hirdetés

Hírek

Nyári leárazás a Geekmaxinál
CleansebotDreameGeekmaxiJimmyXiaomi
írta: hajas2020.06.17.

Nyári leárazás a Geekmaxinál

Helló nyár!

A Geekmaxi is begyújtotta az akció rakétákat, számos termékhez juthattok hozzá kedvezményesen. Az akció tegnap kezdődött, és egészen a hónap végéig, június 30-ig tart. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket árul, így néhány nap alatt, áfamentesen kézbesítik a kiszemelt kütyüket, ráadásul mindenre két év garanciát vállalnak.

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai
AliexpressMi Band 5RedmiTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.06.16.

Az Aliexpress Summer Sale legjobbjai

Powered by Summer

A nyári hőhullámok egyelőre még nem érték el hazánkat, de az Aliexpress akcióhulláma már igen! A Summer Sale keretein belül rengeteg kütyü kapható fantasztikus áron. Kiválogattam nektek a legjobbakat, és még kuponokat is hoztam nektek. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Microsoft termékek 3000 forinttól
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.06.16.

Microsoft termékek 3000 forinttól

Júniusi őrület a Keysworlds-nél

A legnagyobb év közepi leárazás elkezdődött 2020-ban. A Keysworlds.com 2020-as évi nagy vásárának alkalmával akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhattok Office vagy Windows licenct. Ráadásul mostantól akár víruskergetőket is beszerezhettek náluk, így a biztonság miatt sem kell aggódnotok.

Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól
CafagoHaylouLenovoWltoysXiaomi
írta: hajas2020.06.15.

Új hét, új ajánlatok a Cafago-tól

Kütyü dömping

Elhoztam nektek a Cafago legújabb ajánlatait. A felsorolásban találtok okosórákat, okoskarkötőt, robotporszívót, TWS fülhallgatót és távirányítós autót is. A termékek az áruk, vagy pedig a szállítási mód miatt áfamentesek.

Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma!
GeekbuyingKugooRoborockszületésnapi akcióXiaomi
írta: hajas2020.06.15.

Itt a Geekbuying 8. születésnapi akcióhulláma!

Happy birthday!

Elstartolt a Geekbuying várva várt születésnapi leárazása, rengeteg kupon és akciós termék vár rátok. Továbbá a kuponok mellett hoztam nektek robotporszívót, elektromos rollert, TWS fülhallgatót és hordozható SSD-t is. A felsorolásban szereplő termékek a szállítási mód vagy az árazás miatt áfamentesek.

Top 3 elemlámpa a Summer Sale alkalmából
AliexpressBanggoodelemlámpaGearbestsummer sale
írta: Don Kartács2020.06.15.

Top 3 elemlámpa a Summer Sale alkalmából

A minőség nem lehet kérdés

Itt a nyár és az elemlámpa szezon, ezért összeszedtem az általam legjobbnak tartott világítós cuccokat. Mindegyiket teszteltem vagy éppen folyamatban van a tesztjük, vagyis nem a netről „szedegettem” nekem tetsző cuccokat. Van olyan modell, ami különböző színhőmérsékletű és erejű LED-del is kérhető. Alizók előnyben, mindegyik termék a mágikus 11 000 Ft - 32 EUR - körüli áfa- és vámhatár alá esik, de azért több webshop termékeit is mellékeltem.

Alis cuccok a világűrből
Aliexpresskütyük
írta: hajas2020.06.12.

Alis cuccok a világűrből

A végtelenbe és tovább

A mai Aliexpress válogatásunknak elsősorban a világűr szerelmesei fognak a leginkább örülni, hiszen "űrbéli" cuccokat hoztam nektek. Mindegyik termék áfamentes az árazásuk miatt.

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait
DHGateHaylouXiaomi
írta: hajas2020.06.12.

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait

Kütyüáradat

Ismét összegyűjtöttem nektek néhány kedvező árú kütyüt a DHGate kínálatából. Ma robotporszívót, okosórát és IP kamerát tettem a válogatásba. Mindegyik termék az árazása vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Az Apavlog újra tesztel
Apavlogrobotporszívó
írta: Don Kartács2020.06.12.

Az Apavlog újra tesztel

360 S6 Pro robotporszívó

Ahogy már biztosan észrevettétek, az Apavlog együttműködés okán Mesterházi Dávid is készít videókat különböző teszteszközökről, most éppen az 360 S6 Pro porszívó került terítékre, amiről a tesztünket itt olvashatjátok. Eléggé más eredményre jutott, mint mi, a lenti videó megnézésével ti is megtudhatjátok, pontosan mire. Ha ti is szeretnétek kifejezni egy adott termék kapcsán a véleményeteket, akkor ne fogjátok magatokat vissza, a Népítélet rovatban adunk erre lehetőséget.

Xiaomi Air Purifier légtisztítók
Air PurifierXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2020.06.11.

Xiaomi Air Purifier légtisztítók

Kevesebb por, jobb illatok

Több légtisztítót is teszteltünk már, de eddig a gyakorlatban csak a Xiaomi típusai váltak be. A Geekbes terméke konkrétan kudarc volt, viszont a kínai Apple viszonylag magabiztosan szállította a jó eredményeket. Mára azonban annyiféle variánst dobtak a piacra, hogy érdemes egy kicsit rendet tenni a különböző eszközök között.

hirdetés