hirdetés

Hírek

72 darabos művészfilc készlet jelentős kedvezménnyel
Banggoodcopic
írta: SonkaMod2020.09.14.

72 darabos művészfilc készlet jelentős kedvezménnyel

Lassan egy éve történt, hogy berendeltünk a Banggoodról egy művészfilc készletet, mert megláttuk, hogy itthon körülbelül ötszörös áron futnak a márkás szettek, és kíváncsiak voltunk, hogy vajon mit tudnak a kínai variánsok. Mivel mi nem tudunk magas - se alacsony - szinten rajzolni, ezért odaadtuk Dórinak, aki már annál is inkább kompetens a témában, és gyönyörű filcrajzokat készített nekünk. Most pont ugyanaz a készlet kapható jóval olcsóbban, EU raktárból, gyors szállítással.

Már csak 2660 forint a Windows 10
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.14.

Már csak 2660 forint a Windows 10

GoDeal24 Őszi vásár

A GoDeal24.com rendkívül keresetté vált, az Őszi vásáruk miatt, ugyanis most akár 50% kedvezményt is kaphattok a Microsoft szoftverek árából. Az eddigi akcióknál is jobb árakkal várnak titeket az iskolakezdésre való tekintettel, amiből nem érdemes kimaradni.

Akciós a Xiaomi Mijia csavarhúzókészlete EU raktárból
BanggoodcsavarhúzóMijiaXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.11.

Akciós a Xiaomi Mijia csavarhúzókészlete EU raktárból

Mijia, Wiha, Jimi, ezek mind olyan márkanevek, amik Xiaomiként is futnak, és mindnek van több csavarhúzókészlete is. Ezek közül csak a Mijia az, ami tényleg ízig-vérig Xiaomi, és most a 24 darabos készletük akciós a Banggoodon. Az eredeti ár 6-7 ezer forint körül szokott alakulni, most viszont csak 5000 forint és EU raktárból szállítják, teljesen ingyen és gyorsan.

Kínai utcai cipőt minden hölgyre!
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.11.

Kínai utcai cipőt minden hölgyre!

Minden nap nézzük a Li-Ning napi akcióit, és ugyebár minden szentnek maga felé hajlik a keze, ezért titkon abban reménykedünk, hogy valami szaftos akciót kapunk valamelyik férfi futócipőre. A szerencse viszont most a hölgyekre mosolyog, így egy számukra gyártott utcai cipő a mai ajánlat. Rendkívül olcsón, 4400 forintért lehet megvásárolni, tehát kifejezetten extrém ajánlat. Fehér és rózsaszín színekben kapható, a 35-40-es méretekben. Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy milliméter szerinti számozás alapján válasszunk, és akkor nem csúszik hiba a gépezetbe.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.11)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.09.11.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.11)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Lézeres távolságmérő, 4000 forint alatt
AtumanBanggoodlézeres távolságmérő
írta: hajas2020.09.11.

Lézeres távolságmérő, 4000 forint alatt

Az ATuMan DUKA LS-1 egy lézeres távolságmérő, ami nyugdíjazza a hagyományos mérőeszközöket, mint például a mérőszalagot vagy a colstokot. Kevesebb macera, pontosabb mérés, melyik szakember vagy házi barkácsmester ne vágyna erre? Az ára pedig igen kecsegtető, hiszen egy jó kuponnal megspékelve csak 3800 forintot kérnek érte.

Akkumulátoros csavarbehajtó 8500 forintért
BanggoodcsavarbehajtóMinleaf
írta: SonkaMod2020.09.11.

Akkumulátoros csavarbehajtó 8500 forintért

Itthon is lehet olcsón csavarbehajtót venni, de azok általában csak 4-5 Nm nyomatékot képesek átvinni, míg a Minleaf ML-ED1 ennek a többszörösét. A kínai szerszámok esetében hasonló a helyzet, mint nyugaton. Vannak jó, rossz és közepes márkák, bár a rosszak általában márkajelzés nélküliek. A Minleaf nyilván nem veszi fel a versenyt egy Makitával, de otthoni felhasználásra jó, és rendkívül olcsó, tehát a közepes csoportba sorolnám. Ennél többet nem is érdemes rá költeni, ha nem használjuk legalább havi, esetleg heti rendszerességgel.

Mire nem jó egy aksis Xiaomi turmixgép?
BanggoodturmixgépXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.10.

Mire nem jó egy aksis Xiaomi turmixgép?

Nem kérdés, hogy minden háztartásba kell egy turmixgép, de sokszor fejtörést okoz, hogy milyet vegyünk. A probléma abból adódik, hogy a hagyományos gépek nagy helyet foglalnak, és elvesznek egy konnektor foglalatot, úgy, hogy nem is használjuk sokat. A megoldás a Xiaominál keresendő, az akkumulátoros gépük rendkívül kicsi, és nem kell folyamatosan elöl tárolni. Nem is drága, sőt, kifejezetten olcsó, kuponnal 8000 forintba kerül.

Lenovo fejhallgató, 9000 forintért
LenovoTomtopvezeték nélküli fejhallgató
írta: hajas2020.09.10.

Lenovo fejhallgató, 9000 forintért

Bár most nagyon rá vagyunk pörögve a Oneodio termékekre, de sokan nem költenének 16 000 forintot egy vezeték nélküli fejhallgatóra. Szerencsére a Lenovo is kínál fejeseket, igen kedvező áron. A TomTopon fekete vagy piros színben tudjátok megrendelni a kütyüt, ráadásul ingyenes a szállítás.

Női futócipő akció a Li-Ningnél
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.10.

Női futócipő akció a Li-Ningnél

A napi akció tárgya a Li-Ning Cloud női futócipő, mely kisebb edzésekre való 10 kilométerig. Természetesen utcára is remek viselet, a dizájn nem zárja ki a mindennapi viseletet. Kétféle színben elérhető és a méretválaszték is elég széles. Az alapára 15 000 forint körül szokott lenni, illetve volt már olcsóbb is, de a mostani, 6000 forintos ár az eddigi legalacsonyabb árazás. A vásárlásnál a milliméterben megadott méretek a mérvadóak, ez alapján kell választani. Kezdő futóknak vagy kisebb edzésekre, haladóknak is ajánlott.

hirdetés