hirdetés

Hírek

Piszok olcsón megvásárolható a GMK NucBOX PC
BanggoodGMKmini PC
írta: SonkaMod2020.10.26.

Piszok olcsón megvásárolható a GMK NucBOX PC

A négy centis mini PC

A GMK NucBOX egy Indiegogós projekt volt, ami sikeresen összegyűjtött több mint 2 millió dollárt (kb. 700 millió forintot) a gyártásra, így már kapható is a mini gép. Ez egy alapvetően gyenge PC, ami főleg multimédia lejátszóként vagy alap feladatok elvégzésére lett kitalálva, de az benne a pláne, hogy rendkívül kicsi. Már szinte miniatűr méretű, ahhoz képest mégis egy teljesértékű masina.

Újra van olcsó Vacuum Mop Pro a Banggoodon
BanggoodrobotporszívóVacuum-MopXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.26.

Újra van olcsó Vacuum Mop Pro a Banggoodon

Elkezdődött az ünnepi szezon

Amikor utoljára 85 000 forint alá ment ennek a porszívónak az ára, akkor épp az Aliexpressen volt nagy leárazás. Azóta eltelt körülbelül két hónap, és a robotot EU raktárból már körülbelül 100 000 forint környékén lehet megszerezni. A Banggood időről-időre leviszi az árát, de nehéz ezeket a kuponos akciókat megcsípni, mert mire megírnánk az oldalunkon, már el is fogynak. Ez esetben viszont egy nagyobb kuponcsomagot adtak ki, így a szemfülesek még meg tudják rendelni nyomott áron a takarítógépet.

Akciós a Viomi V3 a Geekbuyingon
GeekbuyingrobotporszívóViomiXiaomi
írta: hajas2020.10.26.

Akciós a Viomi V3 a Geekbuyingon

Kuponnal még olcsóbb

A Viomi V3 a Xiaomi egyik legjobb ár-érték arányú robotporszívója, hatalmas népszerűségnek örvend. Minden olyan funkciót tud, amit a nagyobb testvérek is, viszont jóval olcsóbban kínálják. A Geekbuyingon most a VIOMIV3Z1 kuponnal 148 800 forintért tudjátok megrendelni Európai raktárból, ráadásul áfa- és vámmentesen és ingyenesen viszi házhoz a futár néhány nap alatt.

Cafago akciók a hosszú hétvégére
Cafagoe9HONEYWHALELenovoXiaomi
írta: hajas2020.10.22.

Cafago akciók a hosszú hétvégére

Vegyes válogatás

Végre hosszú hétvége, ki lehet pihenni az elmúlt hetek fáradalmait. Azonban előtte érdemes megnéznetek a Cafago legújabb dealjeit, hiszen most jó áron szerezhettek be elektromos rollert, robotporszívót, TWS fülhallgatót és felmosót. Mindegyik termék az árazása vagy pedig a szállítási módja miatt áfa- és vámköltségek nélkül jut el hozzátok.

Umidigi Bison: bika teljesítmény, váratlanul alacsony ár
BanggoodbisonokostelefonUmidigi
írta: SonkaMod2020.10.22.

Umidigi Bison: bika teljesítmény, váratlanul alacsony ár

6 GB RAM, 128 GB memória, NFC

Az Umidigi Bison augusztusban került a boltok polcaira, de sok helyen ezidáig nem lehetett kapni. A debütáló ára 300 dollár körül alakult, és bizonyos webshopokban most is ennyiért adják. Aliexpressen és Banggoodon hirtelen leesett az ára, ami annak tudható be, hogy valószínűleg nem fogytak jól a készletek. Alin nem elérhető EU raktárból, de nem is baj, mert most a Banggoodon a legolcsóbb, és egy ilyen tudású telefonért jobb árat el sem tudnánk képzelni.

Tippek, trükkök az alis cipőrendeléshez
Aliexpresscipőtippektrükk9k
írta: Don Kartács2020.10.22.

Tippek, trükkök az alis cipőrendeléshez

Hogyan válasszuk ki a jó eladókat?

