hirdetés

Hírek

Elstartolt a Black Friday a Geekbuyingnál
Black Friday 2020Geekbuyingkupon
írta: hajas2020.11.23.

Elstartolt a Black Friday a Geekbuyingnál

Akciók egész héten

Az AliExpress után a Geekbuying is szabadjára engedte a Black Friday árzabáló kuponjait, ráadásul 11.11-hez hasonlóan ismét rengeteg terméket vásárolhattok meg kedvezményekkel. Elhoztam nektek a legújabb kuponokat és néhány népszerű ajánlatot, érdemes csekkolni. Ne feledjétek, hogy zajlik a Geekbuying nyereményjátéka is, ahol akár 1000 dolláros kupont is nyerhettek, további részletekért kattintsatok ide.

Lehet olcsóbb még a Deko fúró-csavarozó?
AliexpressBlack Friday 2020dekofúrógép
írta: Don Kartács2020.11.23.

Lehet olcsóbb még a Deko fúró-csavarozó?

Hát aligha, hisz csak 4600 forintba kerül

A Deko márka ismerős lehet azoknak, akik szeretnek barkácsolni, ez a jobb kínai márkák közé tartozik. Az viszont tuti, hogy sem kint, sem itthon nem lehetett kapni akkus fúró-csavarozót 4600 Ft-ért, eddig. Van egy további jó hírem is, a 2 db akkuval is csak 6900 Ft, a fullos szett is csak 8200 Ft, pedig abban 73 kiegészítő is van. Ez még mindig vámérték alatti összeg lenne, ha Kínából küldenék, de most jön a slusszpoén: a cuccok spanyol raktárból érkeznek, így még a szállítás is gyors lesz.

Olcsón elérhető kedvenc zenedobozunk
AliexpressBlack Friday 2020Tronsmart
írta: Don Kartács2020.11.23.

Olcsón elérhető kedvenc zenedobozunk

Tronsmart T6 Plus Upgraded Edition

Az általam is nagyon kedvelt - lévén kettő nekem is van - Tronsmart T6 Plus fejlesztett verzióját lehet most behúzni Aliexpress BF alakalmával 18 000 Ft-ért, amiből még különböző kuponokkal faraghattok az áron. Mindezt EU raktárból tehetitek meg, ingyenes szállítás mellett. Vajon hol lehet a "vége"? 15 000? Van néhány ötletem, mellélkeltem a cikkben. Annyiért már nagyon megéri a Tronsmart üdvöskéje.

Li-Ning Black Friday kosár
AliexpressBlack Friday 2020cipőLi-Ningruha
írta: SonkaMod2020.11.23.

Li-Ning Black Friday kosár

Surranók és kiegészítők tömkelege

Ma indul az Aliexpressen a fekete pénteki leárazás, ahol sok jó cuccot értékelnek le, és ezen a héten érdemes még jól bevásárolni karácsonyra. Mivel már most indulnak az akciók nem érdemes sokáig húzni a rendelést, mert annál nagyobb eséllyel érkezik még meg a csomag az ünnepig. A Li-Ning Official Store nagyon korrekt leárazással csábít most is, talán ez a legkorrektebb shop az egész piactéren. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a modellek, amiket most jóval olcsóbban lehet megvenni, és ez még csak az alap akciós ár, aki szemfüles, az még tovább csökkentheti kódokkal, coinokkal a vételárat.

Filléres karórák lelőhelye az Ali
AliexpressBlack Friday 2020bobo birdeutourkaróramini focus
írta: SonkaMod2020.11.20.

Filléres karórák lelőhelye az Ali

A legjobb kínai óra brandek

A karóra a mai világban nem több, mint ékszer, és mint ilyen, egy személynek több is lehet. Nemcsak ebben hasonlít az ékszerekre, hanem az árazásuk is hasonló. A márkás órák több millió forintba is kerülhetnek, de lehet kapni filléreseket is, amik ugyan nem aranyból készültek, de jól néznek ki. Ahogy rengeteg bizsut hordunk, úgy órából sem sokan engedhetjük meg maguknak a sokmilliós tételeket. Az Alin rengeteg olcsóság található, melyek nem mindig a legminőségibb darabok, de ruházati kiegészítőnek kifejezetten jók, és vannak nagyon stílusos darabok is.

