hirdetés

Hírek

Lenovo HE05 Pro és TOPK füles 3000 Ft alatt
AliexpressBlack Friday 2020LenovoTOPK
írta: Don Kartács2020.11.27.

Lenovo HE05 Pro és TOPK füles 3000 Ft alatt

Találtam egy remek fülest, a Lenovo HE05 Pro-t, aminek mágneses végeivel könnyedén fel lehet fogatni azt a nyakba. Ráadásul a zajongó collar kialakítású, ami az egyik legkényelmesebb viselet sporthoz, erről már a Xiaomi Collar fülhallgatónál is beszámoltam. Csak az majdnem 27 000 Ft volt, ez meg 2500, ráadásul sikerült olyan ügyesen beáraznia az eladónak, hogy pont jó rá a 2 USD-s Aliexpress kupon, így olcsóbb lesz ingyenes szállítás mellet cseh raktárból is. Alternatívája a TOPK T12, ami egy nagyon olcsó TWS füles. Igazi bargain biznisz mindkettő, menjetek rájuk.

5G-s Xiaomi telefon 85 000 forintért
BanggoodBlack Friday 2020okostelefonXiaomi
írta: Atika2020.11.27.

5G-s Xiaomi telefon 85 000 forintért

Nagy akcióban a Mi 10T Lite

A Xiaomi Mi 10T Lite egy vadonatúj telefon a piacon, Banggoodon is csak tegnap jelent meg. Az impozáns dizájn mellett a hardver benne a legérdekesebb, ugyanis 5G modemet kapott, így ahol ez elérhető, ott már a legújabb mobilhálózati technológiát is kihasználhatjátok vele. Nagy aksi, 5 kamera, eszméletlen kijelző és mindezért csak 85 500 forintot kérnek, ha felhasználjátok a BGBF10TL kuponkódot.

BlitzWolf.Shop is Black Friday-re gyúr
Black Friday 2020BlitWolf.shopTronsmart
írta: Don Kartács2020.11.26.

BlitzWolf.Shop is Black Friday-re gyúr

Nagyon olcsón lesz elérhető a Tronsmart T6 Max

A BlitzWolf.Shop sem akar kimaradni a pénteki Black Friday őrületből, így ők is kiváló akciókkal lépnek a porondra. A számtalan tétel közül kiemelkedik az általunk is tesztelt Tronsmart Element T6 Max hangszóró, ami brutális, 60 W-os teljesítményével nagyobb tereket is képes beszórni. A cuccért meglepően keveset, 19 990 Ft-ot kérnek 2020 11.27 0:00-tól, ráadásul szuper gyors, 2 napos szállítással érkezik meg hozzátok a cucc. Természetesen más finomságokat is tartalmaz a BlitzWolf.Shop kedvezményes listája, ezt a cikk végén találjátok.

Itt az eddigi legkomolyabb Viomi robotporszívó
Black Friday 2020GeekbuyingrobotporszívóViomi
írta: hajas2020.11.26.

Itt az eddigi legkomolyabb Viomi robotporszívó

Viomi S9 debütálás

A Viomi nemrég rántotta le a leplet a legújabb és eddigi legjobb robotporszívójáról, a Viomi S9-ről. Brutál szívóerő, extra hosszú üzemidő, automatikus portartály ürítés került a repertoárba. A Geekbuyingtól a Black Friday alkalmából kaptunk egy extra kupont, így olcsóbban juthattok hozzá, ráadásul EU raktárból küldik áfa- és vámköltségek nélkül, ingyenes szállítással.

Xiaomi telefon akciók a Black Friday-re hangolódva
BanggoodBlack Friday 2020okostelefonPocoRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2020.11.26.

Xiaomi telefon akciók a Black Friday-re hangolódva

Már csak egy nap!

