hirdetés

Hírek

A Banggood hatalmas készletet halmozott fel home gym cuccokból
BanggoodedzéskaloadkondiXmund
írta: SonkaMod2021.02.01.

A Banggood hatalmas készletet halmozott fel home gym cuccokból

Ne essünk ki a formánkból

Sajnos már nagyon hosszú ideje bezárva tartanak az edzőtermek, ami nem is kicsi társadalmi problémát generál. Azok a személyek, akik eddig kondiba jártak, most vagy nem mozognak, vagy más mozgásra álltak át. Sajnos azt mutatja a tapasztalat, hogy leginkább az előbbi az elterjedt, tehát rengetegen most nem edzenek semmit, pedig a lezárások előtt rendszeresen lejártak az edzőtermekbe. Rengeteg egyéb sportolási lehetőség adott, de teljes mértékben érthető, hogy nehéz elkezdeni egy merőben más edzésformát. Az otthoni edzőterem kialakítása is egy megoldás, amiben most segít a Banggood.

Lenovo Tab P11 Pro olcsóbb, mint a sima P11
BanggoodLenovotablet
írta: SonkaMod2021.01.29.

Lenovo Tab P11 Pro olcsóbb, mint a sima P11

Természetesen csak Kínából

A Banggoodon is forgalmazzák a Lenovo felsőkategóriás tabletjét, a Tab P11 Pro-t, ráadásul jóval olcsóbban, mint itthon. A terméklapon a Lenovo XiaoXin Tab Pro elnevezés látható, de ez ne tévesszen meg senkit sem, az valójában az itthon is kapható Tab 11 Pro, csak 4G nélkül. Ez a készülék rendkívül erős hardverrel szerelt, a tablet kategóriában simán veri a kínai átlagot.

Futurisztikus, hőntartós vízforralót dobott piacra a Viomi
BanggoodViomiVízforraló
írta: SonkaMod2021.01.28.

Futurisztikus, hőntartós vízforralót dobott piacra a Viomi

Ebben akár főhet leves is

Eddig azt gondoltam, hogy a vízforraló készüléket nem lehet, és nem is kell túlbonyolítani. A csúcs valahol ott van – legalábbis szerintem -, hogy a Xiaominak van okosvízforralója, ami egyébként nem is rossz cucc, sőt, meglepően hasznos. A Viomi eszköze viszont nem okos, mégis bizonyos szempontból túlmutat a Mijia vízforralón.

Xiaomi telefonvásár Banggoodon a hónap végéig
BanggoodokostelefonPocoRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2021.01.28.

Xiaomi telefonvásár Banggoodon a hónap végéig

Poco és egyebek

A kedvenc Xiaomi modelljeink most akciós áron megvásárolhatók Banggoodon. A kuponoknak köszönhetően a Poco M3 és X3 is kifejezetten olcsón rendelhető, ha pedig éppen telefonvásárláson törjük a fejünket, akkor ezek a modellek erősen ajánlottak. Természetesen van még más készülék is a listában, nem maradhattak le a Redmi 9 szériás mobilok sem. Ezek a kódok a készlet erejéig, illetve a hónap végéig érvényesek, tehát utána már hiába is próbálkozunk a beváltásukkal.

A Tronsmart Force 2 az új főnök a Bluetooth hangszórók között
Bluetooth hangszóróGeekbuyingTronsmart
írta: molcsa2021.01.27.

A Tronsmart Force 2 az új főnök a Bluetooth hangszórók között

Akár 100 darab is képes együtt zenélni

Megjelent a Tronsmart legújabb hangszórója, a Force 2. Az elődjét mi is teszteltük, de az újdonság mégis inkább a nagysikerű T6 és T6 Plus világához áll közel. Ez pedig nagyon jó hír, hiszen ezek mind kiváló hang- és összeszerelési minőségű hangszórók voltak, amiket a mai napig bátran ajánlunk mindenkinek. Így valószínű, hogy nem fogunk csalódni az új Force 2-ben sem, hiszen a paraméterei nagyon meggyőzőek, a minőségre pedig a Tronsmart márkanév a garancia. A kuponnal 17 800 Ft-ba kerülő hangkeltő legmeghökkentőbb tulajdonsága, hogy akár 100 darabot is párosíthatunk egymással, így együtt tudnak zenélni.

