hirdetés

Hírek

OneOdio újévi kedvezmények
A70Oneodio
írta: Don Kartács2021.01.04.

OneOdio újévi kedvezmények

A slágertermék is olcsóbb lett

A OneOdio folytatja azt a jó szokását, hogy minden fontosabb esemény előtt rendesen leakciózza a termékeit, így gyakorlatilag folyamatosan sokkal jutányosabban vásárolhatjátok meg a cuccaikat. Most EU raktáras kedvezménnyel, újévi ajándékkal és a slágertermék, az A70 olcsósításával kedveskednek.

Akár ingyen Windows 10 az újévi vásáron
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.12.29.

Akár ingyen Windows 10 az újévi vásáron

GoDeal24 ajánlatok

Lassan átlépünk 2021-be és magunk mögött hagyjuk ezt a rengeteg nehézséggel teletűzdelt évet. Már biztosan tele vagy szilveszteri tervekkel, azon gondolkodsz, hogy mit is fogsz csinálni az esztendő utolsó napján, de érdemes megállni egy pillanatra, és megnézni a GoDeal24 Boldog Új Évet Vásárát.

Karácsonyi szoftver akciók
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.12.22.

Karácsonyi szoftver akciók

2600 forintért Windows 10, 10 000-ért Office

A legjobb alkalom a számítógép vásárlásra a karácsony, ugyanis a legnagyobb keresztény ünnep előtt talán még olcsóbban juthattok hozzá a hardverekhez. Pontosan így van ez a szoftverek esetében is, ugyanis a mostaninál olcsóbban nagyon ritkán juthattok hozzá a legnépszerűbb Microsoft termékekhez.

Az utolsó ajánlatok karácsony előtt a Cafago-tól
állóporszívóCafagoDeermaHaylouTWS fülhallgató
írta: SonkaMod2020.12.18.

Az utolsó ajánlatok karácsony előtt a Cafago-tól

Deerma takarítóeszközök és Haylou fülesek

A RendeljKínait szerkesztősége hamarosan egy kis pihenőre vonul, ami azt jelenti, hogy az utolsó Cafago ajánlatokat tartalmazó cikk valószínűleg ez lesz 2020-ban. Egy könnycseppet kidörzsölünk a szemünkből, de azért nem vagyunk annyira szomorúak, mert pihenni bizony mi is szeretünk. A Cafago ajánlatait is kedveljük, mert ez egy olyan webshop, akikre általában lehet számítani. Sok esetben nem náluk a legolcsóbb egy-egy termék, de normálisan állnak a vevőkhöz, és a csomagjaink sem szoktak elveszni.

Alldocube tabletvásár, amit a forint erősödése támogat
AlldocubeBanggoodtablet
írta: SonkaMod2020.12.17.

Alldocube tabletvásár, amit a forint erősödése támogat

Forint fel, tablet ára le

Az Alldocube tabletek alapvetően nem arról híresek, hogy túl sokat kérnének értük. Jellemzően alsó- és középkategóriás gépeket gyártanak, amik árazása teljesen reális, de nem is szállhatnak el, mert nem egy agyonhájpolt márkáról beszélünk. Viszont az iPlay 20 és 30-as széria igencsak jól fogy, a Banggoodon szinte a megjelenésüktől kezdve alacsony áron kaphatók. A mai nap elérhető ezekre a termékekre kupon is, amivel még faraghatunk egy keveset az árcetlin.

Karácsonyi vásár a Geekbuyingon
állóporszívóDeermaGeekbuyinglégtisztítómasszírozóXiaomi
írta: molcsa2020.12.16.

Karácsonyi vásár a Geekbuyingon

Háztartási és sport eszközök kuponnal

Holnap véget ér a 12.12 akció a Geekbuyingnál, de máris indítják a karácsonyi vásárt, hogy egy napig se maradjunk esemény nélkül. Különféle hasznos háztartási és sport eszközöket válogattunk ki nektek, amik jók lehetnek last-minute karácsonyi ajándéknak is, ha még nem sikerült mindenki számára beszerezni a meglepetéseket. Mindegyik termék EU raktárból érkezik, így áfa- és vámmentes, és néhány napon belül kiszállítják. A Geekbuying EU raktárai kifejezetten gyorsnak számítanak, így ha ma (12. 16.) rendeltek, még 90%, hogy megérkezik a csomag karácsonyig. Mindegyik termékhez szereztünk olcsósító kupont is, hogy faraghassatok kicsit az árakból.

Ugreen Brand Fest van Aliexpressen
Aliexpressbrand festugreen
írta: SonkaMod2020.12.15.

Ugreen Brand Fest van Aliexpressen

Töltők, kábelek, fülhallgatók, egyebek

Az egyik legjobb kábeleket, töltőket és egyéb kiegészítőket gyártó kínai vállalat Brand Festet tart az Aliexpressen. Ez pedig azt jelenti, hogy most három napig akciósan juthatunk hozzá a kütyükhöz, illetve egy csomó kuponkód is van. Érdemes átböngészni az egész kínálatot, de mi is összeszedtük a már most elérhető legjobb ajánlatokat.

Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz
KeysoffMicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2020.12.15.

Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz

Karácsonyi őrület!

Ráfordultunk a célegyenesre, mindjárt itt a karácsony, és mindenki a legjobb ajánlatokat keresi. A Keysoff.com éppen ezért elindította a karácsonyi szuper vásárukat.

12.12 akciók a Geekbuyingon
12.12GeekbuyingiMortor
írta: molcsa2020.12.14.

12.12 akciók a Geekbuyingon

Különösen jó áron kínálják az iMortor cuccokat

Lassan megszokottá válik, hogy minden évben jön valami új "akciós nap", Black Fridayt és Boxing Dayt már mindenki tart, ráadásul teljesen random időpontokban, és a neves szinglik  napjának (11.11) is létezik már decemberi kiadása, ez a 12.12. A legtöbb kínai webshop tart ilyen eseményt, köztük a Geekbuying is, ahol az akciók mellett különböző kuponokkal csábítanak vásárlásra. Különösen érdemes az iMortor elektromos rásegítésű kerekeit szemügyre venni.

Poco X3 és társai akcióban
BanggoodokostelefonPoco X3redmi 9Xiaomi
írta: SonkaMod2020.12.14.

Poco X3 és társai akcióban

Nem karácsonyra

A Kínából rendelt telefonok már nem érnek ide karácsonyig, tehát az alábbi ajánlatok azoknak szólnak, akiknek elég, ha januárban érkezik meg az új készülék. A Banggood most akciót hirdetett pár Xiaomi készülékre, így elég jó áron juthatunk hozzá például a Poco X3 drágábbik verziójához. Még egy olyan ajánlat is fut most a Banggoodon, hogy az összes 100 dollár feletti telefonrendelésre, amit EU Priority Line-nal rendelnek, ingyenes szállítást biztosít.

hirdetés