hirdetés

Outdoor Oasis Sale a Geekmaxin

Kedvezményes árakkal és kuponokkal készültek

hír
Outdoor Oasis Sale a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-07-11

A Geekmaxi július 8 és 22 között Outdoor Oasis Sale kiárusítást tart számtalan kültéren használható termékre. Érdemes böngésznetek az esemény oldalát, mert egy csomó kihagyhatatlan ajánlattal találkozhattok. Összegyűjtöttünk néhány kupont, amiket akár már most is felhasználhattok: 3% kedvezmény az áruházban: pTBDmRCx , 4% kedvezmény vízisportszerekre: P9KZT8VU , 7% kedvezmény minimum két termék vásárlása esetén: YvgLfUP9 .

 

Jigoo S300 Pro atkaporszívó

A Jigoo S300 Pro atkaporszívó 500 W teljesítménnyel és 13 kPa szívóerővel hatékony tisztítást biztosít, még a textíliák mélyéről is eltávolítja a szennyeződéseket. A dupla tartályos megoldás 12 000 ütést mér a felültre percenként, felszívja az élősködőket, majd utána egy szűrőrendszer segítségével megszűri a port. Szerencsére nemcsak mechanikai módon tisztít, hanem UV lámpával is öli az atkákat és a baktériumokat, ami roncsolja a DNS-üket. Elpusztítja a matrac mélyén található kértevők 99,99 százalékát, ráadásul még ultrahang hullámokat is generál, hogy megakadályozza az atkák szaporodását.

Hővel is pusztít, hiszen 55 fokos levegőt fúj a megtisztított felületre. A készülék vezetékes kivitelű, ezért az üzemidő csak rajtatok múlik. Felszerelték poratka szenzorral, amivel követhetitek, hogy az éppen takarított felületen mekkora az atka koncentráció, amit százalékos formában jelenít meg a kijelzőjére, így pontosan tudjátok, hogy meddig kell porszívózni a bútordarabot. Az S300 Pro szívónyílása elég széles, 230 mm-es, a portartályába pedig 0,5 liter kosz fér.

Ha a Geekmaxin beírjátok az NpvLugnh  kuponkódot, akkor már 35 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megszerezhetitek a Jigoo S300 Pro atkaporszívót.

Onesport OT16-2 elektromos bicikli

Az új Onesport OT16-2 20 colos kerekekkel szerelt, összecsukható biciklit 250 W-os motor hajtja, a végsebessége 25 km/h, a teljesítményt három lépcsőben állíthatjátok. A 17 Ah-s akkumulátorával a maximális hatótávja 120 kilométer rásegítéses módban, tisztán elektromosan pedig 60 km-t tehettek meg. Dupla tárcsafékkel szerelték fel és LED fényszórót sem kell külön vásárolnotok.

A 29,7 kg-os kerékpár terhelhetősége 100 kg, 160 és 200 cm közötti testmagassághoz állítható be ideálisan. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így nem kell aggódnotok, ha elkap egy nyári zápor. LCD kijelzővel rendelkezik, amin minden fontos infóról tájékozódhattok, mint például a valós idejű sebesség, a megtett távolság és az akkumulátor töltöttségi szintje. 7 sebességes Shimano váltóval szerelték fel, így a tekerés kényelmesebb lesz.

Ha ti is beszereznétek egy Onesport OT16-2 bringát, akkor használjátok a Geekmaxi EQ1BDSYR  kuponját, amivel 285 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adhatjátok le a megrendelést.

hirdetés