hirdetés

Tesztek

Oclean W10 szájzuhany teszt
OcleanszájzuhanyW10

Oclean W10 szájzuhany teszt

A szájápolás mestere

írta: hajas2021.09.17.

Fogorvoshoz járni valljuk be őszintén, senki sem szeret. Évente egyszer azért érdemes felkeresni, hogy ránézzen a fogaitokra, és ha helyesen, rendszeresen és alaposan tisztítjátok őket, akkor jó esetben csak egy év múlva fogtok vele megint találkozni. Viszont sajnos a fogmosás önmagában nem elegendő, mivel nagy hangsúlyt kell fektetni a nyelv, a fogközök és az íny ápolására is. Az Oclean W10 pontosan erre a célra született, amit az Oclean hivatalos weboldaláról tudtok megrendelni 17 800 forintos áron. A szállítás teljesen ingyenes, ráadásul áfa- és vámmentesen küldik.

9
/10
BlitzWolf BW-VB1 multifunckiós robotgép teszt
BanggoodBlitzWolfmixer

BlitzWolf BW-VB1 multifunckiós robotgép teszt

Ma én leszek a szakács

írta: Don Kartács2021.09.11.

Újabb BlitzWolf konyhagép, a mindent megoldó kategóriából. Felveri a habot, ledarálja a húst, smoothie-t készít, és még vagy 29 másik dolgot is tud. Ennek a legfontosabb hozománya, hogy nem kell 10 db különböző konyhai kisgéppel teletöltenetek a konyhaszekrényeket, hiszen a BW-VB1 az összes feladatot elvégzi. De vajon a gyakorlatban ez a sok az egyben megoldás tényleg működik? Nagyon nem mindegy, ugyanis a robotgép 46 700 Ft-ba kerül a BGHU0957 kuponnal, ami már egy szemmel látható összeg, szerencsére a szállítás ingyenes és cseh raktárból érkezik, így a vámmal és az áfával nem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
Baseus akkumulátoros magasnyomású mosó teszt
BanggoodBaseusmagasnyomású mosó

Baseus akkumulátoros magasnyomású mosó teszt

Tökéletes termék egy nem is olyan szűk rétegnek

írta: Don Kartács2021.09.08.

A Baseus magasnyomású mosóról még szerintem senki nem írt itthon tesztet, pedig egy kifejezetten izgalmas termék. Vezeték nélkül, akkumulátorról üzemel és teljes mértékben hordozható, még egy kis összecsukható vödröt is adnak a 3 locsolófej és az autómosó tartály mellé. Az ára sem vészes, 26 200 Ft-ot kérnek érte a BGec8845 kuponkóddal, az áfa- és vámmentes szállítás 600 Ft-ba kerül.

9.2
/10
Oclean Flow szónikus fogkefe teszt
FlowOcleanszónikus fogkefeType-C

Oclean Flow szónikus fogkefe teszt

Tuti megoldás egy problémára

írta: Don Kartács2021.09.06.

Nemrég adtunk hírt az új Oclean szájápolási termékek megérkezéséről, ebből a palettából teszteltük most az új fogkeféjüket, az Oclean Flowt. Ez a cég belépőmodellje, de szerintem nagyon jól sikerült, egyrészt remek a dizájn, másrészt Type-C porton keresztül tölthető, van 5 különböző működési módja, és a slusszpoén: 180 naponként egyszer kell tölteni, ami durva. És mivel ez egy alaptermék, csak 8800 Ft-ba kerül a fogkefe ingyenes szállítás mellett, és természetesen áfa- és vámmentesen érkezik Kínából.

9.4
/10
BlitzHome BH-AF2 okosfritőz teszt
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőz

BlitzHome BH-AF2 okosfritőz teszt

Sült csirkével kitöltött piaci rés

írta: Don Kartács2021.09.02.

A Liven G-5 fritőz bepillantást engedett a kínai forrólevegős sütők misztériumába, de annyira azért nem nyerte el a tetszésemet. Ennek két oka volt, a szűkös befogadóméretei és az ára, így hát kerestem egy jobb versenyzőt, és meg is találtam a BlitzHome BH-AF2 személyében. Itt a sütőtér már 5 literes, csak 26 500 Ft-ot kérnek érte cseh raktárból a BGHU0948 kóddal, ráadásul applikációból is vezérelhető a konyhai kisgép. Eléggé bevált a szerkezet, mutatom is, hogy miért.

9.6
/10
BlitzWolf BW-FLT1 hangulatfény teszt
BanggoodBlitzWolfhangulatfény

BlitzWolf BW-FLT1 hangulatfény teszt

Fényorgia

írta: Don Kartács2021.08.06.

