hirdetés

Hírek

Kütyüáradat a Cafago-tól
CafagokütyükXiaomi
írta: hajas2020.09.17.

Kütyüáradat a Cafago-tól

Itt aztán van minden

Igazi vegyes válogatást készítettem a Cafago kínálatából. Hoztam okos lámpát, webkamerát, fitnesz gumikötelet, TWS fülest, elektromos rollert és okos hőmérőt is. Az áfa- és vámköltségektől nem kell tartanotok, hisz a termékek szállítási módja vagy árazása miatt ezeknek búcsút inthettek.

Kugoo szülinap, nyereményjátékkal
elektromos rollerGeekbuyingKugoo
írta: hajas2020.09.16.

Kugoo szülinap, nyereményjátékkal

Boldog hatodik szülinapot!

Hatodik születésnapját ünnepli az egyik legismertebb elektromos rollergyártó, a Kugoo. Számtalan járgányt szerezhettek be kedvezményes áron, ráadásul a Geekbuying egy nyereményjátékkal is készült, ahol az extra kuponok mellett értékes tárgynyereményekre is lecsaphattok.

Szájzuhanyból is kínait érdemes venni
BanggoodDigoosoocasXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.15.

Szájzuhanyból is kínait érdemes venni

Digoo és Soocas kütyük

Ha itthon szeretnénk szájzuhanyt vásárolni, akkor vagy jó mélyen a zsebünkbe nyúlunk, vagy pedig valami vérgagyit vásárolunk. Szerencsére Kínából rendelve egészen más a helyzet, egyrészt ott van a Xiaomi Soocas a piacon, akik elég olcsón gyártanak kiváló minőségű termékeket, másrészt meg ott vannak a gyengébb márkák, amik azért sokszor lenyomják a ’hazai’ gagyit. Most két szájzuhanyra is elég jó ajánlat van érvényben, érdemes egyre beruházni, ha még nem volt ilyenünk. A fogorvosok is szokták ajánlani, mert a fogkefével nem jön ki minden dzsuva. Természetesen szájzuhannyal sem, hanem a két eszközt párhuzamosan használni kell, közben a fogselymezést, szájvizezést sem elfelejtve.

Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól
GeekbuyingTronsmartTWS hangszóró
írta: hajas2020.09.14.

Szuper hangszórók, olcsón a Geekbuyingtól

A verhetetlen Tronsmart

Szinte biztos vagyok benne, hogy jól ismeritek a Tronsmartot, rengeteg termékét teszteltük már korábban. Így van ez a mai válogatásban található készülékekkel is, melyekhez most igen jó áron juthattok hozzá. Mivel mindkét kütyü Németországból érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az áfa- és vámköltségek miatt, ráadásul a szállítás is villámgyors.

Már csak 2660 forint a Windows 10
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.14.

Már csak 2660 forint a Windows 10

GoDeal24 Őszi vásár

A GoDeal24.com rendkívül keresetté vált, az Őszi vásáruk miatt, ugyanis most akár 50% kedvezményt is kaphattok a Microsoft szoftverek árából. Az eddigi akcióknál is jobb árakkal várnak titeket az iskolakezdésre való tekintettel, amiből nem érdemes kimaradni.

A Windowsos tabletek simán kiválthatják az olcsó laptopokat
BanggoodChuwilaptoptablet
írta: SonkaMod2020.09.10.

A Windowsos tabletek simán kiválthatják az olcsó laptopokat

A Chuwi Hi10 X a hazai ellen

A tabletpiacon az Android az egyeduralkodó, hiszen meglehetősen gyenge hardverrel szerelt eszközökön is egészen szépen tud futni, szemben a Microsoft termékével, a Windows-zal. Ezzel nincs is baj, csak éppen sokan szeretnének olyan tabletet vagy olcsó laptopot, amin az ablakos operációs rendszer fut, mivel vannak olyan - például irodai -szoftverek, amik csak ezen mennek normálisan. Nos, azoknak találták ki a Chuwi Hi10 X tabletet, ami Windows-os, és egészen erős ahhoz, hogy ne vágjuk a földhöz, hanem normálisan használjuk. A legjobb pedig az benne, hogy nem kell érte többet fizetni, mint 70 000 forint.

Légtisztítóvásár a Banggoodon
BanggoodlégtisztítóXiaomi
írta: hajas2020.09.09.

Légtisztítóvásár a Banggoodon

Tiszta levegőt a lakásba!

Jó ideje már a Xiaomi is belépett a légtisztítók piacára, igen jelentős "hadsereggel" rendelkezik. A kínai tech óriás készülékei rendkívül népszerűek, hiszen kiváló minőségükről és alacsony árukról ismertek. A Banngoodon most nagyon olcsón szerezhetitek meg otthonotokba álmaitok légtisztítóját, három modellt is hoztam nektek, hogy legyen miből válogatni.

Akciós kütyükért irány a Geekbuying
FiidoGeekbuyingXiaomi
írta: hajas2020.09.09.

Akciós kütyükért irány a Geekbuying

Zuhanórepülésben az árak

Leszámolt az árakkal a Geekbuying, amit most érdemes kihasználnotok. Sőt, még extra kuponokat is szereztem, így még olcsóbban vásárolhattok vezeték nélküli porszívót, sétapadot, elektromos biciklit és rollert is. Minden cucc európai raktárból kerül postázásra, így se vám, sem pedig áfaköltségeket nem kell fizetnetek.

Előrendelhető az Umidigi A7 okostelefon
BanggoodokostelefonUmidigi
írta: Don Kartács2020.09.08.

Előrendelhető az Umidigi A7 okostelefon

Ennyiért kéne

Általában a Xiaomi telefonok vállát szoktuk veregetni, hiszen tényleg patent készülékeket dobnak a piacra. Így viszont a konkurencia csak akkor rúghat mellettük labdába, ha folyamatosan csökkenti az árait, a "valamit valamiért" elv alapján az ő termékeiket csak olcsóbban lehet eladni. Ezt csinálta az Umidigi is, az új A7-es 4/64-es verzióban csak 27 000 Ft-ba kerül, előrendelési akció keretében. Ennyiért nem hogy Xiaomit, de még konkurenst sem igen tudunk mondani.

Akciós a Xiaomi vízforralós termosza
BanggoodDeermatermoszVízforralóXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.08.

Akciós a Xiaomi vízforralós termosza

Mindent a kellő hőfokra!

Deerma márkanév alatt fut az a termék, mely a Xiaomi termosz és a vízforraló hibridje, és hasonlót nem igen lehet más gyártótól vásárolni. Nagyon hasznos kütyü, belegondolva ezernyi felhasználási módja lehet, pedig elsőre hülyeségnek tartottam. Az ára pedig most kifejezetten jó, 7600 forintba kerül, de végsősoron két eszköz funkcióját kapjuk meg egyben.

hirdetés