hirdetés

Akciós a Xiaomi vízforralós termosza

Mindent a kellő hőfokra!

hír
Akciós a Xiaomi vízforralós termosza 1
írta: SonkaMod
2020-09-08

Deerma márkanév alatt fut az a termék, mely a Xiaomi termosz és a vízforraló hibridje, és hasonlót nem igen lehet más gyártótól vásárolni. Nagyon hasznos kütyü, belegondolva ezernyi felhasználási módja lehet, pedig elsőre hülyeségnek tartottam. Az ára pedig most kifejezetten jó, 7600 forintba kerül, de végsősoron két eszköz funkcióját kapjuk meg egyben.

Az eszköz oldalán érintős kezelőfelületet alakítottak ki, ahol beállíthatjuk, hogy meddig melegítsen, és ott ki is jelzi az aktuális hőfokot, de akár egy kattintással a 100 fokos forráspontig melegítés opció is kiválasztható. A kupakján – amit pohárnak is használhatunk – egy lefúvató szelep található, így oldották meg a nyomáskiegyenlítést. Mivel egy komplett melegítő berendezés van benne, nem könnyű, de nem is kifejezetten nehéz, 400 grammot nyom.

Alapból 8,5-9 ezer forint környékén szokott mozogni, ami nem is olyan rossz ár érte, de mindig úgy éreztem, hogy egy leheletnyivel lehetne olcsóbb is. Most viszont eljött a pillanat, hogy rámondjam, ez megéri az árát. A BGYBRSBJP kuponkód beírásával 7600 forintba kerül, nincs rá postaköltség és egy héten belül ki is hozzák EU raktárból. Ez már tényleg szép ajánlat, főleg, hogy sosem ment még le idáig az ára.

hirdetés