hirdetés

Hírek

A nagy BlitzWolf LED kiárusítás
BanggoodBlitzWolfLED szalagokosotthon
írta: SonkaMod2021.01.22.

A nagy BlitzWolf LED kiárusítás

Csilli-villi okos LED szalagok

Kár lenne tagadni, hogy szeretjük a BlitzWolf LED szalagjait, mert elég nagy a tudásuk, és a minőségük is rendben van. Az árakkal nem szálltak úgy el, mint a Yeelight, de azért nem bánjuk, hogy időről-időre hozzájuthatunk még az alapárnál is olcsóbban. Most több ilyen jellegű termék is akciós a Banggoodon, kétféle okos LED szalaghoz, és egy TV-re köthető variánshoz juthatunk hozzá olcsóbban.

Ha van rá keret, elképesztően jó TWS füleseket lehet Kínából rendelni
fülhallgatóGeekbuyingMifoTWS
írta: SonkaMod2021.01.22.

Ha van rá keret, elképesztően jó TWS füleseket lehet Kínából rendelni

Az tény, hogy Kínából már 20-30 dollár bőségesen elegendő ahhoz, hogy szépen szóló és jól működő TWS fülhallgatókat vásároljunk. Ezek természetesen ár/érték arányban nagyon jók, de ez nem azt jelenti, hogy felveszik a versenyt egy sokkal drágább termékkel. Viszont tudni kell, hogy vannak prémium kategóriás kütyük, amik bár Kínából sem olcsók, mégis bődületesen megérik az árukat. A Mifo fülhallgatói pedig pont ilyenek. Az O5-öt mi is próbáltuk, az akkor lenyűgözött bennünket, és jó hír, hogy a gyártónak azóta van újabb kütyüjei is.

Újdonságok hada a Geekmaxinál
GeekmaxiProscenicurevoXiaomi
írta: hajas2021.01.20.

Újdonságok hada a Geekmaxinál

Új kütyük, akciós áron

Egy rakás újdonság került be a Geekmaxi kínálatába, melyek a már korábban is ismert kütyükkel együtt akciós áron kaphatók a New Arrival keretein belül. A cikkben összegyűjtöttem nektek a legjobb ajánlatokat, ráadásul ezekhez extra kuponokat is szereztem, így még kedvezőbb áron juthattok hozzá a kütyükhöz.

Már elérhető a Xiaomi Vacuum-Mop 2Pro+
AliexpressrobotporszívóVacuum-MopXiaomi
írta: SonkaMod2021.01.20.

Már elérhető a Xiaomi Vacuum-Mop 2Pro+

Kiüti a nyeregből az S5 Maxot

Egy újabb Xiaomi robotporszívó jelent meg 2020 végén, ami hasonló, vagy kicsit alacsonyabb árazással érkezett, mint a Roborock S5 Max, de egy kicsit jobb nála. Ez lett a Vacuum-Mop 2Pro+, ami már több helyen elérhető. Nem kérdés, hogy ezek a gépek felsőkategóriásak, de mégsem nevezhető csúcsterméknek, mert ott már olyanok szerepelnek, mint a Roborock S6 MaxV. A Vacuum-Mop 2Pro+ lehet az újabb olyan modell, ami ár/érték arányban veri a mezőnyt.

Erre az olcsó projektorra már régóta vártunk!
BanggoodBlitzWolfFHDprojektor
írta: SonkaMod2021.01.19.

Erre az olcsó projektorra már régóta vártunk!

FHD, digitális trapézkorrektió, Android TV

Aki régóta követi a RendeljKínait.hu-t, az tudja, hogy a kínai projektoroknak külön szobát nyitottunk a szívünkben, hiszen már pár éve látszódott, hogy rá fognak nőni a nagy gyártók fejére. Nos, ezt azóta is várjuk és várjuk, de teljesen még nem jött el ez az idő, Viszont már voltak nagy lépések. Az első az a LED technológia olcsóvá válása volt, a második amikor elértük a kommersz kategóriában a HD felbontást, a harmadik, amikor az FHD lett megfizethető, és most elértünk oda, hogy olcsón kapunk elektronikus, vertikális és horizontális trapézkorrekciót. Ezt pedig a BlitzWolf hozta el nekünk. Illetve eddig is volt már ilyen készülék, de nem ennyire alacsony áron.

