hirdetés

Hírek

Back to business akciók a Geekbuyingon
AcgamGeekbuyingXiaomi
írta: hajas2021.01.13.

Back to business akciók a Geekbuyingon

Irodai kütyük, és még sok más

A Geekbuying nagyon rákapcsolt az akciókra, hiszen hétfőn számoltunk be arról, hogy elstartolt a 7 napos Flash sale, ma elkezdődött pedig a Back to business leárazás, melynek keretein belül rengeteg irodai kiegészítőt, kütyüt, tech cuccot vásárolhattok kedvezményesen.

Az Aliexpress Winter Sale lefagyasztotta az árakat
AliexpressLi-Ningwinter sale
írta: Don Kartács2021.01.13.

Az Aliexpress Winter Sale lefagyasztotta az árakat

Li-Ning csukák akciósan

A Winter Sale alkalmából újabb árcsökkentésekkel kedveskedik nektek az Aliexpress. A Li-Ning cipőket pedig különösen kedveljük, főleg akkor ha a szokásos olcsóságuknál is jobb áron érhetők el. A hölgyeknek és az uraknak is van választék, és nemcsak futkorászáshoz, de utcára való lépőket is el lehet olcsón hozni.

Ingyen Windows 10
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.01.12.

Ingyen Windows 10

Boldog Új Évet Vásár 2021

Az új év új lehetőségeket tartogat, ezért itt az idő, hogy élvezd a legjobb ajánlatokat és újraindítsd a számítógéped életét egy frissítéssel. A GoDeal24.com elhozta a legjobb Microsoft szoftvereket a lehető legkedvezőbb áron.

Elképesztő tudású és árú telefonnal mutatkozik be az új telefongyártó, az F150
BanggoodF150strapatelefon
írta: SonkaMod2021.01.11.

Elképesztő tudású és árú telefonnal mutatkozik be az új telefongyártó, az F150

Alig 30 000 forint, mégis meggyőző

Az F150 nevű cég egy - állításuk szerint - főleg szoftverfejlesztőkből álló csapat, akik kollégák voltak, de együtt távoztak a munkahelyükről, hogy megalkossanak egy telefonmárkát, ami a strapamobilok piacán akarja megmérettetni magát. Ennek az apropója, hogy mindannyian természetjárók, így úgy vélték, hogy ők tudják igazán, hogy milyennek kell lennie egy túlélőtelefonnak. Most meg is jelentették az első készüléküket, aminek a tudása tényleg nem mindennapi az árazása pedig egyenesen elképesztő. Bár azt nem tudni, hogy a Banggood egy kuponnal csak csalogatja a vásárlókat vagy ez lesz a hosszútávú ára is, de jelenleg alig kerül többe, mint 30 000 forint.

7 napos Flash sale a Geekbuyingnál
DukaGeekbuyingJiuxun
írta: hajas2021.01.11.

7 napos Flash sale a Geekbuyingnál

Akciók egy héten át

Óriási akcióhullám vette kezdetét a Geekbuyingon, ugyanis a mai napon elstartolt a Flash sale, aminek keretein belül egy héten át találkozhattok jobbnál jobb akciókkal, így olcsón vásárolhattok például TWS fülhallgatót és hangszórót, okosórát, de még szerszámkészletek is kaphatók jutányos áron a webshopon, ezekről lentebb olvashattok részletesen.

Optikai kapcsolós ’mechanikus’ billentyűzet, kiló áron
BanggoodbillentyűzetGamakay
írta: SonkaMod2021.01.08.

Optikai kapcsolós ’mechanikus’ billentyűzet, kiló áron

Sárgát a gamereknek, kéket az íróknak

Már jó pár éve, hogy meghódította a világot a mechanikus billentyűzetek hada, de azóta már bőven volt fejlődés ebben a szegmensben is, így aki igazán gyorsan akar billentyűzetet püfölni, annak már az optikai kapcsolók felé kell kacsintgatni. Illetve nem kell, csak éppen érdemes. Aki pedig membrános klaviatúrával tolja a CS:GO-t, na annak teljesen mindegy milyet vesz, csakis jobb játékélményre számíthat. A Banggood most kezdte el forgalmazni a Gamakay MK61-es keyboardot, amivel bárki jól járhat, hisz ötféle kapcsolóval kérhető.

