hirdetés

Hírek

Iskolakezdési akció a Keysoffon
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.07.

Iskolakezdési akció a Keysoffon

3000 forint alatt a Windows 10

A gyerekek beiskolázása nem egyszerű feladat, ráadásul a jelenlegi helyzetben gondolni kell arra is, hogy a szülőknek fel kell szerelkezni a digitális oktatás zökkenőmentes működéséhez. Ha még nem rendelkeztek ezekkel az eszközökkel, akkor érdemes minél hamarabb beszerezni őket és gondoskodni a megfelelő szoftverek meglétéről is. A Keysoffnál szerencsére ezt gyorsan és olcsón megtehetitek.

70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt
70maiBanggoodmenetrögzítőXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.07.

70mai 4K-s menetrögzítő kamera 30K alatt

Ez már nem a kispálya

Kell egy menetrögzítő kamerába 4K-s felbontás? Minden bizonnyal nem kihagyhatatlan összetevő, de azért nem árt, mert ilyen sok pixelből már könnyen kibogarászhatók a rendszámok a felvételeken. Ha egy 25 éves Suzuki Swifttel járunk, akkor nem érdemes további tízezreket ilyen kütyükre költeni, de ha van egy pármilliós autónk, akkor a kamerán sem érdemes spórolni. Akik szeretik a teljeskörű biztosítottságot, azok hátsó felvevő egységet is vegyenek, mert az elsővel nem lehet mindent rögzíteni. A 70mai A800 4K most kifejezetten olcsó, mindenkinek ajánlott, aki még nem vett menetrögzítőt, de szeretne.

Akciós az eddigi legjobb Fiido e-bicikli
elektromos biFiidoGeekbuying
írta: hajas2020.09.04.

Akciós az eddigi legjobb Fiido e-bicikli

És még jól is néz ki

Nemrég került be a Geekbuying kínálatába a Fiido eddigi legjobb elektromos kerékpárja, a Fiido D11. A menő külsejű, jól felszerelt biciklihez kupon is jár, ráadásul lengyel raktárból küldik, így gyorsan megérkezik, vám- és áfaköltségek nélkül.

Kütyüválogatás 6000 forint alatt
biciklis lámpaTomtopXiaomi
írta: hajas2020.09.03.

Kütyüválogatás 6000 forint alatt

Olcsóságok hada a TomTopon

Igazán olcsó, de hasznos kütyüket gyűjtöttem nektek össze a TomTop kínálatából. Egyik termékért sem kell 6000 forintnál többet fizetnetek, így nem csak ti, hanem a pénztárcátok is örülni fog. Az alacsony árak miatt mindegyik készülék áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon
BanggoodokosotthonXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.09.02.

Yeelight okosvilágítás akció a Banggoodon

Egy kis okosotthon fejlesztés

Viszonylag rég volt már, mikor kaptunk egy rakás jó kupont Yeelight termékekre, így időszerű, hogy megint legyen valami akció. Nem kérdés, hogy ha minőségi és relatív olcsó rendszert szeretnénk a lakásba, akkor a Xiaomi Yeelight termékei a legjobb választás. A cég védjegye a jobbnál jobb mennyezeti lámpák, az Ikea – amit egyébként mi is szeretünk - és hasonló divatcégek csak ugatják ezeket a termékeket, de nem érik el a szintjüket. Most rögtön három termék kapcsán is jó ajánlatról számolhatunk be, mindegyik EU raktáras, és ingyen, egy héten belül ki is szállítják őket.

Őszindító válogatás, Geekbuying módra
GeekbuyingKugooLibratoneXiaomi
írta: hajas2020.09.02.

Őszindító válogatás, Geekbuying módra

Itt van az ősz, itt van újra

Beköszöntött az ősz, véget érnek a nyaralások, a diákok pedig visszaülnek az iskolapadba. A Geekbuying azonban az új évszakban is remek ajánlatokkal vár benneteket. A mai "zsákmányunkban" találtok egy profi TWS fülhallgatót, sétapadot, elektromos rollert és éjjeli lámpát. Nem kell aggódnotok a vám- és áfaköltségek miatt sem, hiszen a szállítási mód vagy az árazásuk miatt ezeket megúszhatjátok.

Nyárvégi akcióhullám Geekbuyingon
BeelinkGeekbuyingJimmyXiaomi
írta: hajas2020.08.31.

Nyárvégi akcióhullám Geekbuyingon

A nyaralás messze száll...

Sajnos ez is elérkezett: ma van a nyár utolsó napja. Reméljük sok jó élménnyel lettetek gazdagabbak a három hónap során. Érdemes lezárni a nyarat a Geekbuyinggal, ugyanis remek kütyüket szerezhettek be akciósan. Mindegyik termék EU raktárból érkezik, így villámgyors lesz a szállítás, ráadásul így az áfa- és vámköltségeket is megússzátok.

Nagyon olcsó Windows és Office
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.08.31.

Nagyon olcsó Windows és Office

A GoDeal24 legjobb akciója

Senki nem vitatkozik azzal a ténnyel, hogy Microsoft szoftvert vásárolni nem olcsó mulatság. A Windows és az Office is rendkívül drága, kivéve, ha az ember tudja honnan tud OEM licenceket beszerezni, akkor ugyanis jóval olcsóbban juthat hozzá ezekhez az elengedhetetlen programokhoz.

Brands Shopping Week: kedvenc filléres kütyüjeink
Aliexpressbrands shopping weekGGMMkuulaaoricoWorkpro
írta: SonkaMod2020.08.28.

Brands Shopping Week: kedvenc filléres kütyüjeink

Imádjuk a mostani Brands Shopping Weeket, mert rengeteg jó ajánlat volt megint Alin. Bevásároltunk cipőből, kütyükből, sportcuccokból meg egyéb marhaságokból. Most megmutatjuk, hogy kütyüfronton mik voltak a kedvenc cuccaink. Figyelem, már csak holnap reggel 9-ig élnek az akciók!

Újdonság a DHGate-nél: kapható a Dreame V11
DHGateDreamevezeték nélküli porszívó
írta: hajas2020.08.27.

Újdonság a DHGate-nél: kapható a Dreame V11

Porszívó, új szintre emelve

Rengeteg vezeték nélküli porszívó van jelen a piacon, a Xiaomi is tucatnyi készüléket dobott már piacra. A kínaiak azonban nem állnak meg a fejlődésben. A Dreame legújabb szériás porszívója, a V11 már kapható, a DHGate-ről pedig igen jó áron tudjátok megrendelni, ráadásul spanyol raktárból küldik, így áfa- és vámköltségek nélkül viszi hozzátok a futár.

hirdetés