hirdetés

Hírek

Kosaras cipő majdnem féláron a Li-Ning napi ajánlatában
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.03.

Kosaras cipő majdnem féláron a Li-Ning napi ajánlatában

Ha a nyugati nagy sportmárkák kínálatából válogatunk, akkor egy jobb kosárlabda cipő simán kerül 20-30 ezer forintba, a Li-Ning sem kivétel, hiszen az alapára a mai akciós cipőnek is 22 500 forint. Éppen ezért jó ajánlat, mert csak a mai napon 12 000 forint a csuka. Szerencsére áfa- és vámhatár alatti ez az összeg, így nem kell semmit se ráfizetni, és a szállítás is ingyenes. Méretet mindenképp a centiméterben megadott értékek alapján kell választani, és akkor azzal sem gyűlik meg a bajunk.

Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon
BanggoodokosotthonXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.09.02.

Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon

Egy kis okosotthon fejlesztés

Viszonylag rég volt már, mikor kaptunk egy rakás jó kupont Yeelight termékekre, így időszerű, hogy megint legyen valami akció. Nem kérdés, hogy ha minőségi és relatív olcsó rendszert szeretnénk a lakásba, akkor a Xiaomi Yeelight termékei a legjobb választás. A cég védjegye a jobbnál jobb mennyezeti lámpák, az Ikea – amit egyébként mi is szeretünk - és hasonló divatcégek csak ugatják ezeket a termékeket, de nem érik el a szintjüket. Most rögtön három termék kapcsán is jó ajánlatról számolhatunk be, mindegyik EU raktáras, és ingyen, egy héten belül ki is szállítják őket.

Poco X3 NFC okostelefon
AliexpressPoco X3PocophoneXiaomi
írta: Don Kartács2020.09.02.

Poco X3 NFC okostelefon

Fű alatt jön, bombaként robban

A Xiaomi újra telefonos merényletre készül a piac ellen, hiszen alig adták ki a Poco F2 Pro-t, máris itt van az újabb variáns, a Poco X3, a felső-közép kategóriába pozícionált telefon, ami szeptember 8-ától - jövőhét kedd - lesz kapható. Teljesen új Qualcomm SoC-ra, a 732-esre épül, mindenféle csoda vívmánnyal rendelkezik, mint az a 120 Hz-es kijelző, a 33 W-os töltés vagy 64 Megapixeles főkamerával rendelkező, négy elemből álló szenzorsziget. Az NFC meglétét külön kiemelte a gyártó, így az elektronikus fizetéssel sem lesz gondotok. Az árakról egyelőre keveset tudni, állítólag 220-280 dollár között lesz az újdonság, bár ez egy meglehetősen optimimista tipp.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.02)
BanggoodGearbestGeekbuyingkuponnapi kupon
írta: hajas2020.09.02.

Napi kuponok – Ezek a nap legjobb ajánlatai (09.02)

Mindenki szeret spórolni egy kicsit, aminek legjobb módja, ha kuponokkal bombázzuk meg az árakat, így sokszor igen nagy kedvezménnyel szerezhetünk meg menő termékeket Kínából. Hogy segítsünk ebben, összegyűjtöttük a mai nap legnagyobb kedvezményt adó kódjait, használjátok őket bátran! Ha olyan termékre keresnétek kupont, ami nincs a lenti listában, használjátok a Kuponkeresőnket, vagy nézzetek szét a Facebook csoportunkban.

Őszindító válogatás, Geekbuying módra
GeekbuyingKugooLibratoneXiaomi
írta: hajas2020.09.02.

Őszindító válogatás, Geekbuying módra

Itt van az ősz, itt van újra

Beköszöntött az ősz, véget érnek a nyaralások, a diákok pedig visszaülnek az iskolapadba. A Geekbuying azonban az új évszakban is remek ajánlatokkal vár benneteket. A mai "zsákmányunkban" találtok egy profi TWS fülhallgatót, sétapadot, elektromos rollert és éjjeli lámpát. Nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt sem, hiszen a szállítási mód vagy az árazásuk miatt ezeket megúszhatjátok.

