hirdetés

70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt

Ez már nem a kispálya

hír
70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt 1
SonkaMod
írta: SonkaMod
2020-09-07

Kell egy menetrögzítő kamerába 4K-s felbontás? Minden bizonnyal nem kihagyhatatlan összetevő, de azért nem árt, mert ilyen sok pixelből már könnyen kibogarászhatók a rendszámok a felvételeken. Ha egy 25 éves Suzuki Swifttel járunk, akkor nem érdemes további tízezreket ilyen kütyükre költeni, de ha van egy pármilliós autónk, akkor a kamerán sem érdemes spórolni. Akik szeretik a teljeskörű biztosítottságot, azok hátsó felvevő egységet is vegyenek, mert az elsővel nem lehet mindent rögzíteni. A 70mai A800 4K most kifejezetten olcsó, mindenkinek ajánlott, aki még nem vett menetrögzítőt, de szeretne.

Ha leállítottuk az autót, akkor standby módban működik a kütyü, de amint megmozdul a kocsi, automatikusan elindul. Például, ha valaki egy kicsit nekünk jön egy elbénázott parkolás során, akkor a kamera bekapcsol, és rögzíti is az eseményeket. A felvételeket micro SD kártyára menti, ebből 128 GB-osat lehet maximum beletenni, ha betelik, akkor a legrégebbi fájlokat írja felül. Mobiltelefonos alkalmazás is jár a készülékhez, azon keresztül lementhetjük a vieókat, és el is tárolhatjuk őket.

Az alapcsomag részét nem képezi a hátsó kameraegység, de az is vásárolható hozzá, és akkor nem kell két külön ’rendszert’ alkalmaznunk az autó elején és a hátulján. A csomag tartalma a szivargyújtós adapter, tápkábel és különböző matricák a felragasztáshoz. A hátsó kamera nélküli csomag alapára 33-36 ezer forint szokott lenni, de a Banggoodon a BGCARPRO kód beírásával mindössze 28 500 forintba kerül. Ez nem egy alsópolcos kamera, de éppen ezért meg is ér ennyit, ezzel nem csinálunk rossz vásárt.

hirdetés