hirdetés

Hírek

Újdonság a DHGate-nél: kapható a Dreame V11
DHGateDreamevezeték nélküli porszívó
írta: hajas2020.08.27.

Újdonság a DHGate-nél: kapható a Dreame V11

Porszívó, új szintre emelve

Rengeteg vezeték nélküli porszívó van jelen a piacon, a Xiaomi is tucatnyi készüléket dobott már piacra. A kínaiak azonban nem állnak meg a fejlődésben. A Dreame legújabb szériás porszívója, a V11 már kapható, a DHGate-ről pedig igen jó áron tudjátok megrendelni, ráadásul spanyol raktárból küldik, így áfa- és vámköltségek nélkül viszi hozzátok a futár.

Brands Shopping Week: Amazfit sportórák
AliexpressAmazfitbrands shopping weekOkosóraXiaomi
írta: SonkaMod2020.08.26.

Brands Shopping Week: Amazfit sportórák

Úszás, futás, biciklizés

Az Amazfit Store-ban is leárazások várnak ránk az Aliexpressen, a Brands Shopping Week alkalmából. Ezek a főleg sportoláshoz kitalált órák a kategóriájukban igencsak olcsónak számítanak, elég megnézni, hogy mennyibe kerül egy Garmin vagy egy Polar kütyü, és máris látszódik az árkülönbség. A kínai gyártó körülbelül harmadáron kínálja a portékáit a nagy márkák termékeihez képest, és most még olcsóbban hozzájuk juthatunk. A három legmegérősebb modell a Bip, a Pace és a Stratos, mindenki eldöntheti, hogy milyen funkciókra van szüksége, és aszerint választhat.

Akciós a Roborock H6 a Geekbuyingnál, de más kütyüket is jó áron kínálnak
GeekbuyingKugooOcleanRoborockXiaomi
írta: hajas2020.08.26.

Akciós a Roborock H6 a Geekbuyingnál, de más kütyüket is jó áron kínálnak

Kuponáradat

Szuper áron szerezhetitek be a Xiaomi egyik legjobb vezeték nélküli porszívóját, a Roborock H6-ot. De más kütyüket is hoztam nektek, akciósan vehettek fogkefe fertőtlenítőt, elektromos rollert és sétapadot is a Geekbuyingon. Mindegyik termék áfa- és vámmentes a szállítási mód vagy az árazása miatt.

Árzuhanás TomTop módra
kütyükTomtopXiaomi
írta: hajas2020.08.25.

Árzuhanás TomTop módra

Megérős kütyük

Lezuhantak az árak a TomTopnál, és ezt kihasználva összeszedtem nektek a leginkább megérős kütyüket. Ebben a válogatásban Xiaomi cuccokat találtok: lesz itt TWS fülhallgató, vezeték nélküli porszívó, esernyő és elektromos roller. Mindegyik termék az árazás vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így nem kell tartanotok a váratlan költségek miatt.

Brands Shopping Week: Workpro szerszámok
Aliexpressbrands shopping weekszerszámkészletWorkpro
írta: SonkaMod2020.08.25.

Brands Shopping Week: Workpro szerszámok

Az olcsó műhely titka

Már írtunk korábban is a Workpro márkáról, és meg kell hagyni, hogy egyre meggyőzőbb a márka. A Brands Shopping Week keretein belül a legtöbb cuccuk akciós, és sok esetben még további 1-2 dollárt lehet faragni a store kuponok segítségével. A kedvenc ajánlatunk az a 165 darabos szerszámkészlet, amiben szinte minden kéziszerszám megtalálható, ami csak a ház körül kellhet, és most mindössze 6300 forint, ingyenes európai szállítással.

Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon
FiidoGeekbuyingHaylouSKGXiaomi
írta: hajas2020.08.24.

Újdonságok és kuponok a Geekbuyingon

Kifogyhatatlan kuponok

Két slágerterméket és két újdonságot találtok a mai Geekbuying válogatásban: egy robotporszívót, egy okosórát, valamint egy vadonatúj elektromos biciklit és nyakmasszírozó gépet. Az extra költségektől nem kell tartanotok, hiszen a kütyük az árazásuk vagy szállítási módjuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok.

Óriási kedvezmények a Cafagon
CafagoHonorXiaomiYeelight
írta: hajas2020.08.24.

Óriási kedvezmények a Cafagon

Lezuhatnak az árak

Mindenki szereti az alacsony árakat, a Cafagon pedig megtaláljátok őket. Rengeteg akciós kütyü került a válogatásba, több kategóriában: a cikkben lesz okos mérleg, okosóra, okos ventilátor, WiFi jelerősítő és okosizzó is. A bemutatott termékek a szállítási mód vagy az árazásuk miatt áfa- és vámmentesek.

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.08.24.

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10

A KeysOff tovább csökkenti az árakat

Frissíts a legújabb szoftverekre a KeysOff legjobb szoftver leárazása során ezen a héten, hogy még többet spórolhass. Akár 45 vagy 62% kedvezményt is kaphatsz Windows 10 és Office 2019 termékekre, de szinte mindegy mit vásárolsz, biztosan nyersz rajta.

Vissza a suliba akciók a Geekbuyingnál
GeekbuyingKugooRoborockXiaomi
írta: hajas2020.08.19.

Vissza a suliba akciók a Geekbuyingnál

Hamarosan becsengetnek

Hamarosan becsengetnek, és a gyerekek visszaülnek az iskolapadba. A Geekbuyingnál egy rakás kütyüt tudtok vásárolni az iskolakezdéshez, ráadásul extra kuponokkal segítenek csökkenteni a kiadásokat. Emellett hoztam néhány akciós kütyüt is: elektromos rollereket, robotporszívót és sétapadot szerezhettek be kedvezményesen, melyek európai raktárból érkeznek extra költségek nélkül.

Olcsó kütyük a TomToptól
TomtopViomiXiaomi
írta: hajas2020.08.18.

Olcsó kütyük a TomToptól

Akcióhullám

Megérkeztek a TomTop legújabb akciói, ebből kiválogattam nektek a legjobbakat. A cikkben találtok TWS fülhallgatót, robotporszívót, szappanadagolót és elektromos fogkefét is. Mindegyik termék az árazása vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok.

hirdetés