hirdetés

Hírek

Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller?
ApavlogKugooKugoo Kirin S1Kugoo M2 Pro
írta: Don Kartács2020.07.03.

Kugoo M2 Pro vagy Kugoo Kirin S1 roller?

Az Apavlog megmondja a tutit

Mesterházi Dávid az Apavlogtól elvitte az általunk is tesztelt két Kuggo rollert egy kis furikázásra, és górcső alá vette őket. Vajon melyik a jobb jármű a kettő közül, a 87 000 Ft-ba kerülő Kirin S1 vagy a 137 000 Ft-ot kóstáló M2 Pro? Ezek persze nem egy kategóriába tartoznak, így az is kiderül, hogy érdemes-e többet fizetni a komolyabb járgányért.

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait
DHGateDreameMi BandPoco
írta: hajas2020.07.02.

Elhoztuk a DHGate legújabb ajánlatait

Kütyük, kuponok

Újra elhoztam a DHGate legjobb ajánlatait. A mai válogatásban találtok okostelefont, vezeték nélküli porszívót és okoskarkötőt is. Mindegyik termék Európából, áfamentes szállítással érkezik hozzátok, ráadásul néhány nap alatt megkapjátok őket.

One Netbook OneGx1: izmos gamer gép a Geekbuyingtól
GeekbuyingOne Netbook
írta: hajas2020.07.02.

One Netbook OneGx1: izmos gamer gép a Geekbuyingtól

Van benne szufla

Itt a One Netbook család következő tagja, a kifejezetten játékosok számára készített OneGx1. Az alig több, mint fél kilós laptop nem kispályás, ráadásul könnyen kézikonzollá alakítható. A termék EU Priority Line szállítással áfamentesen jut el hozzátok.

Melyik a legjobb kínai elektromos pumpa?
70maiAliexpressBanggoodBaseuspumpaXiaomi
írta: SonkaMod2020.07.02.

Melyik a legjobb kínai elektromos pumpa?

Körülbelül egy éve fedeztük fel a Xiaomi elektromos pumpáját, ami nem véletlenül nyűgözött le minket. A gép akár egy autó kerekét is fel tudja fújni, de használhatjuk biciklihez és uniciklihez is. Nem véletlenül terjed egyre inkább el ez a kütyü, mert egy kis levegőért benzinkútra járni, vagy kézzel pumpálgatni nem a legjobb időtöltések egyike. Azóta persze lefolyt pár liter víz a Dunán, és más egyéb ilyen eszközöket is piacra dobtak. De vajon melyik éri meg a legjobban?

Robotporszívók harca
GearbestRoborockViomiXiaomi
írta: hajas2020.07.01.

Robotporszívók harca

Powered by Gearbest

Rengeteg robotporszívót hoztam nektek a Gearbest kínálatából. A cikkben összehasonlítom a gépeket, hogy minél könnyebben megtaláljátok a számotokra leginkább megfelelő porszívót. Mindegyik robot európai raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Baseus kütyüválogatás
AliexpressBaseus
írta: hajas2020.06.30.

Baseus kütyüválogatás

Hasznos apróságok

Hoztam nektek olcsó és hasznos Baseus kütyüket. A válogatásban találtok lopásgátlót, mini ventilátort, power banket, valamint vezeték nélküli töltőt is. Mindegyik termék ára bőven az áfahatár alatt helyezkedik el, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni
BanggoodImilab EC2Xiaomi
írta: SonkaMod2020.06.30.

Meghökkentő áron lehet Xiaomi Biztonsági kamerát venni

A Xiaomi Imilab EC2 egy nagyon fejlett biztonsági kamera, és ennek megfelelően az árazása sem túl alacsony. Aliexpressen a gateway-jel együtt 80-90 dollár alatt nem áll meg a cucc, Banggoodon pedig akció nélkül akár 140 dodót is elkérnek érte. De most egy nagyon jó limitált kuponnal megszerezhetjük 66$-ért, ami körülbelül 21 000 forint a 44 000 helyett. Ennyiért mindenképpen best buy.

Nyári vásár a Keysworlds-ön!
KeysWorldsMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.06.30.

Nyári vásár a Keysworlds-ön!

Microsoft termékek 3000 forinttól

A Keysworlds most is, nagyon jó árakon kínál minden Microsoft terméket, amire egy home office-hoz szükségetek lehet. Windows 10, Office 2016 és 2019, de még Office 365 is van a repertoárban, ráadásul nemrégiben antivírus és biztonsági szoftverek is érkeztek az egyik legnépszerűbb szoftverwebshop "polcaira".

Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól
GeekbuyingkütyükXiaomi
írta: hajas2020.06.29.

Xiaomi válogatás a Geekbuyingtól

Xiaomi kütyük, jó áron

Összegyűjtöttem nektek néhány remek Xiaomi kütyüt a Geekbuying kínálatából. A mai cikkben vezeték nélküli porszívót, sétapadot és TWS fülhallgatót is találtok. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfamentes.

Kugoo G-MAX roller
GeekbuyingKugooRoller
írta: Don Kartács2020.06.29.

Kugoo G-MAX roller

A középkategória új versenyzője

Nyáron nemcsak a darazsak, de az új rollerek is kirajzanak, így a Xiaomi-Kugoo-Ninebot hármas vetélkedése újabb szintre emelkedett. A Kugoo kitolta a középkategóriás, minden földi jóval szerelt G-Maxot, ami nemcsak a badass dizájnban mutat újat. Nőtt a teljesítménye, nagyobb, menetkomfortot növelő kereket kapott, kitolták a hatótávját és még a végsebessége is feljebb kúszott. Sajnos az ára is, elég húzós a 240 000 Ft, ezért már két sima Kugoo S1 Pro-t kapni.

hirdetés