hirdetés

A Ranvee termékeivel túlélitek a hőséget

Az ajánlatukban többféle ventilátorral találkozhattok

hír
A Ranvee termékeivel túlélitek a hőséget 1

Forrás: Ranvee

Bagi
írta: Bagi
2024-07-11

Ha támad a kánikula, a legegyszerűbb és a legolcsóbb módja a védekezésnek, ha beszereztek egy ventilátort. A vezetékes típusok csak otthon használhatók, az akkumulátoros változatok viszont sokkal szélesebb körű használatot tesznek lehetővé. A Ranvee kínálatában most három praktikus modell szerepel. Találkozhattok napelemes asztali változattal, íróasztali lámpába szerelt ventilátorral és egy olyan termékkel, amit a nyakatokba kell tennetek és úgy néz ki mint egy fülhallgató.

Nyakventilátor

Ha már nem bírjátok az extrém meleget, akkor ennek a nyakventilátornak biztos örülni fogtok, hiszen bárhol és bármilyen körülmények között használhatjátok. Úgy néz ki mint egy fejhallgató, de ez ne tévesszen meg titeket, a két hangszóró helyén ugyanis ventilátort találtok, amik a nyakatok körül frissítő légárammal hűsítenek. Öt sebességfokozat között választhattok, ráadásul a mérete is állítható, így teljesen személyre szabhatjátok. Könnyű és kényelmes, szinte bárhol hordhatjátok. Használhatjátok sportolás és munka közben, vagy ha a forró betondzsungelben kell közlekednetek.

A Ranvee-ről 5800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni a VRYWQRW7JJT8  kuponkód segítségével.

Ventilátoros asztali lámpa

Egy érdekes berendezésre kaptunk ajánlatot, ami három funkciót is képes ellátni. Ez a cucc ventilátor, LED lámpa és power bank egyben. 3200 mAh-s akkumulátorral látták el, amivel nemcsak üzemeltethetitek az eszközt, hanem kisebb kütyüket is tölthettek vele a Type-C portján keresztül. A lámpa fényereje állítható ahogy a színhőmérséklete is 3000 és 6000 K között, így választhattok hideg vagy vagy meleg fehér fényt. A ventilátor három sebességfokozatban használható, amivel hatékony hűtést és szellőzést biztosít. Az eszközt felszerelték egy kijelzővel, amin megjeleníti az időt, a dátumot és a hőmérsékletet. A lámpa feje 180 fokban forgatható, míg az állványt 90 fokban tudjátok dönteni.

A D1MGK5063BN9  kupon használatával 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg a Ranvee-ről és kínai raktárból szállítják.

hirdetés