hirdetés

Tesztek

Alfawise V8S Pro robotporszívó teszt
Alfawise V8S ProrobotporszívóXiaomi Roborock S50

Alfawise V8S Pro robotporszívó teszt

60 000 Ft alatt is van élet

írta: Toobee2019.08.15.

Eddig azt gondoltam, hogy régi építésű lakásokban, magas küszöbökkel semmi haszna egy robotporszívónak, de az Alfawise V8S Pro rádöbbentett arra, hogy ez nem igaz. Főz, mos, takarít…az asszony, na ennek a tehernek egy részét sikerült levenni a válláról az 60 000 Ft alatt megvásárolható eszközzel. Bámulatos, hogy milyen tisztán tudja tartani a lakást, ráadásul még fel is mos. Szerencsére ez a termék is ingyenes vám- és áfamentes szállítással érhető el.

8
/10
Puppyoo T10 Home állóporszívó teszt
állóporszívóPuppyooPuppyoo T10Xiaomi Jimmy JV51

Puppyoo T10 Home állóporszívó teszt

Harapós kiskutya

írta: Don Kartács2019.08.13.

Az európai fülnek furán hangzó Puppyoo T10 márkanévvel emelkedett ki az unalom tengeréből egy új állóporszívó. Ezzel picit már előre ellőttem a poént, egy kifejezetten kellemes, meglepően erős, HEPA filterrel ellátott forgófejes készülék jelent meg a középkategóriában. 52.000 Ft-os árával - amihez a O33E83160018D000 kuponkódot kell becsépelnetek - a Xiaomi Jimmy JV51-et szorongatja, annál valamivel jobb minőségben. A szokásos féleleműző mantrát itt is elmondom: áfa- és vámmentesen érkezik, ingyenes szállítással, francia raktárból.

8.8
/10
Xiaomi Jimmy JV83 vezetéknélküli porszívó teszt
állóporszívóXiaomi JimmyXiaomi Jimmy JV83

Xiaomi Jimmy JV83 vezetéknélküli porszívó teszt

Variációk egy témára

írta: Don Kartács2019.08.04.

Nem véletlenül használtam a magyar filmklasszikus nevét a címben, a Xiaomi Jimmy JV83 vezetéknélküli porszívó döbbenetes hasonlóságot mutat a JV51 és a CJ53 típusszámú társaival. Szerencsére a lényegi különbségek mind előremutató változásokban nyilvánulnak meg, frissebb lett a dizájn, hosszabb lett az üzemidő – döbbenetes 63 percet mértem –, HEPA filterrel rúgja seggbe a poratkákat és az ár sem szállt el, a JIMMY10 kuponkóddal 68 500 Ft, ami már az EU raktár minden előnyét is tartalmazza.

8.6
/10
Alfawise AR 182 állóporszívó teszt
AlfawiseAlfawise AR182állóporszívóXiaomi Jimmy JV51

Alfawise AR 182 állóporszívó teszt

Szia, nem találkoztunk már valahol?

írta: Don Kartács2019.07.18.

Az Alfawise AR 182 kapcsán eszembe jutott a legbénább csajozós duma, de nem véletlenül, a Blitzwolf BW-AR182 is kísértetiesen így néz ki. Azt a terméket kedveltem, és azt is gondoltam, hogy az "Alfa" is ugyanezt tudja, de eléggé megleptek az eredmények. A műszaki paraméterekben megtalálható eltéréseket a magasabb ár reprezentálja, 37.600 Ft-ot kérnek érte, cserébe bika, 18.000 Pa-s szívóteljesítményt biztosít.

8
/10
Xiaomi Viomi V2 robotporszívó teszt
robotporszívóViomiViomi V2Xiaomi robotporszívóXiaomi Viomi V2Xiaomi Viomi V2 robotporszívó

Xiaomi Viomi V2 robotporszívó teszt

Vízöntő

írta: Don Kartács2019.07.09.

Íratlan szabály, hogy a komolyabb robotporszívók lézerszenzorral rendelkeznek, ahogyan a Xiaomi Viomi V2 is. Nem nagy ördöngösség kitalálni, hogy a Roborock S50 ellen dobták a piacra, ez is intelligens, térképalapú takarítást valósít meg, viszont van egy olyan extrája, amit eddig egyik előd sem tudott: képes vezérelni a víztartályból kibocsájtott folyadék mennyiségét, amivel végre értelmet nyer a felmosás. Mondjuk nyerjen is, mert 110.000 Ft-ot kérnek érte, igaz, lengyelországi EU raktárból érkezik.

