hirdetés

Tesztek

Fűthető mellény teszt
Banggoodfűthető mellényunicikli

Fűthető mellény teszt

Újratöltve, sikeresen

írta: Don Kartács2019.10.31.

Volt már fűthető mellény tesztünk, de nem aratott osztatlan sikert a szerkesztőségben a nem különösebben minőségi ruhadarab. A dolgot egyetlen ok miatt nem adtam fel, láttam egy egykerekűs ismerősön egy olyat, amit én is felvettem volna. Aztán rátaláltam a téli túrázók és ingázók Excaliburjára, ráadásul 9000 forintról 6000-re leárazva, amit a BGMoto88  kóddal érhettek el. Ez elég combos különbség, és mivel láttam a cuccot élőben, már húztam is be a terméket, ami az alacsony ára miatt vámmentesen érkezett.

8.6
/10
YuiHome időjárás állomás teszt
BanggoodidőjárásIgeressYuihome

YuiHome időjárás állomás teszt

Ha esik, ha fúj

írta: SonkaMod2019.09.25.

Lassan már leáldoz az otthoni időjárás állomások kora, hisz minden fontos információ a telefonunkon is elérhető, de még meg-megakad a szemünk pár szép kütyün, ami látszólag felesleges, mégis vágyunk rá. Az egyetlen olyan adat, amit nem tud pontosan megmondani a mobilunk, de egy ilyen kütyü igen, az a valós kinti és benti hőmérséklet. Ennyi már elég is ahhoz, hogy megfelelő árazás mellett azt mondjuk rá, hogy kell egy cucc. A YuiHome szerencsére csak 9000 forint, amit nem mondanék soknak érte.

6.8
/10
Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt
GeekbuyingMijianapszemüvegszemüvegXiaomi

Xiaomi Mijia TS napszemüveg teszt

írta: molcsa2019.08.25.

Nyár elejére terveztük a Xiaomi Mijia TS napszemüveg tesztjét, de szokás szerint fennakadásokkal küzdöttünk a szállításban. Még ugyan éppen beleférünk a legnaposabb évszakba, amikor különösen indokolt a napszemüveg-használat, de aki megrendeli, nagy valószínűséggel már csak ősszel fogja használni. A 6000 forintos kiegészítőtől már joggal várjuk el, hogy minőségi darab legyen, hiszen nem kifejezetten olcsó tucattermék.

7
/10
Xmund XD-DY3 hátizsák teszt
hátizsáktáskavízállóXmund

Xmund XD-DY3 hátizsák teszt

Kis táska, sok cucc

írta: SonkaMod2019.07.10.

A nyár már javában tombol és mindenki rohan el szabadságra, hogy élvezhesse a jól megérdemelt pihenést. Jómagam, és sokan hozzám hasonló személyiséggel megvert embertípusoknak a pihenés aktív kikapcsolódást jelent, tehát megyünk hegyet mászni, biciklizni és egyéb sportoknak hódolni. A szabadidős tevékenységünket pedig remekül segíti az Xmund hátizsákja, legyen szó kerekezésről, kirándulásról vagy strandolásról. 2.000 forintba kerül, ami meglepően alacsony ár érte, és a kiszállítás is ingyenes.

6.8
/10
Eredeti és replika MVMT órák tesztje
karóraMegirMVMTMVMT órareplika

Eredeti és replika MVMT órák tesztje

Nem mindegy, hogy 100 vagy 3

írta: Don Kartács2019.06.30.

Mostanában elég sok óra fordult meg nálam, de mindig is vágytam egy MVMT-re, és ha már sikerült egyhez hozzájutni, akkor egy replikát is beszereztem mellé. A kérdés persze az, hogy például az Aliexpress kínálatában 3 és 100 dollárért is megtalálható termékek között mi és mekkora a különbség. Annyit elárulhatok, hogy nem kicsi.

7.2
/10
Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt
borotvaelektromosES3GeekbuyingkörkésesPhilips

Xiaomi ES3 körkéses borotva teszt

Lehetne akár Philips is

írta: Don Kartács2019.06.19.

Rég járt már nálunk borotva és már én is rég használtam körkéses eszközt, de a Xiaomi ES3 tényleg megér egy pillantást. Megdöbbentően olcsó, az LCD kijelzője zseniális, több sebességben használható, USB-ről tölthető és szinte teljesen vízálló. És tudjátok, mennyibe kerül? 5.600 Ft, amiből szerintem egy harmadnyi nyugat-európai termék sem jönne ki.

9
/10

hirdetés