Xiaomi Jimmy vásár a Geekbuyingnál
GeekbuyingJimmymagasnyomású mosóporszívóXiaomi
írta: hajas2021.01.06.

Xiaomi Jimmy vásár a Geekbuyingnál

A takarítás királyai

A Xiaomi rajongók, és persze olvasóink is nagyon jól ismerik már a Jimmy brandet, ami takarító eszközökkel árasztja el a piacot. Itthon is nagyon népszerű a márka, ami nem is csoda, hiszen bomba jó áron kínálják termékeit, remek minőségben. Akinek pedig még nincs Jimmy terméke, de szeretne, azoknak jó hírrel szolgálhatok, hiszen a Geekbuyingon most jelentős kedvezménnyel kaphatók a Jimmy takarítóeszközei. Lent két népszerű kütyüt találtok, melyekhez extra kuponokat is szereztem.

Egy magasabb árfekvésű széket villantott a BlitzWolf
BanggoodBlitzWolfDouxlifeirodai szék
írta: SonkaMod2021.01.05.

Egy magasabb árfekvésű széket villantott a BlitzWolf

De van olcsóbb alternatívája, egy Douxlife

A BlitzWolf irodai és gamer székeit vegyes fogadtatásban részesítették a felhasználók, ami annak köszönhető, hogy baromi olcsón adják őket, így kerültek selejtes darabok is a kínálatba. Eleinte a legtöbben elégedettek voltak, mert nagyon jó ár/érték arányú temékekről volt szó, de azért lehetett negatív hangokat is hallani, amik egyértelműen abból fakadtak, hogy hibás terméket kaptak. A BlitzWolf talán ezeket a hangokat hallotta meg, de az is lehet, hogy egészen más indíttatásból, de kiadott egy jóval magasabb árfekvésű irodai széket, ami valóban komolyabb konstrukciónak tűnik.

5G-s Xiaomi telefon 100 000 alatt – Mi 10T Lite
5GBanggoodokostelefonXiaomi
írta: hajas2021.01.05.

5G-s Xiaomi telefon 100 000 alatt – Mi 10T Lite

Tud mindent, amit kell

A Xiaomi 2020-ban megjelent Mi10T szériájának a legkisebb tagjára csaphattok le nagyon kedvező áron a Banggoodon. 5G támogatás, 120 Hz-es kijelző, NFC, erős hardver, gyönyörű dizájn. Mindent tud, amire egy Xiaomi rajongó vágyik, ráadásul a BGBF10TL kuponkóddal csak 94 700 forintot kérnek érte, ez az ár pedig már tartalmazza a 900 forintos, EU Priority Line szállítást is.

Kirándulós Bluetooth hangszóró Xiaomi módra
BanggoodBluetooth hangszóróXiaomi
írta: SonkaMod2021.01.05.

Kirándulós Bluetooth hangszóró Xiaomi módra

Kevés szó esik róla

A Xiaomi nem igazán képviselteti magát a hangszórók piacán. Illetve ez nem teljesen igaz, hisz tucatnyi ilyen eszközük van, de csak úgy mellékesen, ez nem tartozik a fő csapásirányba. Azért régebben mi is kipróbáltunk tőlük ezt-azt, és általában jó véleménnyel voltunk róluk, tehát örülnénk, ha egy kicsit nagyobb figyelmet fordítanának rájuk. Előző év nyáron jött ki olyan hangszórójuk, amik kis újdonságot hoztak, és elég alacsony áron is adják őket. Furcsa mód, ezek még nem jutottak el a szerkesztőségünkig, mert ezek sem kaptak túl nagy sajtófigyelmet.

hirdetés