hirdetés

Hordozható kütyük a TomTop ajánlatában

Most hőnyomtatót és 18,5 colos monitort akcióznak

hír
Hordozható kütyük a TomTop ajánlatában 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-07-09

Ha nemcsak az irodában szeretnétek dolgozni, hanem akár a nyaralóból, akkor a laptop vagy a mobiltelefon képernyője gyakran korlátot jelent az egyszerre megjeleníthető információ mennyiség miatt. Ilyenkor egy hordozható monitorral megnövelhetitek az eszközök kijelzőjét, sőt dupla kijelzős munkahelyet is varázsolhattok a segítségével. Ha pedig gyorsan nyomtatnátok valamit, akkor csak kapjátok elő a zsebetekből az aprócska hőnyomtatót, amibe csak papírt kell adagolnotok. A TomTop mai kínálatában megtalálhatjátok ezekhez a feladatokhoz az ideális terméket.

Hordozható monitor

Bár hordozható kütyüinknek van képernyője, mégis jól jön egy hordozható monitor. Az egész eszköz kétszer-háromszor könnyebb, és kisebb fogyasztású mint egy laptop, könnyű, vékony és pillanatok alatt működésre fogható. A TomTop most egy szuper vékony modellt akciózott, ami mindössze 10 mm vastag és 1,2 kg, így könnyedén betehetitek egy notebook táskába, de egy tokot is kaptok mellé, ami állvánnyá alakítható.

Az eszköz 18,5 colos, 1920×1080 pixel felbontású IPS panelt kapott. A fényerő 260 nit, a betekintési szög 178 fok, míg a képfrissítése 60 Hz. A gyári adatok alapján 100 százalékos sRGB lefedettsége van. Beépített sztereó hangszórói kétcsatornás térhangzást tesznek lehetővé. A kijelző hatékonyan szűri a kék fényt. Kompatibilis okostelefonokkal és notebookokkal is

Került rá egy mini HDMI, két Type-C és egy 3,5 mm-es jack csatlakozó. A Type-C csatlakozó 3.1-es, kép, hang és töltés átvitelére alkalmas. A csomagban találtok hálózati kábelt, egy mindkét végén Type-C és egy mini HDMI-HDMI kábelt.

Most kupon nélkül 51 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a 18,5 colos hordozható monitort. Német raktárból, költségmentesen szállítják.

hirdetés