hirdetés

Hírek

Home Essentials Festival a Geekbuyingnál
DreameGeekbuyingJimmyporszívóroidmitrouver
írta: hajas2021.05.25.

Home Essentials Festival a Geekbuyingnál

Íme a legújabb akcióhullám

Újabb akcióhullám vette kezdetét a Geekbuyingon, ezúttal a Home Essentials Festival előnyeit élvezhetitek. Számos elektronikai terméket, köztük robotporszívót, állóporszívót, konyhai eszközöket vásárolhattok meg jelentős kedvezményekkel, ráadásul egy rakás termék EU raktárból is elérhető, vagyis áfa- és vámköltségek nélkül, villámgyors szállítással rendelhetitek meg a kiszemelt kütyüket. A cikkben találtok néhány exkluzív ajánlatot, melyekhez természetesen kuponok is vannak.

GPS-es kerékpáros sebességmérő a kínai Xoss-tól
AliexpressbiciklikerékpársebességmérőXoss
írta: SonkaMod2021.05.20.

GPS-es kerékpáros sebességmérő a kínai Xoss-tól

10 000 Ft alatt a Xoss G

Már nagyon régóta vannak olcsó sebességmérő kütyük bicókra, de a legalapabb verziók nem valami sokrétű termékek. A mágneses elven működő darabok már idejét múltak, amit pedig nem lehet okostelefonhoz csatlakoztatni, az csak félkarú óriás. Egy valamirevaló GPS-es, appos eszköz viszont nagyon drága, legalábbis, ha a nagy és ismert márkák közül választunk. Egy Cateye, Garmin vagy Sigma nem olcsó mulatság, de a kínai Xoss is gyárt ilyet a fent említett gyártók termékeinél jóval olcsóbban.

Még javában zajlik a Geekbuying Brand Fest
GeekbuyinglaserpackerTronsmartwalkingpadXiaomi
írta: hajas2021.05.19.

Még javában zajlik a Geekbuying Brand Fest

Nem érdemes kihagyni

Egy hete számoltunk be nektek arról, hogy elstartolt a Geekbuyingon a Brand Fest, az akcióhullám pedig azóta is tart. Ebben a cikkben új kütyüket hoztam nektek, melyekkel párban persze a kuponok is járnak, így olcsóbban vehettek például TWS hangszórót, robotporszívót vagy sétapadot.

Kínai tabletvásár
AlldocubeBanggoodjumpertabletTeclast
írta: SonkaMod2021.05.18.

Kínai tabletvásár

Jó ajánlatok elérhetők most a kínai piacon, így összeszedtük pár érdekesebbet

A kínai tabletszegmens az utóbbi egy évben nagyon erőteljesen felfejlődött, egy csomó jó modell érkezett a középkategóriában, amit jellemzően a Teclast, az Alldocube és a Chuwi adott ki. A mostani időszakban nagyon jó áron lehet hozzájutni ezekhez a kütyükhüz, így csináltunk egy válogatást a legérdekesebbekből. Az összes gép 100 és 200 dollár közötti árcédulával rendelkezik, ha úgy tetszik ez egy alsó-közép kategóriás válogatás.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.05.18.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale
GeekbuyingkuponlégtisztítóProscenicrobotporszívó
írta: hajas2021.05.17.

Proscenic készülékekkel folytatódik a Geekbuying Super Value Sale

Megérős kütyük

Nemrég számoltunk be nektek a Geekbuying Super Value Sale nevű akciójáról. A leárazás még mindig tart, ezúttal a Proscenic termékekre helyeztem a hangsúlyt, hoztam légtisztítót, párásítót, valamint két robotporszívót, és természetesen kuponokat is szereztem hozzájuk.

A SwitchBot megalkotta az ultimate függönyelhúzó masinát
függönyokosotthonSwitchbotTrySwitchBot
írta: SonkaMod2021.05.14.

A SwitchBot megalkotta az ultimate függönyelhúzó masinát

Régi karnis motorizációja egyszerűen

A motoros függönyök még nem kifejezetten elterjedtek széles körben, pedig kétségkívül egy remek kényelmi termék, de sajnos nagyon nem olcsó. Nyilván kevesen döntenek a beszerzése mellett, mert vastagon fog a ceruza ezeknél a megoldásoknál, és annyira nem is fontos lakberendezési kiegészítő, hogy erre költsünk. Van még egy bökkenő, rengeteg felhasználónak már van egy meglévő függönye és karnisa, amit nem szeretne lecserélni. A SwitchBot erre készített a világon elsőként egy remek kütyüt, amivel fennmaradhat a régi megoldás, de tudjuk motorizálni, és távolról vezérelni. A felhelyezés pedig a gyártó állítása szerint akár 30 másodperc alatt elvégezhető, csavarok és szerelgetés nélkül.

Itt a Geekbuying Brand Fest
GeekbuyingJimmyMifoQCYroidmi
írta: hajas2021.05.12.

Itt a Geekbuying Brand Fest

A legnagyobb márkák gyűltek össze

A Geekbuying a legnagyobb márkák termékeinek árát nyirbálja meg a Brand Fest keretein belül, így például Xiaomi, Jimmy és Tronsmart termékekhez juthattok hozzá jelentős árengedménnyel. Még extra kuponokat is pakoltak a nyitóoldalra, és mi sem tétlenkedtünk, exkluzív kuponkódokat szereztünk nektek néhány termékre.

Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó
BanggoodHaierrobotporszívótab
írta: SonkaMod2021.05.10.

Kecsegtetően alacsony áron rendelhető a Haier TAB P70 robotporszívó

Már nem drágább, mint a konkurensek

A Haier konzorciumról írtunk egy cikket még az előző év végén, ahol leírtuk, hogy mégis mit kell tudni erről a cégről. Mint kiderült számunkra, egy gigantikus kínai cégbirodalomról van szó, akiknek olyan vállalatokban van érdekeltségük, mint a Candy, a Hoover vagy akár a GE Appliances. Sajnos hazánkban nem forgalmazzák a Haier háztartási gépeket, pedig állítólag jók. Aliexpressről és egyéb kínai beszerzési forrásokból lehet pár gépüket beszerezni, amikből a legérdekesebb kütyü a TAB P70 névre keresztelt robotporszívójuk.

Big Brand Sale: második felvonás
elektromos rollerGeekbuyingKugoo
írta: hajas2021.05.10.

Big Brand Sale: második felvonás

Kugoo dömping

Április végén startolt el a Big Brand Sale a Geekbuyingon, amiről mi is beszámoltunk. Abban a cikkben több elektromos bringához szereztünk kuponokat, most viszont egy rakás Kugoo rollerhez sikerült olcsósító kódokat összegyűjtenünk.

hirdetés