A Geekmaxi is készül a Black Friday-re
Black Friday 2020Geekmaxikupon
írta: hajas2020.11.19.

A Geekmaxi is készül a Black Friday-re

Közeledik a nagy nap

Az Aliexpress és a Geekbuying után a Geekmaxi is rástartolt a Black Friday előkészületekre, így elindult a Pre-Black Friday vásár, ami november 26-ig tart. Rengeteg kütyüt értékeltek le, melyek jelentős része már meg is tekinthető a Fekete Péntek nyitó oldalán. Kiválogattam nektek a legjobbakat, és ezekhez extra kuponokat is szereztem, így még olcsóbban vásárolhattok. Fontos tudnivaló, hogy a Geekmaxi csak EU raktáras termékeket forgalmaz, tehát nagyon gyorsan kiszállítják a kiszemelt kütyüket, ráadásul áfa- és vámköltségekkel sem kell számolnotok.

Európai raktárból kell állítható magasságú kínai asztalt venni
asztalBanggoodGeekbuying
írta: SonkaMod2020.11.18.

Európai raktárból kell állítható magasságú kínai asztalt venni

Ki gondolt már arra, hogy Magyarországra rendeljen bútort Kínából? Lehet, hogy furcsán hangzik, de mi már többször is szemeztünk ilyen termékekkel. A forgószékek már nem ismeretlenek előttünk, de asztalt még mi sem rendeltünk. Pedig nagyon kívánatos cuccokat árulnak, és nagyon jó áron. Pár éve ez még elképzelhetetlen volt a horribilis szállítási költség miatt, de a Banggood annyira felfejlesztette a csehországi raktárát, hogy már bútorok is vannak benne, és onnan nem is vészes a szállítási költség. A másik alternatíva pedig a Geekbuying, akiknek szintén híresen jó az európai lerakatuk.

Aliexpress kupon és coin magyarázó
AliexpressBlack Friday 2020coinkedvezménykupon
írta: Don Kartács2020.11.18.

Aliexpress kupon és coin magyarázó

Hogy Black Friday alkalmával ne legyen gondotok

Elég sokan jeleztétek, hogy nem egészen úgy ment a kuponok felhasználása, ahogyan nekünk, így csináltunk hozzá egy leírást, hogy minden egyértelmű legyen. Lényeges, hogy az Aliexpress asztali és a mobilos nézete nem ugyanazokat a lehetőségeket nyújtja, egy csomó mindent nem programoztak le desktopra, tehát mindenképpen szedjétek le az appot is. A kuponok és a „coinok” felhasználásával jelentősen - volt, ahol 50%-kal is - le tudtuk faragni az árakat, erre is mutatunk példát.

Hamarosan indul a Black Friday a Geekbuyingnál
Black Friday 2020Geekbuying
írta: hajas2020.11.18.

Hamarosan indul a Black Friday a Geekbuyingnál

Elkezdődött a felkészülés

Egyre jobban közeledik november 27-e, azaz az idei Black Friday őrület, amikor rengeteg bolt készül hatalmas leárazásokkal. Ma reggel számoltunk be arról, hogy az AliExpressen 9 órakor elstartolt a warm up, de már a Geekbuying is készül a nagy napra. 11.11-hez hasonlóan ismét kedvezményekkel és nyereményjátékkal vár benneteket a kínai webshop, összeszedtem nektek a legfontosabb tudnivalókat.

Deko, Prostormer, Greenworks, Nanwei
AliexpressBlack Friday 2020dekofúró-csavarozófúrógépszerszám
írta: Don Kartács2020.11.18.

Deko, Prostormer, Greenworks, Nanwei

Elektromos szerszámok Aliról

A mostani fogyasztási ünnepek slágerei az elektromos szerszámok, hiszen "nem lehetsz igazi férfi, ha nincs egy fúrógéped", sugallják a reklámok. Szerencsére ehhez már nem kell a nagy magyar webáruházakat böngészned, hanem az Aliról sokkal olcsóbban, EU raktárból is megveheted a termékeket. Sajnos még két hónappal ezelőtt nem voltam ennyire képben, pedig kb. 50%-ot spórolhattam volna a saját Steinhaus márkájú fúrógépemen.

hirdetés