A Banggoodon már érezni lehet a Black Friday előszelét, hiszen egy rakás Xiaomi telóra kaptunk kupont, ami mostanában nem szokott jellemző lenni. Az a helyzet, hogy míg egy évvel ezelőtt szinte az összes modellre szórták a jobbnál jobb ajánlatokat, ez idén nem így van. Ez valószínűleg azért van, mert a Xiaomi telefonjai így is nagyon olcsók és kicsi rajtuk az árrés. Így, Black Friday előtt egy nappal viszont kaptunk pár termékre olcsósító kupont, amikkel nagyon jó vásárt csinálhatunk. Van pár Redmi a listában, de a Poco X3 is befért a kedvezményes telók közé.

Pörög a Black Friday a Geekmaxinál is
állóporszívóBlack Friday 2020GeekmaxirobotporszívóXiaomi
írta: hajas2020.11.25.

Pörög a Black Friday a Geekmaxinál is

Fekete péntek hete

Javában zajlik az év egyik legnagyobb leárazása, a Black Friday a Geekmaxinál is, ráadásul nem csak alacsony árakkal találkozhattok a webshopban, hanem csak és kizárólag EU raktáras kütyükkel, melyeket áfa- és vámmentesen, néhány napos szállítási idővel rendelhettek meg. Megkaptuk a legújabb exkluzív ajánlatokat, melyeket az extra kuponoknak köszönhetően most még olcsóbban vehettek meg.

Akcióáradat a Cafagotól
CafagokütyükXiaomi
írta: hajas2020.11.25.

Akcióáradat a Cafagotól

Remek kütyük szuper áron

Megérkezett egy újabb adagnyi "akciószállítmány" egyenesen a Cafago webshopjából, melyek közül kiválogattam nektek a legjobbakat. A cikkben találtok TWS fülhallgatót, digitális rajztáblát, vezeték nélküli töltőt, hőmérőt és okosvilágítást is. Mindegyik kütyü a szállítási módjuk vagy pedig az árazásuk miatt áfa- és vámmentesen érkezik hozzátok, így az extra költségektől nem kell tartanotok.

OneOdio Black Friday akciók
Black Friday 2020fejhallgatóOneodio
írta: Don Kartács2020.11.25.

OneOdio Black Friday akciók

Beizzította a cég az akciókemencét

Újabb olcsósítási lehetőségek jönnek a OneOdionál, hasonlóan a Szinglik Napjához, ám most a Black Friday alkalmából. Lesz egyet fizet, kettőt kap akció, amikor 1 fejhallgató áráért kettőt vehettek, villámáras játék és 50% kedvezmény is. Mindezt úgy, hogy az összes termékükre 2 év garancia jár, és a legtöbb EU raktárból is elérhető, ami pedig nem, azt áfa- és vámmentes szállítással küldik.

Elektromos járművek és sportszerek akciója a Geekbuyingon
Black Friday 2020GeekbuyingHimo
írta: hajas2020.11.25.

Elektromos járművek és sportszerek akciója a Geekbuyingon

Folytatódik a Black Friday

Új állomáshoz érkezett a Geekbuying féle Black Friday őrület, mától ugyanis elektromos járműveket és sportszereket vehettek kedvezményesen. Új kuponokra is szert tehettek, így a kiszemelt termékekre még olcsóbban csaphattok le. Ne feledjétek, hogy továbbra is pörög a nyereményjáték, melyről további információkat ebben a cikkünkben találtok. A Geekbuying mai ajánlata pedig egy Himo elektromos kerékpár, lássuk mit tud.

Rekord alacsony áron mennek a BlitzWolf laptop állványok
állványBanggoodBlitzWolflaptoptablet
írta: SonkaMod2020.11.24.

Rekord alacsony áron mennek a BlitzWolf laptop állványok

ELS1 és ELS2 modellek előrendelési akcióban

Hírt adtunk pár napja a BlitzWolf ELS3 és ELS4 állványok megjelenéséről, amik elég szépen fogynak, de újra elérhető lett az első és a második példány is a szériából. Az újabb szállítmányra már megy az előrendelési akció, és a legolcsóbb modellt nagyon-nagyon jó áron lehet behúzni. Azt kicsit sajnáljuk, hogy nincs EU raktáron, de így is áfa- és vámhatár alatti az árazása.

hirdetés