hirdetés

AGSIVO forgatható konyhai tároló

A rend szerelmeseinek

teszt
AGSIVO forgatható konyhai tároló 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-07-06

Általában elektromos rollereken suhanunk és projektorokon nézzük a kedvenceinket, ha tesztet kell készítenünk, de most egy rendhagyó termék érkezett hozzánk, ami nem más, mint az AGSIVO forgatható konyhai tárolója. Ez lényegében egy görögdinnye méretű, műanyag tartály, amibe rizst, bulgurt, kölest, quinoát és egészségesebbnél egészségesebb dolgokat pakolhatsz, majd egy gombnyomásra adagolhatod őket. Banggoodon most komoly ára van, mert 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, nézzük, megéri-e!

A rendeljkínait szerint

 • megbízhatóság: 9
 • design és anyagminőség: 10
 • felszereltség, funkciók: 8
 • ergonómia: 9
 • ár/érték arány: 8

8.8

Népítélet

n/a

Ehhez a termékhez még nem érkezett olvasói értékelés.

Légy te az első

Az AGSIVO forgatható konyhai tárolója egy rém unalmas, barna papírdobozban érkezik, ami ugyanazt a semmilyen hatást kelti, mint amikor egy Alzás Siguro terméket csomagolsz ki. A tároló körülbelül 23×23 centiméternyi helyet foglal és ABS műanyagból készült, amivel számos más téren találkozhatsz. Például a fejlesztő-építő játékok egyes részei is ebből készülnek, egészségre nem ártalmas.

Tesztalanyunk 6 tárolórekeszből áll és mindegyik alatt találsz egy kis gombot, amivel az adott rekesz alja középen kinyílik.

Ott tud leszóródni a kiválasztott élelmiszerből annyi, amennyi belefér az alatta lévő, kihúzható adagolóba. Lényegében ennyi az egész, semmilyen nagy innováció nincs benne, mégis rendelkezik pár előnnyel.

A konyhai rendszerezőket elnézve olyan széles manapság a választék, hogy csak a képzeleted szabhat határt. A fűszereket és a száraz élelmiszerek egy részét, például a lisztet, a panírmorzsát és a cukrot az emberek nagy többsége külön-külön üvegben, műanyag tégelyben, dobozkában vagy ehhez hasonló alkalmatosságokban tárolja. Sokan ennek a szöges ellentéteként járnak el és mindent az eredeti csomagolásában tartva bezsúfolnak a konyhaszekrénybe vagy a kamrába. Én az előbbi csapatot erősítem és élek-halok az okos tárolási lehetőségekért, amivel a kicsi konyhámat és a kamrámat is kellőképpen kihasználhatom. Nézzük, mire jó az AGSIVO forgó tárolója!

hirdetés

AGSIVO forgatható konyhai tároló teszt – Egyszerű, de nagyszerű

Az AGSIVO forgatható konyhai tárolójában leginkább kis szemű, száraz hozzávalókat érdemes tartani, hiszen a fűszerekhez értelemszerűen túl nagyok a rekeszek. Liszttel, cukorral és ehhez hasonló alapanyagokkal sem ajánlott feltölteni, mivel azt nagyobb mennyiségben szokás kimérni sütés-főzés során, nem pedig egy ilyen kis adagolóval, de persze ezt is embere válogatja. Ha a pénz nem számítana, akkor mindegyik fakkba másfajta, macskáknak való jutalomfalatot raknék.

A bulgurhoz, köleshez és társaihoz hasonló gabonafélék tipikusan olyan hozzávalók, amit, ha nem mérleggel, akkor általában bögrével vagy pohárral mérünk, ezért én az alábbiakkal töltöttem fel a tesztalanyunkat:

 • jázmin rizs
 • rizottó rizs
 • hántolt, feles sárgaborsó
 • étkezési lencse
 • étkezési búzadara
 • nagy szemű zabpehely

Gyakran készítek rizst köretnek, emellett főzelékeket, tejbegrízt és laktató reggelit, így ezekre esett a választásom, de ezt majd a saját ízlésedhez és szokásaidhoz igazítod. Rekeszenként elfér nagyjából 500 gramm élelem, de ez attól is függ, mit raksz bele.

Sós, cukros és zsíros dolgokkal egyáltalán nem ajánlott feltölteni,

például különféle nasikkal vagy gabonapehellyel, hiszen ezeket nem lehetne normálisan adagolni és higiéniai szempontból is odavágnának a tárolónak. A megtisztítása nem egyszerű, mert ahhoz az egészet ki kell ürítened. Kitörölgetni nem lehet, mert a rekeszekbe még egy gyerek keze sem férne bele. Szerencsére nem sűrűn szorul majd pucolásra, legalábbis abban az esetben, ha a korábban ajánlott, száraz apróságokkal töltöd fel.

Kíváncsi voltam, milyen lesz a termék pár hét használat után, amikor már maga mögött tudhat jó néhány főzőcskézős estét, mert annak semmi értelme nem lett volna, ha megtöltöm több kiló hozzávalóval és mindössze kétszer adagolok belőle bármit is, így nem nagyon lenne mit leírnom. A tapasztalatok alapján arra fontos figyelni, hogy mindig egyenletesen legyen feltöltve, különben nem forog annyira könnyedén, mint amikor tele van. Ezt még úgy is nehéz kivitelezni, ha a leggyakrabban használt hozzávalókkal töltöd fel, mert úgysem egységesen fogynak el.

A tároló használata egyébként nagyon fun.

A gomboknak egy dolguk van és azt jól végzik, a tárolórekeszek alján sincs probléma a kis csapóajtókkal, ahol lepotyog a kiválasztott hozzávaló, még egyszer sem akadt meg egy szem sem. A használata sokkal jobb, mint zacskók vagy dobozok között matatni a konyhaszekrényben, esetleg kamrában és szétszórni, illetve lepotyogtatni mindent, mert ez a halálom. Igaz, hogy tesztalanyunk nem kevés helyet foglal a konyhapulton, plusz a kényelmes forgatás érdekében még rá kell számolni 5-7 centimétert, de akkor is egy hasznos eleme a helyiségnek, ami ilyen áron el is várható.

Összegzés

Összességében nézve az OCD-s lelkem imádja az AGSIVO forgatható konyhai tárolóját, mert nemcsak jól néz ki és feldobja a konyhát, hanem hasznos is. Három egyszerű dolga van: tárolni, forogni és adagolni, amiket remekül végez, de ennél többet nem is tud, így sajnos elmondható, hogy árazásnál vastagon fogott a ceruza. Várom már az olyan jövőbeli verziókat, amikben már beépített mérleg is helyet kap vagy esetleg hangvezérléssel működnek majd, de ne legyünk telhetetlenek. Itthon valamivel barátibb áron lehet ehhez hasonló megoldásokat kapni, de ennek ellenére a termék elég gyorsan el szokott fogyni raktárról a Banggood oldalán, így, ha beleszerettél, nem érdemes kihagyni. Most 16 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz, ingyenes szállítással.

Pro

 • Jól néz ki, főleg teljesen feltöltve
 • Könnyedén kezelhető
 • Hasznos eleme a konyhának

Kontra

 • Nem tud semmi extrát
 • Igencsak drága

hirdetés