60 wattos powerbank a BlitzWolftól
BanggoodBlitzWolfpowerbank
írta: SonkaMod2021.01.27.

60 wattos powerbank a BlitzWolftól

Ez eddig hiányzott a palettáról

Nagyteljesítményű powerbankekkel nem lehet Dunát rekeszteni, legalábbis, ha 60-65 watt körül keresünk. A Baseusnak van remek eszköze, ami tudja ezt a teljesítményt, és megbízható, de hirtelen nem is tudnánk mást mondani. A Xiaominak akad még egy 45 W-ra képes, de körülbelül ennyi is a felhozatal. A BlitzWolfnak is csak kisteljesítményű eszközei voltak eddig, így kellett már a 60 wattos BW-P14, mint egy falat kenyér.

Mire jó egy BlitzWolf konyhai okosmérleg?
BanggoodBlitzWolfokosmérleg
írta: SonkaMod2021.01.27.

Mire jó egy BlitzWolf konyhai okosmérleg?

Kalóriaszámlálás okosan

A címben feltett kérdésre az átlagember nyugodt szível rávághatja, hogy semmire. Viszont vannak olyan polgártársak, akik szigorú étrendet követnek, amiben a kalóriák számlálására nagy hangsúly tevődik, erre pedig egy konyhai mérleg elengedhetetlen, egy okos variáns pedig nagyban megkönnyíti az étkezési rituálét. A BlitzWolf fogta a BW-SC4-es mérlegét, és felokosította egy kiterjedt kalóriaszámláló alkalmazással, és elnevezte BW-SC4 Pronak.

Megjelent az első Bmax tablet
BanggoodBmaxtablet
írta: SonkaMod2021.01.25.

Megjelent az első Bmax tablet

Az alsó-középkategóriában indul

Eddig a Bmax a laptopokról és mini PC-kről volt ismert, de íme, ráléptek a tabletgyártás rögös ösvényére is, ami elég kézenfekvő ebben az iparágban. A kínaiak töretlenül hisznek abban, hogy a tablet, mint műfaj, nem leírandó, hanem igenis vannak benne még piaci lehetőségek. Ennek ékes példája, hogy a Chuwi, Teclast és az Alldocube is sorra mutatja be az újabbnál újabb táblagépeket. Nagy bánatunkra a Xiaomi a Mi Pad 4 óta teljesen feladta a harcot a szegmensben, de örömmel látjuk, hogy vannak új belépők is, mint például jelen esetben a Bmax. Egyelőre szerény a debütálás, de ebből még bármi kisülhet.

Hot Brands Sale a Geekbuyingon
állóporszívóGeekbuyingProscenicrobotporszívóXiaomi
írta: hajas2021.01.25.

Hot Brands Sale a Geekbuyingon

Elolvadtak az árak

Új hét, új akcióhullám a Geekbuyingon, ugyanis a mai napon kezdetét vette a Hot Brands Sale. Az eseménynek köszönhetően számtalan kütyüt húzhattok be kedvezményes áron, ráadásul még exkluzív kuponokat is szereztünk, így még olcsóbban juthattok hozzá a kiszemelt termékekhez.

7 éves lett a Xiaomishop
RoborockXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2021.01.25.

7 éves lett a Xiaomishop

Szülinaphoz olcsó árak dukálnak

Már 7 éve űzi az ipart a Xiaomishop. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nagy nap alkalmából alacsonyabb árakkal és kuponnal is kedveskednek vásárlóiknak, így minden terméküket olcsóbban tudjátok megvásárolni, mint eddig. Természetesen a szokásos feltételek is élnek, a legtöbbre 2 év garanciát vállalnak, magyarnyelvű számlát kaptok, segít az ügyfélszolgálat, és persze sokkal gyorsabban hozzájuthattok a cuccokhoz, mint külföldről. Érdemes a spéci csomagokat is figyelni, mint például a Mi 10T és 10T Pro esetében, ahol a telefon mellé 6 hónap kijelzőcsere és egy fotónyomtató is jár.

hirdetés