hirdetés

Tesztek

Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt
BanggoodBlitzWolfhordozható teleppower station

Blitzwolf BW-PG2 hordozható töltőállomás teszt

Kicsi a bors, de nem erős

írta: Don Kartács2022.03.27.

Nemrég nyúztam a Loskii LK-P10-et ami egy picit nagyobb modell mint a BW-PG2 és az nagyon tetszett. A BlitzWolf állomása annyival tud többet, hogy az egyenáramú oldalt - vagyis az USB portokat - jelentősen felfrissítették, Type-C kimenet, gyorstöltés, PD támogatás, ahogyan manapság kell. Mivel ez egy kisebb telep, ezért az ára is nyomottabb, a BGHU1913 kóddal 84 500 Ft-ot kérnek érte, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett.

7.6
/10
BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt
BanggoodblitzhomeBlitzWolfjégkockakészítő

BlitzHome BH-IM2 jégkockakészítő teszt

Nemcsak a rövid csúszik tőle jobban

írta: Don Kartács2022.03.19.

A BlitzHome az BH-IM2-vel végre egy olyan termékkel rukkolt elő, amit a következő fél évben, mikor picit jobbra fordul az idő, folyamatosan lehet használni. Meglepően gyorsan, kb. 10 perc alatt készít kétpohárnyi töményre elégséges jeget, pofonegyszerű működtetni, és nem is olyan vészes az ára, ha azt vesszük, hogy egy nagyobb társaság akár évekig is használhatja. Az érte kért pénzmennyiség szerintem reális, a BGHU1884 kuponkóddal 37 000 Ft-ot kell a kasszánál hagynotok, ezért cserébe cseh raktárból, ingyenes szállítással küldik, és ha kipróbáljátok, rá fogtok jönni, mennyire jópofa ez a cucc.

9.2
/10
BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt
BanggoodBlitzWolfturmixgép

BlitzWolf BW-CB1 turmixgép teszt

Will it blend?

írta: Don Kartács2022.02.03.

A Blitzwolf a konyhai eszközeinek egy külön alkategóriát hozott létre BlitzHome néven, annyira nyomul a különböző főzéshez köthető eszközök piacán. Sütőkben és fritőzökben kifejezetten erős a cég, de a különböző turmixgépeket sem hanyagolták el. A kételemű sorozat olcsóbb darabja a BW-CB1, ami kifejezetten nagy űrtartalmával és brutálisan erős, 1500 W-os motorjával gyakorlatilag mindent leaprít, amit beletesztek, kezdve a jégtől a zöldségeken át a keményebb magvakig. 20 400 Ft-ot kérnek érte a BGHUCJ64 kóddal, cseh raktárból, ingyenes szállítás mellett, és többletköltségekre nem kell számítanotok.

9
/10
BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt
BanggoodBlitzWolfbw-tm01időjárás állomás

BlitzWolf BW-TM01 időjárás állomás teszt

Két szenzor több, mint egy

írta: Don Kartács2022.01.24.

Már nagyon aktuális volt, hogy vásároljak magamnak egy időjárás állomást, és hát mi lehetne annál hitelesebb teszt, ha mi is fogyasztjuk a kínai portékát. A BW-TM01 ráadásul egyből 2 darab kiegészítő szenzorral érkezik (lehetett ezt kapni már hárommal is), így tulajdonképpen 3 helyen is mérhetitek a hőmérsékletet, hiszen a számtalan adatot kijelző központi egységben is van egy mérő. A komplett szettért a BGHU1591 kuponkóddal most mindössze 6700 Ft-ot kérnek, és ebben már benne van a szállítás költsége is. A terméket cseh raktárból küldik, nekem 6 nap alatt meg is érkezett a cucc.

8.8
/10
Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt
BanggoodokoscsengőXiaomi

Xiaomi Doorbell 2 okoscsengő teszt

Állatorvosi ló, felboncolva

írta: Don Kartács2022.01.20.

A Xiaomi Doorbell 2 egy olyan okoscsengő, amely képes felvételeket készíteni az ajtó előtt álló személyekről, képes a hangotokat megváltoztatni, jó minőségű, és app alapú is, így távolról is megnézhetitek, ki keres titeket. Képes előredefiniált üzeneteket is kimondani, rögzíteni a beszélő képét, és még sok minden mást is. 20 000 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, a Banggod pedig fizeti az áfát a termékeik után.

