A gyerekek beiskolázása nem egyszerű feladat, ráadásul a jelenlegi helyzetben gondolni kell arra is, hogy a szülőknek fel kell szerelkezni a digitális oktatás zökkenőmentes működéséhez. Ha még nem rendelkeztek ezekkel az eszközökkel, akkor érdemes minél hamarabb beszerezni őket és gondoskodni a megfelelő szoftverek meglétéről is. A Keysoffnál szerencsére ezt gyorsan és olcsón megtehetitek.

70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt
70maiBanggoodmenetrögzítőXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.07.

70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt

Ez már nem a kispálya

Kell egy menetrögzítő kamerába 4K-s felbontás? Minden bizonnyal nem kihagyhatatlan összetevő, de azért nem árt, mert ilyen sok pixelből már könnyen kibogarászhatók a rendszámok a felvételeken. Ha egy 25 éves Suzuki Swifttel járunk, akkor nem érdemes további tízezreket ilyen kütyükre költeni, de ha van egy pármilliós autónk, akkor a kamerán sem érdemes spórolni. Akik szeretik a teljeskörű biztosítottságot, azok hátsó felvevő egységet is vegyenek, mert az elsővel nem lehet mindent rögzíteni. A 70mai A800 4K most kifejezetten olcsó, mindenkinek ajánlott, aki még nem vett menetrögzítőt, de szeretne.

Olcsó kezdő futócipő a Li-Ning hétfői ajánlata
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.07.

Olcsó kezdő futócipő a Li-Ning hétfői ajánlata

A mai Li-Ning ajánlat a Color Zone elnevezésű csukájuk, melyet kezdő futóknak ajánlanak. A termék alapára 14 000 forint körül szokott alakulni, és se az Ali szülinapon sem a két hete tartott Brands Shopping Weeken nem volt leárazva, tehát ez az első alkalom, hogy ennyire jutányos áron, kevesebb mint 9000 forintért vásárolhatjuk meg. A méretválasztásnál oda kell figyelni, ne az európai méretezést nézzük, hanem mindenképpen a leírásban megadott táblázatban a milliméterben megadott értéket figyeljük, és az alapján vásároljunk.

Alin még kapható az Amazfit Cor és nagyon olcsó
AliexpressAmazfitCorXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.07.

Alin még kapható az Amazfit Cor és nagyon olcsó

Ez az aktivitásmérő még 2018-ban jelent meg, akkor még csak a Mi Band második generációjánál tartott a Xiaomi, és utána dobta piacra az Amazfit Cort. Tehát bizonyos mértékig a Mi Band 2 utódja volt, de inkább egy tőle független, új termékvonalat akartak létrehozni, a színes kijelzős aktivitásmérők vonalát. A kezdő ára elég borsos volt, 17-18 ezer forint körül alakult, ami azóta szépen leesett. A legtöbb helyen már nem is lehet kapni, de Aliexpressen még van pár darab, és most mindössze 6700 forintba kerül.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (2020.09.07)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.09.07.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (2020.09.07)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

hirdetés