hirdetés

Hírek

Belefutottunk még egy zseniális 1more fülesbe
1MoreANCBanggoodcollarfülhallgató
írta: Don Kartács2021.05.10.

Belefutottunk még egy zseniális 1more fülesbe

Ennyiért nem kapsz jobbat

Nemrég vásároltam magamnak egy 1MORE 1001 collar típusú fülhallgatót, ami minden várakozásomat felülmúlta. Nem mellesleg, az egyetlen LDAC átviteles eszköz ebben az ársávban. Örültem, mint majom a farkának, aztán pár napja megláttam, hogy 16 000 Ft körül Bangoodon elérhető a BG6671  kóddal ugyanennek a fülhallgatónak az aktív zajszűrős variánsa is, E1004BA néven. Az pedig bőven megéri azt a plusz 5000 Ft-ot, amit az 1001-hez képest kérnek érte, ráadásul van rá EU Priority Line áfa- és vámmentes szállítás is. Van viszont néhány lényeges különbség, ami mellett nem mehetek el szó nélkül.

Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon
állítható asztalGeekbuyingprojektorsétapadTWS hangszóró
írta: hajas2021.05.06.

Elstartolt a Super Value Sale a Geekbuyingon

Okoskütyük akciója

Újabb leárazás vette kezdetét a Geekbuyingon, ezúttal a Super Value Sale akcióit élvezhetitek. Egy rakás sportkiegészítő, robot- és állóporszívó és sok egyéb készülék árát csökkentette a Geekbuying, és ahogy azt már megszokhattátok, néhány kütyüre exkluzív kupont is szereztem nektek, melyeket lentebb találtok.

1more fülesek a kitűnő hangzásért
1MoreAliexpressBanggoodfülhallgatóomthingTWS
írta: SonkaMod2021.05.06.

1more fülesek a kitűnő hangzásért

Még a top kategória is megfizethető

A 1more egy audió cuccokat gyártó vállalat, akik többek között a Xiaomi számára is csináltak termékeket. Volt pár Piston fülhallgató, meg egyéb kiegészítő, amit nem titkoltan ez a cég tervezett és gyártott a Xiaomi számára, de nem ezek a legjobb termékeik, hanem amelyek saját néven futnak. Másfél éve próbáltunk tőlük egy TWS fülhallgatót, ami nagyon elnyerte a tetszésünket. A márka ismérve, hogy remek minőséget képviselnek, nagyon jó a minőségbiztosítási rendszerük, nem olcsón, de jó áron. Nem a filléres megoldásokról híresek, de ár/érték arányban még így is zseniálisak.

Érdemes-e még Huawei P40 csúcskategóriás mobiltelefont vásárolni?
eMAGHuaweiP40Szponzorált tartalom
írta: molcsa2021.05.05.

Érdemes-e még Huawei P40 csúcskategóriás mobiltelefont vásárolni?

Érvek és ellenérvek a kínai csúcskészülék mellett

A kínai vállalat a Huawei P9 sorozat és Huawei Mate 9 értékesítése miatt látványosan növekedett a felsőkategóriás mobiltelefon piacon. A Huawei P40 egy csúcstelefon, fantasztikus hardverekkel kombinálva, hogy lenyűgöző élményt nyújtson a fényképezőgép, az akkumulátor élettartama és számos más, a modern okostelefontól elvárt csúcskategóriás szolgáltatás tekintetében.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.05.04.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Anyák napi akció a Geekbuyingon
GeekbuyingJimmyTronsmartXiaomi
írta: hajas2021.05.03.

Anyák napi akció a Geekbuyingon

Rengeteg kedvezmény

Az anyák napját világszerte ünneplik, azonban a különböző országokban más-más időpontra esik. Hazánkban május első vasárnapján köszöntjük az édesanyákat, míg például Németországban és az Egyesült Államokban május második vasárnapján. A Geekbuying is készült a napra, igaz, mi már csak utólag élvezhetjük az akciókat, de így is érdemes szétnézni az esemény nyitóoldalán, hiszen számtalan jó dealre lehet lecsapni. Persze extra kuponokkal is készültünk, lássuk, mi a mai felhozatal.

A Jimmy JV11-gyel minden koszt ki lehet szedni a matracból
atkaporszívóBanggoodJimmy
írta: SonkaMod2021.04.29.

A Jimmy JV11-gyel minden koszt ki lehet szedni a matracból

UV fénnyel öli meg az atkákat

A kínaiak nagy úttörői az atkaporszívóknak, mi legalábbis először ilyet a Távol-Keleten láttunk. Pár évvel ezelőtt próbáltuk ki az elsőt, és akkori nagy meglepetésünkre tényleg működött. Azóta is rajongói vagyunk a műfajnak, és mi magunk is sűrűn (vagy legalábbis rendszeresen) porszívózzuk a fekhelyeinket. A felhasználók is sokszor olyan porszívót keresnek, amihez jár atkaeltávolító fej, de ha már van egy alap gépünk, akkor elég hozzá venni egy különálló porszívót erre a célra, nem kell lecserélni az eredetit.

Labour day akciók a Geekbuyingnál
állóporszívóGeekbuyingrobotporszívótv boxvideójáték
írta: hajas2021.04.28.

Labour day akciók a Geekbuyingnál

Ajánlatok a munka ünnepére

A munka ünnepét a világ legtöbb országában május elsején ünneplik. Az időpont okáig egészen 1886-ig kell visszautazni, ugyanis abban az évben május 1-jén a chicagói munkás szakszervezetek sztrájkba kezdtek a 8 órás munkaidő bevezetéséért. Sok országban május első napja munkaszüneti nap, így sokan ezt a napot pihenéssel töltik. A Geekbuying akciókkal készül a napra, így számos termékhez juthattok hozzá kedvezményes áron.

70 000-ért vihető a Viomi SE robotporszívó
AliexpressrobotporszívóViomiviomi Se
írta: SonkaMod2021.04.28.

70 000-ért vihető a Viomi SE robotporszívó

Ennyire olcsó még sosem volt

Féléves készülék a Viomi SE, de a megjelenése óta talán nem is telt el úgy hónap, hogy legalább egyszer ne írtuk volna meg, hogy milyen olcsó ez a készülék. Megjelenéskor az ára 95-100 000 forint körül volt, és a tesztünk során kiderült, hogy akkor ez volt a legjobb ár/érték arányú gép. Azóta jött ki egy csomó új Xiaomi modell, a verseny pedig tovább fokozódott, de a Viomi azzal tartja meg magának ezt a címet, hogy folyamatosan viszi le az SE árát. Aliexpressről, EU raktárból, villámgyors futárszolgálatos postával is csak 70 500 forintba kerül, de ez az ár csak ebben a boltban elérhető, máshol jóval drágábban lehet csak beszerezni.

OneOdio akció és olcsó SuperEQ cuccok
A70ANCOneodio
írta: Don Kartács2021.04.27.

OneOdio akció és olcsó SuperEQ cuccok

A második fejest féláron vihetitek

A OneOdio újabb remek akcióval jelentkezik. Ha kettő fejhallgatót vásároltok, a második féláron elvihető. Így olcsón érhető el például a meglehetősen tuti A70 modell, de a DJ géneket magukban hordozó fejhallgatók - mint a kiváló Pro-50 - is jutányos áron kaphatók. Felkerültek továbbá a SuperEQ almárka termékei is a OneOdio oldalára, amelyek a fiatalos, színes-szagos zajongókat testesítik meg. A képlet persze a szokásos: remek hangminőség, alacsony ár és néhány ajándék bónuszként.

hirdetés