Kezdj tiszta lappal
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.01.19.

Kezdj tiszta lappal

Windows 10 Pro már 2600 forintért

2020 véget ért, és hogyan is ünnepelhetnéd jobban ennek a szörnyű évnek a végét, mint a 2021-es Újévi Vásárral, amely során olcsón juthatsz Windows és Office licenchez. A legérdekesebb újévi akciókat itt találod meg, ugyanis rengeteg leárazással találkozhatsz, ami miatt később a számítógéped gyorsabb lesz, és te is hatékonyabban végezheted a munkádat.

Erős, okos és olcsó mennyezeti lámpa az Offdarks jóvoltából
BanggoodlámpaOFFDARKSokostelefon
írta: SonkaMod2021.01.18.

Erős, okos és olcsó mennyezeti lámpa az Offdarks jóvoltából

Nemcsak a Yeelight létezik a kategóriában

A Xiaomi és újabban a BlitzWolf a legelterjedtebb márkák az okosvilágítás terén, de szeretnénk beépíteni a köztudatba egy újabb alternatívát, az Offdarks-ot. Érdekes a gyártó névválasztása, kicsit olyan, mint amikor a 10 évesek a 200 szavas angol szókészletükből kreálnak összetett szavakat, de ez valószínűleg amúgy sem áll messze a valóságtól, csak a tízéves gyerek helyett egy angolból nem túl acélos kínai marketingest kell behelyettesíteni. De ez minket a legkevésbé sem izgat, ha egyébként jók a cuccaik. Az Offdarks lámpák pedig elég csábítóak, és tök jó áron lehet rendelni őket.

Vivibright F40UP – költöztessétek a mozit a nappaliba
GeekbuyingprojektorVivibright
írta: hajas2021.01.18.

Vivibright F40UP – költöztessétek a mozit a nappaliba

Mozizzatok otthon

Sajnos egyelőre semmi jele nincs annak, hogy a mozik belátható időn belül újra kinyitnak, ami nem jó hír a filmrajongóknak. Azonban a vetítővásznas élményről nem feltétlenül kell mindenkinek lemondania, hiszen még ha kicsiben is, de egy projektorral otthon is mozihangulatot teremthettek. Ebben lesz segítségetekre a Geekbuying, hiszen leakciózta a Vivibright F40UP-ot, ráadásul német raktárból küldik, minimális szállítási díjjal.

100 dollár körül már kapható FHD projektor
BanggoodFHDprojektorVivibright
írta: SonkaMod2021.01.15.

100 dollár körül már kapható FHD projektor

Moziélmény aprópénzért

Erősen él még bennem az emlék, amikor 100 dolláros árra lement pár éve egy 720p-s projektor ára, amit aztán szépen el is kapkodtak az emberek. Az egy Gearbest sajátmárkás (Alfawise) cucc volt, és remek ár/érték aránnyal rendelkezett. Nos, azóta eltelt már körülbelül két év, és odáig jutottunk, hogy már egy FHD-s projektor sem kerül sokkal többe. A Vivibright F20Pro most alig több, mint 30 000 forintba kerül, cserébe natív 1080p-t tud, vállalható színe, fényereje és kontrasztja van. Természetesen nem szabad összehasonlítani a tízszer ennyibe kerülő készülékekkel, de ár/érték arányban fantasztikus.

Kínai mini PC-k kuponos akciója
BanggoodBmaxmini PCMinisforumNvisent-bao
írta: SonkaMod2021.01.14.

Kínai mini PC-k kuponos akciója

Intel és AMD vegyesen

Rengeteg kínai mini PC-re adott a Banggood kupont, így az amúgy is nagyon olcsó gépek elképesztően alacsony áron rendelhetők. Ezek a számítógépek sokszor nagyon jó hardverrel szereltek, de csodát természetesen nem szabad várni tőlük. Dedikált videókártya nincs bennük, hiszen ilyen kis méretű házba azt nem lehet belezsúfolni, de memória és háttértár tisztességesen a rendelkezésünkre áll. Sok esetben még előre telepített, jogtiszta Windows 10 is jár hozzájuk, de ez a legkevesebb mert szoftverkulcsot bármikor vehetünk hozzájuk.

hirdetés