hirdetés

Iskolakezdési akció a Keysoffon

3000 forint alatt a Windows 10

hír
Iskolakezdési akció a Keysoffon 1
írta: Atika
2020-09-07

A gyerekek beiskolázása nem egyszerű feladat, ráadásul a jelenlegi helyzetben gondolni kell arra is, hogy a szülőknek fel kell szerelkezni a digitális oktatás zökkenőmentes működéséhez. Ha még nem rendelkeztek ezekkel az eszközökkel, akkor érdemes minél hamarabb beszerezni őket és gondoskodni a megfelelő szoftverek meglétéről is. A Keysoffnál szerencsére ezt gyorsan és olcsón megtehetitek.

58% kedvezmény Office csomagokra

Igen, tényleg 58% kedvezmény jár az Office-okra vagy az azokat tartalmazó csomagokra. Ehhez csak a BRK58 kuponkódot kell felhasználnotok a termékek kosárba helyezése után.

Még többre van szükségetek?

Minden egyéb szoftverre 55% leárazást biztosít a Keysoff a BRK55 kuponkód felhasználásával:

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Andrew Mantarro, Unsplash

hirdetés

Ha nem szeretnél lemaradni egy cikkünkről sem, kövess minket Facebookon!

Ha szeretnél a legjobb kínaizós közösség tagja lenni, lépj be a Facebook csoportunkba is!

Kínából rendelők csoportja (Gearbest, Banggood, Geekbuying, Aliexpress stb)