hirdetés

Hírek

Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli
Geekbuying 9. szülinapkuponokRoborock
írta: hajas2021.06.16.

Már javában zajlik a Geekbuying szülinapi buli

Dübörög a (webáru)ház

Elstartolt a Geekbuying 9. születésnapi partija, elérhetővé vált számos kupon és kedvezmény. A cikkben összegyűjtöttem nektek a legfontosabb tudnivalókat, információkat és kuponkódokat, hogy minél olcsóbban juthassatok hozzá a kiszemelt termékekhez.

Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé
atkaporszívóBanggoodBlitzWolfBluetooth hangszóróXiaomi
írta: SonkaMod2021.06.16.

Ingyen Bluetooth hangszóró jár az atkaporszívó mellé

Xiaomi és BlitzWolf kombó

Mindig örömmel tölt el bennünket, hogyha megjelenik valami olyan akció, amit érdemes megírni. Kínából szerencsére ez nem ritka, így napi több ilyet is meg tudunk osztani, de az ajánlatok között mindig vannak olyanok, amik különösen jó dealek. Ilyenek a kettőt fizet, egyet kap akciók vagy az elrontott árazású cuccok, de említhetnénk a random féláras dolgokat is. Most egy olyan akcióba botlottunk bele a Banggoodon, amikor a termékhez egy nagyértékű ajándékot adnak, ezért lesz rendkívüli az ajánlat. A Xiaomi egyik atkaporszívója vásárolható meg jó áron EU raktárból, és az benne a pláne, hogy egy BlitzWolf Bluetooth hangszórót adnak hozzá teljesen ingyen.

A Ticwatch GTX szebb, mint a Mi Band
aktivitásmérőAliexpressGTXmobvoiOkosóraTicwatch
írta: SonkaMod2021.06.15.

A Ticwatch GTX szebb, mint a Mi Band

Tudásban nincs nagy különbség

Az okoskarkötős vagy más néven aktivitásmérős szegmensben egyértelmű kategóriagyőztes a Xiaomi Mi Band, abból is nyilván a legújabb variáns, a hatos. Kihívója persze bőségesen akad, de csak pár olyan konkurens van, ami labdába rúghat mellette. A Huawei Band-ek ilyenek, a Haylou okosórái is felveszik vele a versenyt és a Ticwatch GTX is egy jó alternatíva. Az utóbbi azért kiemelendő, mert jobban hasonlít egy hagyományos órára, így sokak szemében jóval szebb, mint egy Mi Band.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.06.15.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők
állóporszívóBanggoodporszívóroidmiXiaomi
írta: SonkaMod2021.06.11.

Top Roidmi porszívók megfizethető áron és EU raktárból vihetők

Ennyiért kár lenne kihagyni

A Roidmi NEX 2 és NEX 2 Pro gép olyannyira a felső kategóriát képviseli, hogy az itthoni kezdőáruk már közelebb volt a 200 000 forinthoz, mint a 100-hoz. A kínai árak azért ennél visszafogottabbak, de általában ott sem lehet megkapni 100 000 forint alatt. Most viszont mind a kettő gép elérhető viszonylag olcsón. Nyilván most sem lesz annyira alacsony árú, mint egy olcsó Jimmy, de egészen más minőséget képviselnek.

Már megfizethető a Xiaomi AX3600-as AIoT routere
ax3600BanggoodRouterWifi 6Xiaomi
írta: SonkaMod2021.06.10.

Már megfizethető a Xiaomi AX3600-as AIoT routere

Klasszisokkal jobb, mint a hazai konkurencia

A Xiaomi elképesztő routereket gyárt, már ami a sebességet és az előremutató technológiákat illeti. Az AX3600-as modelljük még mindig úgy él a fejünkben, hogy egy új kütyü, és mi is rácsodálkoztunk arra, hogy valójában már egy éves az eszköz. Persze attól még igaz rá, hogy bitang a hardvere és az is igaz, hogy a felhasználók 99,9%-ának ennél jóval fapadosabb kütyüjük van.

Kilencedik születésnapját ünnepli a Geekbuying
AcgamGeekbuyingGeekbuying 9. szülinapKugooRoborockTronsmart
írta: hajas2021.06.10.

Kilencedik születésnapját ünnepli a Geekbuying

Indul a bemelegítés

Szinte hihetetlen, de a Geekbuying már a 9. születésnapját ünnepli. A kilenc hosszú év alatt rengeteg alkalommal vásároltatok tőlük Ti is, és mi is számtalan válogatást készítettünk a legjobb ajánlataikból. A szülinapi buli június 15-én kezdődik, de már most zajlik a bemelegítés, azaz az Early Access. Az eseménnyel kapcsolatos részleteket lentebb olvashatjátok.

Hétfői ajánlatok a Geekbuyingtól
beziorGeekbuyingwalkingpadXiaomixqiao
írta: hajas2021.06.07.

Hétfői ajánlatok a Geekbuyingtól

Új hét, új akciók

Ez a hét sem indulhat a Geekbuying legújabb ajánlatai nélkül. A mai válogatásban két elektromos járművet és két sétapadot találtok, illetve kuponok is járnak hozzájuk, hogy még olcsóbban juthassatok hozzájuk. Mindegyik termék európai raktárból rendelhető, így amellett, hogy gyors lesz a szállítás, még az extra költségek miatt sem kell aggódnotok.

Leakciózták a Realme Buds Air 2-t
AliexpressRealmeTWS fülhallgató
írta: hajas2021.06.07.

Leakciózták a Realme Buds Air 2-t

Zajszűrővel fűszerezve

Idén év elején jelent meg a Realme Buds Air utódja, ami nemes egyszerűséggel a Realme Buds Air 2 nevet kapta. A gyártó alapvetően a mobiljaira helyezi a hangsúlyt, de szerencsére más területeken is igyekeznek jeleskedni, aminek nemcsak a márkahű rajongók, hanem mindenki örülhet, mivel nagyon kedvező áron kínálják a termékeit, például a cikk főszereplője szállítási díjjal együtt is csak 12 300 forintba kerül.

Páracsapda a Xiaomi új otthoni okosberendezése
BanggoodpáracsapdapárátlanítówidetechXiaomi
írta: SonkaMod2021.06.03.

Páracsapda a Xiaomi új otthoni okosberendezése

Viszlát penészes falak!

A Xiaomi élen jár a légtisztítók és párásítók gyártásában, de páracsapdájuk még nincsen nagyon régóta. A Widetech márka alatt futó készülékek még egy éve sincs, hogy megjelentek, de most kezd igazán rájuk vetülni a reflektorfény, mert itt a nyár, és amelyik helyiséget nem szellőztetjük eleget (például nyaralók), azok nagy eséllyel penészednek. Erre remek megoldást kínál a páracsapda, a Xiomi terméke pedig elég komoly eszköz, hogy leszámoljon a nem kívánt nedvességgel.

hirdetés