8.6
/10
Xiaomi robotporszívók házi versenye
Mi homeMi RobotRoborock S50robotporszívóXiaomiXiaomi Xiaowa

Xiaomi robotporszívók házi versenye

Ki a legény a gáton?

írta: Don Kartács2019.07.01.

Robotporszívókról már százszor írtunk, de mindig újra felmerül a kérdés, hogy melyik Xiaomi modellt érdemes leginkább megvenni. A jelentős árkülönbség miatt egyáltalán nem mindegy, hogy milyen funkciókat engedünk el. Küszöböt másszon vagy felmosson? Felszedje a kutya szőrét vagy a szőnyeget érzékelje? Térképet építsen ami visszahívható? Bármelyiket is visszük haza, mind a négy eszközt itthonról, magyarországi garanciával és gyors szállítással rendelhetjük meg a Xiaomishopból.

Phaewo Scrubber elektromos takarítógép teszt
kefePhaewosúrolótakarítástakarítógép

Phaewo Scrubber elektromos takarítógép teszt

Markolni való takarítónő

írta: molcsa2019.06.27.

A Phaewo Scrubber a magyar termékoldal szerint egy centrifugálókemence, bármit is jelentsen ez, de valójában egy mindenes takarítóeszköz, ami sokat segít az utált házimunkában, ha nagyobb területet kell fényesre nyalnunk. Működése pofonegyszerű, egy elektromotor által hajtott forgórészre tudunk különböző fejeket csatolni, amikkel az üvegtől kezdve a fürdőkádon át a padlóig mindenféle felületet tisztíthatunk. 22.000 forintért érhető el, tehát nem kell a fél életünket sem kifizetni az egyszerűbb takarításért.

7.8
/10
Xiaomi Dreame V9 állóposzívó teszt
állóporszívóXiaomiXiaomi állóporszívóXiaomi DreameXiaomI Dreame V9

Xiaomi Dreame V9 állóposzívó teszt

Mély benyomást tett

írta: Don Kartács2019.06.23.

Se szeri, se száma mostanában az új állóporszívó modelleknek, a Xiaomi Dreame V9 is egy közülük. Cserébe 60 perces üzemidőt, minden eddiginél nagyobb szívóerőt és háromfokozatú működést ígér. Ennél viszont sokkal érdekesebb az ár, 68.000 Ft-ért hozhatjuk el lengyel raktárból áfa- és vámmentesen, ami így szépen alávág az eddigi csúcsmodellnek, a Roidmi F8-nak.

8.8
/10
Xiaomi Mi Robot porszívó teszt
robotporszívó

Xiaomi Mi Robot porszívó teszt

MZ/X, jelentkezz

írta: molcsa2019.06.13.

A Xiaomi Mi Robot lesöpri az asztalról az okos robotporszívók minden eddigi sztereotípiáját. Kiváló minőség, extra szolgáltatások, lézeres és ultrahangos útvonaltervezés, 12 szenzor és 3 processzor az, ami tényleg okossá teszi tesztalanyunkat. Az sem mindennapi funkció, ahogy a lakásunk kétdimenziós alaprajzát megalkotja és felhasználja a takarításhoz. A nagyjából 80.000 forintos ár pedig minden forintot megér, még akkor is, ha elsőre soknak látszik. A teszt elolvasása után nem fog annak tűnni.

9.4
/10
Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó teszt
állóporszívóvezetéknélküli porszívóXiaomiXiaomi Jimmy

Xiaomi Jimmy JV51 vezetéknélküli porszívó teszt

Kisokosz

írta: Don Kartács2019.06.12.

Régóta vártam egy olyan olcsó vezetéknélküli porszívó modellre, mint a Xiaomi Jimmy JV51. A Xiaomi Roidmi F8 már majdnem forradalmasította a takarítás ezen formáját, ám az ára meglehetősen magas volt, és sokan nem akartak ennyit költeni a termékre. Szerencsére a JV51 ezt a hibát is kiküszöböli. 54.000 forintért majdnem ugyanazt tudja, mint a drágább modell, és még az akkumulátora is cserélhető. Ráadásul vám- és áfamentes HKEU Priority Line szállítással érkezik hazánkba, így igazi bomba üzletnek néz ki a kütyü.

8.6
/10

hirdetés