hirdetés

Hírek

Elindult a BlitzWolf Fanfest
BanggoodBlitzWolffanfestkuponleárazás
írta: SonkaMod2020.12.14.

Elindult a BlitzWolf Fanfest

Akciók, kuponok, Snap Up-ok

A BlitzWolf érdekes módon december 14-16-ra tette a Fanfestjét a Banggoodon, ami olyan szempontból kicsit érthetetlen, hogy az ünnepi szezon már leáldozóban van, viszont az is érthető, ha még életben akarják egy kicsit tartani az akciókkal. Mindenesetre most elég sok termékük akciós, és sok kupon elérhető a BW termékekre Banggoodon.

A Geekmaxinál is elstartolt a karácsonyi vásár
AcgamGeekmaxiXiaomi
írta: hajas2020.12.11.

A Geekmaxinál is elstartolt a karácsonyi vásár

Hangolódás az ünnepre

A Geekmaxinál is elkezdődött a karácsonyi vásár, melynek keretein belül akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhattok különböző kütyüket. Néhány exkluzív kupont is hoztam nektek, így olcsóbban vehettek állítható magasságú asztalkeretet, illetve különböző sétapadokat is. A Geekmaxi egyik legnagyobb előnye, hogy csak EU raktáras termékeket forgalmaznak, vagyis még nagy eséllyel ideérnek karácsonyig a kiválasztott kütyük.

A Smartmi okosvécéülőkében benne van egy komplett bidé
BanggoodsmartmiülőkeXiaomi
írta: SonkaMod2020.12.10.

A Smartmi okosvécéülőkében benne van egy komplett bidé

Nem is akkora hülyeség, mint elsőre gondolnánk

Nem is tudom, hogy láttam-e valaha itthon okosvécéülőkét, de azt hiszem, hogy nem. Furcsa módon itthon nem terjedtek el, legalábbis eddig, pedig bőven van értelmük.. Az ülésfűtés nagy luxusnak hangzik, viszont a bidé funkciót nem az értelmetlen luxi kategóriába tenném, hanem inkább a hasznosba. A Xiaomi Smartmi ülőke most elég gyorsan gondolkodóba ejtett, hogy vajon ez lesz a következő olyan kütyü, ami meghódítja a világot? Jó esély van rá, mert nem értelmetlen, és nem is nagyon drága. A robotporszívók sem olcsók, mégis már rengeteget eladnak belőlük, pedig voltak azzal kapcsolatban is konzervatív hangok.

TWS fülesek kuponos akcióban
BanggoodTWS fülhallgató
írta: SonkaMod2020.12.10.

TWS fülesek kuponos akcióban

BlitzWolf, Xiaomi, Edifier és a többiek

A TWS fülesek lényege, hogy Bluetooth-osak, és a két fülhallgató fél teljesen különálló egységet alkotnak, valamint jár hozzájuk egy töltőbölcső, amiben tároljuk/töltjük őket. Ha egyet dugunk a fülünkbe, úgy is működnek (ez jól jön vezetésnél), de ha kettőt, akkor igazi sztereó élményt nyújtanak. Az ilyen típusú fülesekre hirdetett nagyszabású kuponos akciót a Banggood, nagyon sok modell nyomott áron elérhető, mi pedig összeszedtük a legjobb akciókat és kódokat egy csokorba, hogy nektek már csak innen kelljen válogatni.

Kütyüdömping a Cafagon
CafagoDeermakkmoonXiaomi
írta: hajas2020.12.09.

Kütyüdömping a Cafagon

Karácsonyi ajándék ajánló

Ha még nincs ötletetek, hogy mit vennétek karácsonyra szeretteiteknek, akkor szerencsétek van, hiszen rengeteg kütyüt hoztam nektek a Cafagotól, melyekhez extra kuponokat is szereztem. Lesz itt monitor, robotporszívó, állóporszívó és gőztisztító is, vagyis elég vegyes a felhozatal.

