hirdetés

Hírek

Xiaomi válogatás Cafago módra
70maiCafagoDeermaXiaomiYeelight
írta: hajas2020.10.13.

Xiaomi válogatás Cafago módra

Xiaomi és Yeelight

Újabb Xiaomi kütyüket árazott le a Cafago, én pedig összegyűjtöttem nektek a legjobbakat. A cikkben két Yeelight lámpát, egy gőztisztítót és egy hordozható kompresszort találtok, de a végén egy meglepetés vár titeket. Mindegyik kütyü az árazása, vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámköltségek nélkül kerül postázásra.

Hatalmas Yeelight mennyezeti lámpa akció vette kezdetét
BanggoodlámpaokosotthonXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.10.13.

Hatalmas Yeelight mennyezeti lámpa akció vette kezdetét

Nyolc különböző modell

A Banggoodon nagyon sok Yeelight lámpát áraztak le, megpróbáljuk összeszedni a hatalmas választékot, mert tényleg rengetegféle van. Csak és kizárólag olyan lámpát ajánlunk, ami az eddigi legalacsonyabb áron érhető most el. A Yeelight már bizonyított, nem lehet velük melle nyúlni, a felszerelésük is egyszerű, általában régi csillárok helyére is könnyen feltehetők. Az összes cucc EU raktáras, ingyenes szállítással. A fényerő és a színhőmérséklet állítás alapfelszereltség, de a méretben és teljesítményben már igencsak eltérnek egymástól a különböző modellek.

Windows 10 Pro 2650 forintért
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.10.13.

Windows 10 Pro 2650 forintért

Új akciók októberben

Elindult a Windows és Office leárazások következő hulláma a GoDeal24.com-on. A nagyon nehezen kezdődő évünk egy kicsit megváltozni látszik, elkezdődött az iskola és sokan visszatértek az irodába is. Éppen ezért fontos most, hogy az eszközeitekre telepített szoftvereket felkészítsétek a tanulásra és munkára, hogy legközelebb ne érhessen meglepetés titeket. Az október szokott az a hónap lenni, amikor az emberek a számítógépeik frissítésére költenek, éppen ezért itt a legjobb lehetőség, hogy beruházzatok egy új Windowsra és Office-ra.

Nagyon jól fogy a Xiaomi 34 colos gamer monitora
BanggoodmonitorXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.12.

Nagyon jól fogy a Xiaomi 34 colos gamer monitora

Jobb árú, mint a hazai konkurencia

Ez év elején mutatta be a Xiaomi a monitorait, amiből talán a legérdekesebb kijelző a 34 inch-es, ívelt monitor volt. Nem gondoltuk volna, hogy különösképpen rá fognak repülni a vásárlók, mert ugyan jó áron elérhető és a specifikációja is remek, de sokan nem mernek egy ekkora monstrumot rendelni kintről. Ehhez képest a Banggood már sokat eladott belőle, és 263 review is született a termékről. Egy tesztdarab már nálunk is van, és egyelőre nagyon meggyőző.

Jönnek az ünnepek, olcsóbb a Windows 10
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows 10
írta: Atika2020.10.06.

Jönnek az ünnepek, olcsóbb a Windows 10

Már 2700 forintért is megkaphatjátok

Az ünnepi szezon lassan, de biztosan közeledik, már cska onnan is tudhatjuk, hogy a bevásárlóközpontokban elkezdtek megjelenni a karácsonyi díszek és kellékek. Ezzel együtt érkeznek majd a fa alá az új számítógépek, amiket természetesen fel kell szerelni szoftverekkel, hogy használhatóak legyenek. Itt jön a képbe a GoDeal24.com, ahol nagyon olcsón vásárolhattok Windows 10 és Office licenceket.

Hó eleji Cafago akciók
Beats by Dr. DreCafagoDukakütyükYeelight
írta: hajas2020.10.05.

Hó eleji Cafago akciók

Kuponok is vannak

Az új hónappal berobbantak a Cafago legújabb ajánlatai is, melyekből készítettem nektek egy válogatást. Ma Beats fülhallgató, okos csillár, elektromos roller, lézeres távolságmérő és digitális rajztábla került a porondra. A termékek a szállítási mód vagy az árazásuk miatt áfa- és vámmentesen érkeznek hozzátok.

Újabb két brutál olcsó székkel rukkolt elő a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfgamer szék
írta: SonkaMod2020.09.30.

Újabb két brutál olcsó székkel rukkolt elő a BlitzWolf

Itt a GC3 és a GC6

A BlitzWolf irodai és gamer székeiről már mi is írtunk, rendkívül kelendők voltak a Banggoodon, mert nagyon olcsó, és ahhoz képest jó minőségű termékek. Most még két gamer, vagy legalábbis stílusában játékosoknak kitalált forgószéket dobtak fel a Banggoodra. A recept hasonló: nagyon alacsony ár, EU raktár, jó minőség. Nem vitás, hogy ezek is pillanatokon belül el fognak fogyni, aztán pedig várhatjuk belőlük az utánpótlást.

Tronsmart cuccokkal folytatódik a Geekbuying Big Sale
GeekbuyingkuponTronsmart
írta: hajas2020.09.30.

Tronsmart cuccokkal folytatódik a Geekbuying Big Sale

Megérkeztek az új kuponok

Két nappal ezelőtt számoltunk be nektek a Geekbuying legújabb húzásáról, a Big Sale-ről, vagyis a nagy leárazásról. Akkor a Proscenic szuper kis robotporszívóiról volt szó, ma pedig a Tronsmart kütyükön a sor. A termékeket Csehországból tudjátok megrendelni, így áfa- és vámköltségek nélkül jutnak el hozzátok, ráadásul ingyenes a szállítás.

Itt az ideje beruházni egy Xiaomi Smartmi párásítóra
BanggoodpárásítósmartmiXiaomi
írta: SonkaMod2020.09.30.

Itt az ideje beruházni egy Xiaomi Smartmi párásítóra

Mérjük, és stabilizáljuk a páratartalmat!

Nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos a lakásunk levegőjére odafigyelni, mivel sok fejfájást megspórolhatunk magunknak, ha kellően párás, megfelelő hőmérsékletű levegőt szívunk. Már régóta élharcosai vagyunk a légtisztítóknak, mi magunk is használjuk ezeket a készülékeket, és már egészen el is terjedtek, de a párásítók még nem jöttek divatba. Ez reméljük megváltozik, mert télen szinte elengedhetetlen valami módon harcolni a száraz levegő ellen. Főleg ahol kisgyerek, illetve télen légúti megbetegedésre kifejezetten hajlamos személy is lakik.

2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.09.29.

2700 forint a Windows 10, de csak limitált ideig

Őszi vásár a GoDeal24-en

Frissíts a leggyorsabb és legbiztonságosabb Windows-ra, hogy kihozd a számítógépedből a maximumot. A GoDeal24.com Őszi vásárán hatalmas kedvezményt kaphatsz Windows 10-re és a méltán híres Office programcsomagokra.

hirdetés