hirdetés

Hírek

Karácsonyi vásár a Geekbuyingnál
állóporszívóGeekbuyingJimmyXiaomi
írta: hajas2020.12.07.

Karácsonyi vásár a Geekbuyingnál

Az utolsó hajrá

Elstartolt a Geekbuying karácsonyi vására, így azok, akik eddig nem vették meg a karácsonyi ajándékokat, még egy utolsó lehetőséget kapnak a kínai webshoptól. Egy rakás termék árát csökkentették, de érdemes EU raktárból rendelni a kiszemelt kütyüket, hogy biztosan odaérjen a fa alá. Egy kiváló Jimmy porszívót is hoztam nektek, ráadásul egy extra kupont is szereztem hozzá, így még olcsóbban juthattok hozzá.

Végre rendelhető az Amazfit GTR 2 és GTS 2
AmazfitBanggoodOkosóra
írta: SonkaMod2020.12.04.

Végre rendelhető az Amazfit GTR 2 és GTS 2

Kuponos akcióban, jó áron

Bár reménykedtünk benne, hogy már jóval karácsony előtt elérhetővé teszik számunkra az új Amazfit órákat, ez eddig nem történt meg. Illetve a hivatalos Aliexpress Amazfit boltban elérhető volt, de csak kínai raktárból, így horribilis áron lehetett hozzájutni az áfa és vámköltségek miatt. Viszont most megjelent a Banggoodon, ahol választható az EU Priority Line szállítási mód, amivel nem kell további költségeket fizetni.

Porszívó vásár a Geekmaxinál
Geekmaxivezeték nélküli porszívóXiaomi
írta: hajas2020.12.03.

Porszívó vásár a Geekmaxinál

Ötletek karácsonyra

Vezeték nélküli porszívót tennétek idén karácsonykor a fa alá, de nincs ötletetek, hogy milyet? Remélem ez a cikk a segítségetekre lesz, ugyanis a Geekmaxitól hoztam nektek három Jimmy porszívót, különböző árazással, tudással, így könnyedén megtalálhatjátok a tökéletes ajándékot. A Geekmaxi csak EU raktáras termékeket forgalmaz, így biztosan megérkezik az ünnepekig a kiszemelt poresz.

BlitzWolf lámpaakció a Banggoodon
BanggoodBlitzWolflámpaLEDvilágítás
írta: SonkaMod2020.12.03.

BlitzWolf lámpaakció a Banggoodon

Éjszakai fények, szekrény világítások, asztali lámpa

A BlitzWolf különböző éjszaka lámpáira, szekrényvilágításaira kaptunk pár kupont, amivel elég alacsony áron megvásárolhatók a termékek. Párat közülük mi is próbáltunk, és szeretjük is őket. Nem különösebben fancy termékek, nem lehet őket applikációval vezérelni, de jól működnek és olcsók, bátran merjük ajánlani őket.

Előrendelhetők a BlitzWolf konyhai turmixgépei
BanggoodBlitzWolfturmixgép
írta: SonkaMod2020.12.02.

Előrendelhetők a BlitzWolf konyhai turmixgépei

Nemcsak jók, hanem olcsók is

A turmixgépek extrém széles árskálán mozognak itthon, amiből következik, hogy létezik belőlük teljesen egyszerű, puritán megoldás és méregdrága, száznyelven beszélő aranyozott luxus gép is. Az egyik hazai árösszehasonlító oldalon 5000 forint a legolcsóbb, és 1,6 millióba kerül a legdrágább modell. A BlitzWolf a középutat választotta, nem a gagyi, párezres kategóriába tör be, hanem inkább a sok tízezresbe, de a jól megszokott, alacsony, BW-féle árazással. Tehát a gépeik nem buták, hanem kifejezetten fejlettek, de az árazásuk egyáltalán nem szállt el. A Banggoodon EU raktárból előrendelhetők, kis mázlival még karácsonyig is megérkezhet, de azért ez már nagyon necces, mert dec. 14-ig adják őket fel.

Nagyon olcsón debütált a Poco M3 a Banggoodon
BanggoodokostelefonPocoXiaomi
írta: SonkaMod2020.12.02.

Nagyon olcsón debütált a Poco M3 a Banggoodon

Már előrendelhető

Még nincs egy hete, hogy bemutatkozott a Xiaomi Poco legújabb készüléke, az M3, ami először csak Aliexpressen volt kapható. Mivel Black Fridayre időzítették a piacra vezetést, így volt rá jó akció és kupon, mégsem volt annyira olcsó, mint most Banggoodon. Illetve Kínából elérhető volt, csak ugye ez a magyarok számára kieső opció a horribilis áfaköltség miatt. Tehát az amúgy is rendkívül olcsó M3 a Banggoodról rendelve kiemelkedően alacsony áron megszerezhető, viszont karácsony előtti érkezésre már ne számítsunk.

Windows 10 már 2600 forinttól
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.12.01.

Windows 10 már 2600 forinttól

Cyber hét a GoDeal24-en

A fekete pénteki őrület nem ér véget, ugyanis hagyományosan utána következik a cyber hétfő. A GoDeal24.com-on már ez sem egy napig, hanem egy egész hétre szól, így ismét a legalacsonyabb árakon vásárolhatjátok meg a Microsoft legnépszerűbb szoftvereit.

Licheers, az ismeretlen minőségi termékek boltja
Aliexpressautós telefontartóLicheers
írta: Don Kartács2020.12.01.

Licheers, az ismeretlen minőségi termékek boltja

Érdekes Aliexpress boltok

A Licheers Official Store sokatoknak nem fog semmit mondani, annak ellenére, hogy a kínálatuk igényes, minőségi termékekből áll. Elsősorban autós dolgokkal foglalkoznak, kifejezetten olcsón kínálnak autós porszívót, pumpát vagy éppen telefontartót. Az áraik annyira nyomottak, hogy minden cuccuk vámmentes. Ez persze egyben a legnagyobb hibájuk is, nincs EU raktáruk, cserébe többnyire ingyenes szállítással küldik a termékeket.

Pörög a Cyber Monday a Geekmaxinál is
Cyber Monday 2020Geekmaxi
írta: hajas2020.11.30.

Pörög a Cyber Monday a Geekmaxinál is

Utolsó nagy leárazás karácsony előtt

Rástartolt a Geekmaxi is az év utolsó nagy őrületére, a Cyber Mondayre. Egy rakás akciós kütyüvel vár benneteket a kínai webshop, de exkluzív ajánlatokat is szereztünk tőlük. A Geekmaxi egyik legnagyobb előnye, hogy csak EU raktáras termékeket forgalmaznak, így áfa- és vámköltségek nélkül, néhány nap alatt kiszállítják a megrendelt kütyüket.

Cyber Monday a Geekbuyingnál
Cyber Monday 2020Geekbuyingvezeték nélküli porszívóXiaomi
írta: hajas2020.11.30.

Cyber Monday a Geekbuyingnál

Az idei év utolsó nagy akcióhulláma

A Kínából rendelők jól tudják, hogy a karácsonyi bevásárlás utolsó nagy leárazása a Cyber Monday. A buliba természetesen a kínai webshopok is be szoktak szállni, így a Geekbuyingnál is újabb kütyüket akcióztak le, na meg persze egy exkluzív kuponnal is készültek. Összeszedtem a legjobb dealeket, melyeket európai raktárból rendelhettek meg, így biztosan időben megérkeznek a fa alá.

hirdetés