hirdetés

Hírek

2800 forint a Windows 10
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.10.20.

2800 forint a Windows 10

Indul a Halloween Sale a KeysOffon

A KeysOff.com-on elkezdődött az őszi akciósorozat, amit a 2020-as Halloween Sale nyit meg. Akár 58%-ot is lefaraghattok néhány kiváló szoftver árából, ha kihasználjátok ezt a csodálatos időszakot a bevásárlásra.

Akciós a Xiaomi Shunzao Z11 bivalyerős porszívó
BanggoodporszívóshunzaoXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.19.

Akciós a Xiaomi Shunzao Z11 bivalyerős porszívó

A 26 000 Pa szívóerő nem viccel

A Shunzao is a Xiaomi alá tartozó márka, és ők is takarítógépekben utaznak. Még nincsen rengeteg modelljük, de a Z1 és a Z11 már sokaknak ismerősen csenghet. Mostanában fog kijönni az L1 is, de azt még nem lehet sehol sem kapni. A Z11 viszont most leárazva kapható a Banggoodon. Nagyon jó vásárt csinálhatunk vele, mert bőven a piaci ár alatt juthatunk hozzá ehhez a nagyon bika, vezeték nélküli porszívóhoz.

Talpmelegítő szőnyeg a hideg téli napokra
Banggoodtalpmelegítő
írta: SonkaMod2020.10.16.

Talpmelegítő szőnyeg a hideg téli napokra

A fűthető ruhák gyártásában már nagyon pengék a kínaiak, mi magunk is teszteltünk már ilyen mellényt, és nagyon hasznosnak bizonyult. A lábmelegítő eszköz pedig egyszerűbb tárgy, mint egy ruhanemű, így biztosan jót csinálnak ebből is a távol-keleti barátaink. Egyébként kifejezetten üdvözlendő a tény, hogy ilyet lehet kapni, mert sokan panaszkodnak a téli időben a fázós lábukra.

Prime Day a OneOdio-nál
Oneodioprime dayvezeték nélküli fejhallgató
írta: hajas2020.10.16.

Prime Day a OneOdio-nál

Kuponok, akciók

Még idén augusztusban volt szerencsénk kipróbálni három OneOdio fejhallgatót, az A70-et, a Pro-10-et, valamint az A10-et, melyek olyat szóltak, hogy leesett tőlük az állunk, főleg amikor megtudtuk, hogy milyen olcsón kínálják őket. Most megérkezett a Prime Day, melynek keretein belül egy termék áráért két fejhallgatót is bezsebelhettek a vezetékes A71-ből. Ha ez nem lenne elég, akkor még kuponokat is felhasználhattok, bármilyen termékre, de két Lucky Bag is felkerült az oldalra.

Xiaomi HuoHou 5 darabos késkészlet az itthoni árnál olcsóbban
BanggoodHuohoukéskészletXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.15.

Xiaomi HuoHou 5 darabos késkészlet az itthoni árnál olcsóbban

Hentesbárd, santoku és kiskések tartóval

A HuoHou kései minőségi darabok, meg is kérik szépen az árukat, bár ez a műfaj alapból nem olcsó, ha nem gagyit akarunk venni. Én is rendszeresen el szoktam csodálkozni, hogyha szeretnék venni egy tényleg jó bökőt a konyhába, akkor bőven készíthetem a nagyorrú Mátyás királyokat a zsebemből. Ráadásul nem is egyet-kettőt, hanem inkább négyet-ötöt. A HuoHou 5 darabos készletért is sokat kérnek, de még így is sokkal olcsóbb, mint a hazai alternatívák.

Akcióban a Mi Note 10 Lite
BanggoodokostelefonXiaomi
írta: hajas2020.10.14.

Akcióban a Mi Note 10 Lite

Kuponnal még olcsóbb

Még a hét elején számoltunk be arról, hogy végre megérkezett a Mi 10T a Banggood kínálatába, ráadásul egész jó bevezető áron. Ma pedig egy másik nagy slágerterméket, a Mi Note 10 Lite-ot akciózta le a kínai webshop, ami lila és fekete színben kapható. Találtunk egy olcsósító kupont a készülékhez, így 88 400 forintért vehetitek meg.

Home office tuning Geekbuying módra
Acgamállítható asztalGeekbuyingurevo
írta: hajas2020.10.14.

Home office tuning Geekbuying módra

Új szintre emelnek

A koronavírus-járvány miatt rengeteg ember dolgozik távmunkában, azonban az otthoni munkakörnyezet nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő vagy kényelmes. Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek az úgynevezett álló munkaállomások, hiszen köztudott, hogy a sok ülés nem tesz jót az egészségnek. Szerencsére a Geekbuyingon is kapható állítható magasságú asztal, így álldogálva is végezhetitek a melót, de ezt a kínaiak még tovább tudták fokozni.

Kissé esett az ára a Xiaomi Yeelight Candela lámpának
BanggoodcandelaXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.10.14.

Kissé esett az ára a Xiaomi Yeelight Candela lámpának

Az egyik kedvenc Xiaomi lámpánk, a Candela Light ára végre esett egy picit. Ez azért akkora szó, mert már évek óta nem mozdult egy tapodtat sem, és alapvetően egyáltalán nem olcsó eszköz. Viszont az egyik legszebb kínai termék, gyönyörű, hangulatos atmoszférát teremtő fénnyel, de nem szoktuk nagyon promózni, mert az árazása nem tetszik nekünk sem. Mivel Yeelight, így természetesen okoseszköz, akár több ezer másik lámpával képes összekapcsolódni.

Xiaomi válogatás Cafago módra
70maiCafagoDeermaXiaomiYeelight
írta: hajas2020.10.13.

Xiaomi válogatás Cafago módra

Xiaomi és Yeelight

Újabb Xiaomi kütyüket árazott le a Cafago, én pedig összegyűjtöttem nektek a legjobbakat. A cikkben két Yeelight lámpát, egy gőztisztítót és egy hordozható kompresszort találtok, de a végén egy meglepetés vár titeket. Mindegyik kütyü az árazása, vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámköltségek nélkül kerül postázásra.

Hatalmas Yeelight mennyezeti lámpa akció vette kezdetét
BanggoodlámpaokosotthonXiaomiYeelight
írta: SonkaMod2020.10.13.

Hatalmas Yeelight mennyezeti lámpa akció vette kezdetét

Nyolc különböző modell

A Banggoodon nagyon sok Yeelight lámpát áraztak le, megpróbáljuk összeszedni a hatalmas választékot, mert tényleg rengetegféle van. Csak és kizárólag olyan lámpát ajánlunk, ami az eddigi legalacsonyabb áron érhető most el. A Yeelight már bizonyított, nem lehet velük melle nyúlni, a felszerelésük is egyszerű, általában régi csillárok helyére is könnyen feltehetők. Az összes cucc EU raktáras, ingyenes szállítással. A fényerő és a színhőmérséklet állítás alapfelszereltség, de a méretben és teljesítményben már igencsak eltérnek egymástól a különböző modellek.

hirdetés