OneOdio karácsonyi akciók
fejhallgatókarácsonyOneodio
írta: Don Kartács2020.12.09.

OneOdio karácsonyi akciók

Olcsó cuccok, amik még megérkeznek az ünnepekig

Újabb olcsósítási lehetőségek jönnek a OneOdionál, hasonlóan a Szinglik Napjához, ám most a karácsonyi ünnepek alkalmából. Lesz egyet fizet, kettőt kap akció, amikor 1 fejhallgató áráért kettőt vehettek, 50% kedvezmény egyes termékekre, és persze a szokásos ajándék dömping. Mindezt úgy, hogy az összes termékükre 2 év garancia jár, és a legtöbb EU raktárból is elérhető, ami pedig nem, azt áfa- és vámmentes szállítással küldik, és még az ünnepekre is jó eséllyel ideérnek.

Állítható asztal akciója a Geekbuyingon
állítható asztalGeekbuyingsétapad
írta: hajas2020.12.09.

Állítható asztal akciója a Geekbuyingon

Pörög a karácsonyi vásár

Javában zajlik a karácsonyi vásár a Geekbuyingon, rengeteg termék árát csökkentették. Ez igaz az ACGAM állítható magasságú asztalára is, ami igen népszerű termék lett itthon is, hiszen a koronavírus miatt rengeteg ember dolgozik otthonról. Egy Xiaomi sétapadot is hoztam nektek, aminek segítségével munka után, vagy a sport igazi megszállotjai akár munka közben is mozoghatnak. Mindkét terméket EU raktárból küldik, így még karácsonyig ideérnek.

Megjelent a Poco M3 [FRISSÍTVE]
AliexpressPocoPoco M3Xiaomi
írta: Don Kartács2020.12.09.

Megjelent a Poco M3 [FRISSÍTVE]

Baltával törte rá az ajtót a konkurenciára

A Poco telefonok mindig hoznak néhány igen ütős újdonságot a kategóriába, ahová szánják őket, de az M3 - a Poco X3 NFC-hez hasonlóan - szabályosan lemészárolja a konkurenseket. A 4/64-es modell picivel 46 000 fölött, míg a 4/128-as variáns 53 000 Ft-ért érhető el mától, ha kikéritek a megfelelő store kuponokat (lásd a cikk alján). Ezért az árért teljesen új, Snapdragon 662-es SoC-t, a már említett RAM mennyiséget, UFS technológiájú tárolót kaptok, illetve egy 6000 mAh-s akkumulátort, amit 18 W-os gyorstöltéssel pumpálhattok tele. Mindkét variáns a Poco hivatalos Alis boltjából, EU raktárakból is rendelhető, így áfa- és vámmentes.

BlitzWolf EU raktáras termékek karácsonyra
BanggoodBlitzWolfEU raktár
írta: SonkaMod2020.12.08.

BlitzWolf EU raktáras termékek karácsonyra

Van még választék

A Banggood európai raktáraiban van egy halom BlitzWolf termék, amikre elérhető kupon, elég jó áron vihetők, és még karácsonyig valószínűleg ide is érnek. Ezek a lerakatok elég jól működnek a Banggoodnál, de azért sajnos előfordulhatnak késések is. Ha a fa alá akarjuk betenni a rendelt kütyüket, akkor érdemes gyorsan leadni a rendeléseket, mert egyre csak fogy az idő. A listába válogattunk TWS füleseket, töltőket, lámpát és egyéb BlitzWolf csemegéket.

Vásárolj Windows 10-et akár 2000 forintért
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.12.08.

Vásárolj Windows 10-et akár 2000 forintért

Év végi akciók a GoDeal24-nél

A Black Fridaynek vége, de ha te lemaradtál a jó ajánlatokról, akkor van egy jó hírünk. Itt a december és elindultak az év végi akciózások. Nincs ez másképp a GoDeal24-en sem, ahol a legnépszerűbb Microsoft szoftvereket vásárolhatod meg eszméletlen olcsón.

hirdetés