Divatos női cipő a Li-Ning napi akciójában
AliexpresscipőLi-Ning
írta: SonkaMod2020.09.02.

Divatos női cipő a Li-Ning napi akciójában

A Li-Ning nem csak sportcipőket gyárt, hanem egyszerű utcai lábbeliket is. A mai napi akcióban egy ilyet áraztak le. A magasított talpú cipellők mostanában igen divatosak, nem csoda, hogy leakciózták, biztosan jó sokat eladnak belőle, főleg ezen az elképesztően alacsony áron. Sajnos csak két színben ilyen akciós, és a méretválaszték sem mozog széles skálán, de a legtöbben megtalálják maguknak a megfelelőt. Nagyon fontos, hogy a tökéletes méretet a centiméterben megadott érték alapján válasszuk, mert úgy nem fogunk mellényúlni.

Kihívót kapnak a Xiaomi légtisztítók a BlitzWolftól
BanggoodBlitzWolflégtisztító
írta: SonkaMod2020.09.02.

Kihívót kapnak a Xiaomi légtisztítók a BlitzWolftól

Nem kérdés, hogy a Xiaomi gyártja a legjobb ár/érték arányú légtisztítókat a piacon, de az is tény, hogy a legeslegolcsóbb modelljüket sem lehetne alacsony árúnak mondani. Ehhez hozzá tartozik, hogy az összes készülékük viszonylag nagy teljesítményű. Éppen ezért lesz nagy sikere a BlitzWolf BW-AP1 légtisztítónak, mert kicsit kisebb a teljesítménye, és jóval olcsóbb, mint a Xiaomik. Hasonló konstrukciónak tűnik, mint az Alfawise P2, csak jóval profibb, és minden funkciót megkapott, semmit sem spóroltak ki belőle.

Akciós az eredeti Xiaomi Soundbar
BanggoodSoundbarXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.01.

Akciós az eredeti Xiaomi Soundbar

Bár már viszonylag régen teszteltük a Xiaomi első soundbar-ját, azóta is előszeretettel használjuk. Nem véletlen, hogy a Redmi ugyanilyen eszközének a tesztelésébe is örömmel vetettük bele magunkat, da akkor csalódnunk kellett. Tehát úgy áll a helyzet, hogy továbbra is csak ez az egyetlen ajánlott soundbarja van a gyártónak, de ennek legalább leesett az ára az évek során. A tesztünk idejében még 34 000 forintba került, de már jóval alacsonyabb az ára, és kuponnal egészen 22 500 forintig is letornázhatjuk, amiért nagyon jó vétel.

30 000 Forint alatt a BlitzWolf drágábbik gamer széke
BanggoodBlitzWolfgamer szék
írta: SonkaMod2020.09.01.

30 000 Forint alatt a BlitzWolf drágábbik gamer széke

Már írtunk róla, hogy a BlitzWolf BW-GC1 gamer szék meglehetősen nagy népszerűségnek örvend, és az árához képest elégedettek vele a vevők. Ez igaz a GC2-es modellre is, mely egy kicsivel többet tud, mint a kistesó. A Banggoodon még magyar értékelést is lehet róla olvasni, és nagyjából egy véleményen van mindenki, hogy nyilván nem egy csúcskategóriás ülőalkalmatosság, de ezért a pénzért abszolút jó vétel. Most még kupon is elérhető rá, amivel csak 29 500 forintba kerül, bomba ajánlat.

Kiléphet az okostelefonok piacáról a Huawei?
Huaweiokostelefon
írta: hajas2020.09.01.

Kiléphet az okostelefonok piacáról a Huawei?

Szebb időket is élt már a Huawei, azonban már egy jó ideje gyülekeznek a sötét felhők a tech óriás fölött. Bár a kínaiak azt állítják, hogy nincs ok az aggodalomra, egy neves elemző szerint 2021-ben akár ki is léphet a Huawei a mobilpiacról.

hirdetés