hirdetés

Hírek

Nagy leárazás a Geekbuyingnál
GeekbuyingkütyükProscenic
írta: hajas2020.09.28.

Nagy leárazás a Geekbuyingnál

Kuponok, akciók, újdonságok

Elstartolt a Big Sale, vagyis a nagy leárazás a Geekbuyingon. Számos terméket vásárolhattok meg kedvezményesen, ráadásul a kínai webshop extra kuponokat is tartogat számotokra. Három Proscenic robotporszívót is leáraztak, a legolcsóbb modellért 60 000 forintot sem kérnek.

Salomon Speedcross 4 CS Aliexpressről?
AliexpresscipőSalomon
írta: Don Kartács2020.09.25.

Salomon Speedcross 4 CS Aliexpressről?

Egy tanulságos történet

Az elmúlt egy évben elég jól feltérképeztem a kínai cipőpiacot, és sok gyöngyszemet találtam sport, mindennapi és futócipő témában a Li-Ning, a Peak, a Camel vagy éppen a Freetie termékei között. Azonban nem minden arany, ami fénylik, a túrázós/terepfutós témára továbbiakban sem volt megoldásom. Aztán ráakadtam egy boltra, amely állításuk szerint „Authorized Salomon seller”, és nagyjából az itthoni ár egyharmadáért kínálnak mindenféle csukát. Itt azért már sejtettem, hogy van némi kamu a dologban, de kalandvágyból rendeltem egyet. Ismeritek a vadász és a medve meséjét? Tanulságos történet következik.

Cafago féle Xiaomi válogatás
CafagoEnchenHaylouXiaomi
írta: hajas2020.09.24.

Cafago féle Xiaomi válogatás

Xiaomi kütyük bomba áron

Mindenki szereti a Xiaomit, hiszen kiváló minőségű termékeket árulnak ismert nagy márkáknál kedvezőbb áron. Ma csak és kizárólag Xiaomi cuccokat hoztam nektek a Cafago kínálatából, lesz szó fülesekről, hajvágóról, zseblámpáról és elektromos rollerről is. A kütyük az árazásuk vagy a szállítási mód miatt áfa- és vámmentesen jutnak el hozzátok.

BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon
BanggoodBlitzWolfokosotthon
írta: SonkaMod2020.09.23.

BlitzWolf okosvilágítás elérhető áron a Banggoodon

Okosvillanykörte és mennyezeti lámpa

A Kínából rendelők okosotthon etalonja a Xiaomi, de egyre több, és jobb eszközt tesz le az asztalra a BlitzWolf is, így könnyű szívvel tudjuk ajánlani az okosvilágítási kütyüjeiket is. Alapvetően nagy előnyük, hogy háromféle applikációval is együtt tudnak működni, és olcsóbbak egy kicsivel, mint a Xiaomi cuccai.

Hamarosan érkezik a Fiido D11 teszt
elektromos bicikliFiido D11Geekbuying
írta: hajas2020.09.23.

Hamarosan érkezik a Fiido D11 teszt

Addig is néhány információ

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, hiszen azok, akik követik Facebook oldalunkat, már tudhatják, hogy hamarosan elkészül a Fiido D11-ről szóló tesztünk. Akik viszont már most megvásárolnák a járgányt, jó hírrel szolgálhatok, hiszen a Geekbuying jelenleg kedvezményes áron kínálja az elektromos bringát. Íme a legfontosabb információk.

Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól
BanggoodDoogeeokostelefonstrapatelefon
írta: SonkaMod2020.09.22.

Szuperolcsó Doogee telefonok a Banggoodtól

N30 és S40 Pro

A Doogee amúgy is alsópolcos telefonokat szokott gyártani, de azért az árazás nem mindig a bóvli kategória. Most az S40 Pro strapatelefonjuk és az N30 is kiárusításra kerül Banggodon, ami annyit jelent, hogy mindössze 31 000 forintba kerül mindkét modell. Gondolhatnánk, hogy ennyiért nagyon hurka teljesítményt kapunk, de ez nem teljesen fedi a valóságot, mert mindkettő készülék használható hardverrel rendelkezik.

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro
akciókameraBanggoodSJCAM
írta: SonkaMod2020.09.22.

Végre kapható Banggoodon az SJCAM SJ10 Pro

A GoPro után szabadon

Már januárban megírtuk, hogy idén érkezik az SJCAM legújabb akciókamerája, az SJ10 széria, amit két termék képvisel, az Action és a Pro verzió. Az előbbi SJ10X néven is ismert, de viszonylag kevés helyen kapható. A Pro változat elterjedtebb, de ez idáig Banggoodon nem volt listázott a termék. Most szeptember elején jelent meg a webshopban, de drágább volt, mint a hivatalosan ajánlott fogyasztói ára. Most viszont már nem az, sőt, előrendelési akcióba került, így a szemfüles vásárlók most jóval olcsóbban vásárolhatják meg, mint máshol.

Már a Geekbuyingnál is kapható a Dreame V11
Dreame V11Geekbuyingvezeték nélküli porszívó
írta: hajas2020.09.21.

Már a Geekbuyingnál is kapható a Dreame V11

Remek porszívó, korrekt áron

Már a Geekbuyingról is megrendelhetitek a Xiaomi egyik legújabb vezeték nélküli porszívóját, a Dreame V11-et. A korábbi modellekhez képest jelentős fejlődésen ment keresztül a V11, például nőtt a szívóerő és került rá OLED kijelző, ami szerintünk nagyon praktikus. Európai raktárból is megrendelhetitek, áfa- és vámmentesen, ingyenes szállítással, ráadásul egy jó kuponnal csak 91 300 forintba kerül.

Itt az RTX 3000-es GPU sorozat
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.21.

Itt az RTX 3000-es GPU sorozat

Emellé már Windows 10 is dukál

Bemutatták a világ leggyorsabb konzumer videókártyáját, az RTX 3090-et, ami hamarosan meg is fog jelenni. Ahhoz viszont, hogy teljes mértékben kihasználhatóvá váljon az ereje, mindenképp szükség lesz a legfrissebb Windowsra. A Windows 10-zel viszont nem csak az új videókártyák teljesítményét lehet kiaknázni, hanem ezzel együtt a legfrissebb operációs rendszer minden előnye is a rendelkezésetekre áll.

Kütyüáradat a Cafago-tól
CafagokütyükXiaomi
írta: hajas2020.09.17.

Kütyüáradat a Cafago-tól

Itt aztán van minden

Igazi vegyes válogatást készítettem a Cafago kínálatából. Hoztam okos lámpát, webkamerát, fitnesz gumikötelet, TWS fülest, elektromos rollert és okos hőmérőt is. Az áfa- és vámköltségektől nem kell tartanotok, hisz a termékek szállítási módja vagy árazása miatt ezeknek búcsút inthettek.

hirdetés