A lakást sokan szeretik feldobni különböző hangulatelemekkel, ehhez asszisztál most a BlitzWolf a másfél méter magas RGB LED-jével, amit a TV mögé, de akár egy IKEA-s rizslámpába is elrejthetitek. A távirányítható fényforrás 68 különböző effekttel képes feldobni a hangulatot, és a fényerejét is változtathatjátok. A hangulatfelelősért a BGLIG12 kuponkóddal 25 000 Ft-ot kérnek lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett, és nyilván az áfával és vámmal sem kell foglalkoznotok.

8.6
/10
Oclean Air2 elektromos fogkefe és Oclean S1 sterilizáló teszt
Ocleansterilizálószónikus fogkefe

Oclean Air2 elektromos fogkefe és Oclean S1 sterilizáló teszt

Kiegészítik egymást

írta: Don Kartács2021.08.04.

Az Air 2 talán az egyetlen fogkefe az Oclean kínálatában, amit még nem teszteltünk. Pedig a rendkívüli csendességéről, az indukciós tölthetőségről és a szuper alacsony súlyáról ismerszik meg a fogápolásra használatos eszköz. És ha már Oclean, akkor mellécsaptuk az Oclean S1 UV fényű sterilizálót is, ami a bacik kiirtásáért felel. A tartót és a 3 db fejet is magában foglaló fogkefe csomagért az OCLEANAIR2  kóddal 12 200 Ft-ot, míg a sterilizálóért az OCS1 kóddal 6800 Ft-ot kérnek. A cég saját állítása szerint áfa- és vámmentes szállítással küldi a termékeit.

LIVEN G-5 forrólevegős fritőz teszt
BanggoodLIVENXiaomiYoupin

LIVEN G-5 forrólevegős fritőz teszt

Nemcak cípős cíkéhez

írta: Don Kartács2021.08.01.

Eléggé belejöttünk a különböző kínai konyhai kisgépek tesztelésébe, és egyelőre meggyőző a felhozatal, elég ha csak a BlitzWolf kiváló sütőjére vagy kávéfőzőire gondolunk. Most azonban távolabb eveztünk a márkától, helyette a Xiaomival nem túl szoros szálon összekapcsolható LIVEN termékét vettük górcső alá, ami egy 2,5 liter kapacitású, 1400 W-os fritőz. Az érintőpaneles konyhai csodáért 23 300 Ft-ot kérnek a BGHU0800 kuponkóddal, és szerencsére Lengyelországból küldik, hiszen a Banggood rengeteg termékét áthelyezte európai raktárakba, megoldva ezzel a vám és az áfa kérdéskörét. További örömhír, hogy a szállítása is ingyenes.

8.4
/10
Bakeey automata öntöző teszt
BakeeyBanggoodöntöző

Bakeey automata öntöző teszt

Gyümölcsfarm otthonra

írta: mrgergoke2021.07.29.

Rengeteg embernek vannak otthon növényei, elég csak végigsétálni a városok utcáin és megnézni az erkélyeket. Sokan pedig zöldségeket és gyümölcsöket is nevelnek a balkon fénygazdag, de mégis védettebb területén. Ehhez azonban rengeteg víz kell, amit vagy kézi öntözéssel, vagy automatikus locsolással oldhattok meg. Ez utóbbira kínál megoldást a Bakeey napelemről is üzemeltethető szettje. Ebből 3 különböző kiszerelés is van 13 600-16 800 Ft között, ezt az árat a BGc3368c kóddal lehet elérni. Mindegyik variánst Banggood Express áfa- és vámmentes szállítással rendelhetitek meg.

8.4
/10
Oclean W1 okos szájzuhany teszt
Ocleanszájzuhany

Oclean W1 okos szájzuhany teszt

Félelem és rettegés a fogorvostól

írta: Don Kartács2021.07.28.

Nem vagyok nagy barátságban a fogorvosokkal, ezért mindent megteszek, hogy véletlenül se találjanak semmit, amikor betévedek a rendelőjükbe. Ehhez visz egy lépéssel közelebb az Oclean W1 okos szájzuhany, ami mérsékelt áron képes nagy hatékonysággal tisztítani a fogközöket, és még statisztikát is készít a telefonotokra. Jópofa szerkezet, de a lényeg nyilván az, hogy hozzáad valamit a szájhigiéniátokhoz és az egészségetekhez. 21 500 Ft-ot kérnek érte az OCLEANW1 kóddal, amit egy fogorvosi rendelőben egy alkalommal is bőven ott lehet hagyni. A szállítás ingyenes, és a cég szerint áfa- és vámmentesen érkezik a termék.

8.6
/10

hirdetés