hirdetés

Tesztek

archív

UNI-T LM550 lézeres vízszintező teszt – Olcsón is profi

2018.04.30.

Sokan kértétek, hogy teszteljünk különféle kínai szerszámokat, ezen felbuzdulva beszereztünk egy UNI-T LM550 vízszintezőt, ami lézerek segítségével vetít ki vertikális és horizontális vonalakat a falra. Az eszköz különösen hasznos építkezéseknél, festésnél vagy akár képek felrakásakor is, és mindössze 18.500 forintért lehet a miénk, ami igen jónak számít a hazai piachoz képest.

archív

Reiz Nw074 asztalitenisz háló teszt – Mi lehet ennél kínaibb?

2018.04.10.

Nem sok olyan dolog kínaibb, mint a Reiz Nw074 ping-pong háló, és ha valamiben a távol-keleti nemzet igazán jó, az pont ez a sportág. Kétszázmillió ember csak nem tévedhet, vagy mégis? Meglátjuk, hogy a 3.500 forintba kerülő asztalitenisz kellék hogyan teljesít a gyakorlatban.

archív

Ganzo F753M kés tesztje – Jogkövető úriembereknek

2018.04.09.

A Ganzo F753M kapcsán az jutott eszembe, hogy manapság nincs nehéz dolga az embernek, ha kedvező áron szeretne elfogadható minőségű zsebkést beszerezni, a kínai oldalakon ugyanis több tucat – ha nem több száz – efféle termék közül válogathat. Bonyolódik azonban a helyzet, ha azt szeretnénk, hogy ezt a terméket a magyar jogszabályoknak megfelelően hordhassuk, ...

archív

Xiaomi EUNI ES808 elektromos roller teszt – A kétkerekű Tesla

2018.03.21.

Az EUNI ES808 egy újabb termék a Xiaomi katalógusában, és egy kedves olvasónk, Dávid felajánlása tette lehetővé a tesztelését. A gyártóról már sokszor leírtuk, hogy a kínai prémiumot elsősorban ők képviselik, viszont ez nem azt jelenti, hogy minden termékük hibátlan. Nekem jutott az a szerencse, hogy a végére járjak, ismét tarol-e a Xiaomi.

archív

Ganzo G733-GR kés teszt – A szürke eminenciás

2018.03.19.

Mai tesztalanyunk a Ganzo G733-GR kés, és talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a Ganzo a legismertebb márka a kínai kések között. Ez nem véletlenül van így, ők gyártják a legszélesebb választékot, illetve a késeik minősége is teljesen korrekt. Ami miatt azonban sokan nem kedvelik ezt a márkát, az az, hogy a ...

archív

HILDA multifunkciós szerszám teszt – Szinte Dremel

2018.03.18.

A HILDA rotary tool egy, a barkácsemberek által jól ismert eszköz kínai megfelelője. A Dremel elhíresült arról, hogy milyen sokoldalú is tud lenni a mindennapi életben, a felső marástól kezdve a fémvágásig, mindenre használhatjuk. Már régóta szemezgettem a távol-keleti rokonával is, hiszen 12.400 forintos árával és bőséges kiegészítőkészletével kifejezetten hívogató volt.

archív

Ganzo Firebird F7551 kés teszt – Vastag pengéjű mindenes

2018.03.11.

Ha az ember elég hosszú ideje foglalkozik késekkel, akkor két eset lehetséges. Az egyik az, hogy nagyon jól tudja, hogy mi jön be neki – mint például a Ganzo Firebird F7551 – és mi nem, és csupán olyan darabokat vásárol, amelyek ebbe a kategóriába sorolhatók. A második, hogy minden feladatkörre megvan a jól bevált ...

archív

KXL-D100 lézeres mérőműszer teszt – Már majdnem professzionális…

2018.02.03.

A KXL-D100 egy, a mindennapjainkat megkönnyítő mérőműszer, aminek segítségével minden esetben jól felmérhetjük a helyzetet. A készülékben egy 1mW teljesítményű lézer található, ami 100 méteren belül képes lemérni bármilyen teret. Ez az igazán hasznos szerszám mindössze 7000 forintért a miénk lehet.

archív

Meco Q5 elemlámpa teszt – Kicsi vagyok, világítok

2018.01.23.

A Meco Q5 egy zsebre vágható, mini elemlámpa, ami a leírások szerint méretét meghazudtoló fényerősséggel képes operálni. Igazi filléres darab, 1.040 forintért választhatunk a számtalan szín közül, miközben az alacsony ár nem ment a minőség rovására. Inkább ezt akasszuk kabátzsebünkre, mint egy tollat.

archív

Vegyesfelvágott olcsóságok – Standard kínaizós cuccok

2018.01.19.

Mindenki – így tehát mi is – úgy kezdi a Kínából való rendelést, hogy vesz pár dollárért valami szemétnek tűnő, hihetetlenül olcsó akármit, ami aztán hogy, hogy nem, de beválik. Ilyenkor már megállíthatatlan a rendelési függőség kialakulása, és mindent a Távol-Keletről szerzünk be, a műanyag kiskatonától kezdve a számítógéppel bezárólag. Sőt, már olyanról is ...

hirdetés