5.4
/10
Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje
BanggoodDeermamixershakerXiaomi

Deerma és Xiaomi elektromos mixerek tesztje

Már az egészséges életmód is hordozható

írta: Don Kartács2022.01.11.

Tombol a világban az egészséges életmód mánia, a trendet pedig mindenki igyekszik meglovagolni. Ezért a Deerma és a Xiaomi is előállt egy-egy hordozható shakerrel, amiknek a lényege, hogy közvetlen áramforrás nélkül is összedobhattok egy smoothie-t vagy shake-et. Ezek a cuccok viszont annyira nem olcsók, előbbiért a BGHU1437 kóddal 11 500-at, míg utóbbiért a BGHU1438 kóddal 11 900 Ft-ot kérnek, de ez az összeg már tartalmazza a szállítás árát is. Mindkettő kínai raktárból érkezik, az áfát pedig a Banggood fizeti a termékei után.

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt
blitzhomeBlitzWolfforrólevegős sütőfritőzXiaomi

Xiaomi Mijia MAF01 okosfritőz teszt

Nyelvi nehézségek

írta: Don Kartács2022.01.10.

Főzni mindenki szeret, ráadásul eléggé uniszex dolog, így mindkét nem korosztálytól függetlenül sokat bíbelődik ezzel a tevékenységgel. Ehhez viszont olyan konyhai eszközök kellenek, mint a Xiaomi fritőze, ami nemcsak szép és jó minőségű, de még okos is. Applikációból vezérelhető a berendezés, így nagyon kényelmesen nyomon követhető a folyamat. A remek konyhai sütőért 31 200 Ft-ot kérnek a BGHU1350 kóddal, lengyel raktárból érkezik, további költségek nélkül.

8.4
/10
BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt
ajtócsengőBanggoodBlitzWolfcsengő

BlitzWolf BW-DB1 ajtócsengő teszt

Hasznos lakáskiegészítő

írta: Don Kartács2022.01.09.

A BW-DB1 tipikusan egy olyan hiánypótló eszköz, amit fillérekért lehet beszerezni, egyszerű, mint egy szög, kb. sosem romlik el, és még nagyon vicces dolgokat is lehet vele csinálni. A 433 Mhz-en kommunikáló eszközhöz 10 nyomógomb is társítható, tehát egy fél társasházat le lehet vele fedni. 4900 Ft-ot kérnek érte a BGHU1435 kuponnal, ebben már a szállítás költsége is benne van, a Banggood pedig fizeti az áfát a termékei után.

9
/10
Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt
Banggoodelektromos fogkefesoocasUV fényx3 pro

Soocas X3 Pro elektromos fogkefe teszt

UV fénnyel erősít

írta: hajas2021.12.29.

Jó rég járt szerkesztőségünkben elektromos fogkefe, úgyhogy éppen eljött az ideje, hogy ismét beszerezzünk egyet. A választásunk a Soocas X3 Próra esett, ami remek minőségű és extra hosszú üzemidővel rendelkezik, ráadásul adnak hozzá egy UV fényes fertőtlenítőt is, ami minden használat után kinyírja a bacikat a sörtéken. A készüléknek megkérik az árát, jelenleg a BGHU1399 kóddal 21 500 forintért tudjátok megrendelni a Banggoodról.

9.4
/10
JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt
BanggoodJOYXEONszappanadagoló

JOYXEON automatikus szappanadagoló teszt

Hasznos, de nem váltja meg a világot

írta: Don Kartács2021.12.10.

A JOYXEON egy automatikus szappanadagoló, ilyet már mindenki látott, ha másért nem, mert a járvány miatt az ország tele lett automata fertőtlenítő berendezésekkel. A JOYXEON annyiban más, hogy egyből habosítja is az anyagot, illetve adnak hozzá az alap szett részeként habképző tablettákat. A cuccért szállítással együtt 4700 Ft-ot kérnek a BGHU1340 kóddal, az importköltséget a Banggod fizeti.

8
/10

hirdetés