Minden héten felmerül, hogy mi alapján lehet kiválogatni a megbízható eladókat az Aliexpress piacterén. Éppen ezért összeállítottunk nektek egy tippek-trükkök listát, ami segít a válogatásban, ehhez pedig a cipő szekcióban tevékenykedő boltokat használtuk fel mintaként. És ha már lábbelik, bemutatunk néhány márkát, amit érdemes a kívánságlistátokra tenni az ünnepi kedvezmény cunami közeledtével.

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó szemérmetlenül jó akcióban
BanggoodrobotporszívóXiaomi
írta: Don Kartács2020.10.21.

Xiaomi Mijia 1S robotporszívó szemérmetlenül jó akcióban

Frissítés: az új kuponnal alacsonyabb lett az ár 7000 Ft-tal Ha osztanának díjakat a robotporszívók középkategóriájában, akkor két versenyző igen nagy eséllyel pályázhatna az elsőségre. Az egyik a Xiaomi Viomi SE, a másik pedig a Xiaomi Mijia 1S. Ez utóbbinak szakadt be eléggé durván az ára, 78 000 Ft-ért lehet elhozni a BGCZFXMRS kuponkóddal, EU raktárból a tonnányi szenzorral felpimpelt mindenest, ami így most a piac egyik ár/érték bajnoka.

Hideg űzés Xiaomi módra
elektromos fűtésGeekbuyingXiaomi
írta: hajas2020.10.21.

Hideg űzés Xiaomi módra

Okos megoldás kiegészítő fűtésre

Javában benne vagyunk már az őszben, és vele együtt a fűtési szezonban is. Napjainkban egyre népszerűbb az elektromos fűtés, rengeteg megoldás érhető el a neten. A Xiaomi is beszállt a versenybe, egyik legújabb terméke a témában pedig a SmartMi 1S névre hallgat. A készülék okos funkciókkal is el van látva, így akár mobilunkkal is vezérelhetjük, ami 2020-ban lassan alapkövetelménynek számít. A Geekbuyingon EU raktárból, 49 900 forintért kapható, a szállítás pedig ingyenes.

Dübörög az Amazfit Brand Fest az Aliexpressen
AliexpressAmazfitOkosóraXiaomi
írta: SonkaMod2020.10.20.

Dübörög az Amazfit Brand Fest az Aliexpressen

Elképesztően alacsony árak!

Már megírtuk, hogy az Amazfit Pace mennyire alacsony áron elérhető a Brand Fest keretein belül, de az az igazság, hogy a többi kütyü sem igazán marad el tőle. Időről időre tart hatalmas leárazást az Amazfit, de talán a mostani az eddigi legnagyobb. Szinte az összes kütyü ára durván alacsony, és még kuponok is felhasználhatók, sok esetben további súlyos dollárokkal olcsósítva a terméken. Folyamatosan változnak a kódok és a store kuponok, érdemes nyomon követni a kiszemelt kütyüt, és lecsapni rá, ha megfelelőnek tartjuk az árát. Íme a lista, hogy mi minden kapható.

Beszakadt a OnePlus Nord ára
5GBanggoodnordOnePlus
írta: molcsa2020.10.20.

Beszakadt a OnePlus Nord ára

Rekord olcsó lett a középkategória sztárja

A középkategóriában jelenleg két tuti vétel birkózik egymással: a OnePlus Nord és a Google Pixel 4a. Mindkét készülék kiválóan sikerült, szinte lehetetlen köztük választani, nagyjából az egyéni preferenciák, az ár és a beszerezhetőség dönt. A Google készülékét ugyanis leginkább külföldről tudjuk beszerezni, legolcsóbban Németországból kb. 128 000 forintért, ha van kint élő rokonunk, aki továbbpostázza nekünk. Itthon is kezdik már árulgatni, a legolcsóbb ár 145 000 Ft, az Alzán pedig 168 000 forintot kérnek érte. A OnePlus üdvöskéje (8/128 GB) ehhez képest 150-170 000 forint körül megy a hivatalos oldalon és itthon is, kínai webshopokban pedig eddig nem is lehetett kapni. Na, ezt az árversenyt rúgta fel a Banggood teljesen, amikor szert tett egy nagy készlet Nordra, és sokkal olcsóbban, 125 000 forintért kezdte őket árulni.

hirdetés