hirdetés

Hírek

Akciós kütyük Geekbuying módra
GeekbuyingJimmyKugooXiaomi
írta: hajas2020.08.17.

Akciós kütyük Geekbuying módra

Kuponokkal megspékelve

Remek akciókkal kecsegtet a Geekbuying. Ebben a válogatásban elektromos rollert, atkaporszívót és hordozható, kézi ventilátort találtok, ráadásul nagyon kedvező áron szerezhetitek meg a kütyüket. Az összes termék a szállítási mód vagy pedig az árazás miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

A legjobb szoftvervásár a Keysoffnál
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.08.17.

A legjobb szoftvervásár a Keysoffnál

Olcsó Windows és Office

A Windows és az Office programcsomag továbbra is a legtöbbet eladott szoftverek a digitális piacon. Nem csoda, hiszen mindenkinek szüksége van operációs rendszerre és sokszor irodai munkát is kell végeznünk. Ezeknek a licenceknek viszont elég kemény ára van, ezt mind tudjuk. Itt jön képbe a Keysoff.com, ahol a kiváló termékek találkoznak a lehető legalacsonyabb árakkal.

Olcsó Xiaomi kütyük a DHGate-től
DHGateImilabXiaomi
írta: hajas2020.08.13.

Olcsó Xiaomi kütyük a DHGate-től

Hűsítő árak

A Xiaomi kütyük árcédulái strandolni mentek, és jó mélyre merültek. Ezt most érdemes kihasználnotok, hiszen kedvező áron vehettek robotporszívót, WiFi jelismétlőt és IP kamerát a DHGate-ről. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt vám- és áfamentes.

Mi az a legalacsonyabb ár, amiért minőségi powerbankot lehet kapni?
AliexpressBaseuskuulaaoricopowerbankugreen
írta: SonkaMod2020.08.12.

Mi az a legalacsonyabb ár, amiért minőségi powerbankot lehet kapni?

Kevesebb, mint gondolnánk

Mivel megfogalmazódott bennünk a kérdés, hogy mi az az összeg, amiért minőségi powerbankot kapunk, utána is néztünk. Az ilyen deal vadászatokat általában a Gearbesten, Banggoodon és egyéb webshopokban kezdjük, de sokszor az Alin kötünk ki, ahogy ebben az esetben is. Na de vajon mennyiért tudunk 10, 20 és 30 amperórás akksikat venni?

Kütyük és kuponok, egyenesen a Geekbuyingtól
360GeekbuyingJimmyOFFDARKSTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.08.12.

Kütyük és kuponok, egyenesen a Geekbuyingtól

Újdonságok hada

A Geekbuying tálcán kínálja a jobbnál jobb ajánlatokat, ezekből kiválogattam nektek néhány kütyüt. Ebben a cikkben vadonatúj robotporszívót és vezeték nélküli porszívót, okos mennyezeti lámpát és TWS hangszórót találtok. Mindegyik termék a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámmentes.

Árzuhanás a TomTopnál
EnchenRedmiTomtopViomiXiaomi
írta: hajas2020.08.11.

Árzuhanás a TomTopnál

Vegyes válogatás következik

Akik olvastak minket múlt héten, ők tudhatják, hogy már a TomTop legjobb akciós termékeit is hetente elhozzuk olvasóinknak. Ebben a cikkben robotporszívót, TWS fülhallgatót, hajnyírót és elektromos borotvát találtok. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes.

Kuponáradat a Geekbuyingnál
FiidoGeekbuyingHimoRoborockTronsmartXiaomi
írta: hajas2020.08.10.

Kuponáradat a Geekbuyingnál

Bombajó árak

Ismét összegyűjtöttem nektek a Geekbuying legjobb ajánlatait, és persze szereztem hozzájuk kuponokat is! Ebben a cikkben robotporszívót, Bluetooth hangszórót, vezeték nélküli porszívót és elektromos bringákat találtok. Mindegyik termék európai raktárkészleten van, így áfa- és vámköltségek nélkül rendelhetitek meg, valamint a szállítás is gyors.

A nyomottárú Windowsok hazája: Keysoff.com
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverkulcsWindows
írta: SonkaMod2020.08.10.

A nyomottárú Windowsok hazája: Keysoff.com

Windows és Office jóval a piaci ár alatt

Felkészítenéd a géped a home office-ra, vagy lecserélnéd a lomhán cammogó oprendszered egy frissebbre? A régi operációs rendszerek használata nagy biztonsági kockázatot jelent, a frissítések nem elhanyagolhatók. Most itt a lehetőség, hogy frissíts Windows 10-re és kihasználd minden előnyét egy naprakész rendszernek. A Keysoff.com-on rendkívül jó árakon vásárolhatsz be, de nem csak Windowsból.

Insta360 GO akciókamera az itthoni ár töredékéért
akciókameraBanggoodInsta 360
írta: SonkaMod2020.08.07.

Insta360 GO akciókamera az itthoni ár töredékéért

Sokan nem tudják, de a híres Insta360 cég kínai, egész pontosan sencseni, csak éppenséggel vannak irodái az Egyesült Államokban is. Hasonlóan a DJI-hoz, egy bizonyos területen a világ legjobbjai. Ez a 360 fokos akciókamerák piacára igaz, mely kategóriát gyakorlatilag maguknak teremtették. A GO készülékük pedig a világ legkisebb stabilizátorral ellátott videórögzítője, ami itthon 80 000 forint körüli áron fut, de Kínából most 50 000 alatt beszerezhető.

Nagyon jó áron vesztegetik az NFC-s Xiaomi Redmi 9-eket
GearbestkuponRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2020.08.07.

Nagyon jó áron vesztegetik az NFC-s Xiaomi Redmi 9-eket

A Xiaomi olcsó telefonjai szinte számolatlanul fogynak, mégis egyre lejjebb kúszik az áruk. A Redmi 9-re mostanában több jó ajánlat is volt, de általában az NFC nélküli variánsokat kínálgatták nyomott áron, ami kicsit idegesítő, ha tudjuk, hogy létezik belőle olyan, ami támogatja a mobiltelefonos fizetést. Most a 3/32 GB és a 4/64 GB-os verzió is nagyon olcsó, a dollár is gyenge és még a forint is erősödött. Így jön ki, hogy az olcsóbbik csak 35 000, míg a drágábbik is csak 38 000 forintba kerül.

hirdetés