hirdetés

Hírek

OneOdio A10 akció
akcióANCOneodio
írta: Don Kartács2021.06.03.

OneOdio A10 akció

Újabb ár/érték bajnok fejhallgató EU raktárból

A OneOdio cuccokat azért szeretjük, mert általában kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek, és ahhoz képest meglepően jó hangminőséget kínálnak. Az A10 erre tesz még rá egy lapáttal azzal, hogy zajszűrést is kínál. Nem árulunk "zsákbamacskát", hiszen a terméket teszteltük is, így mindenki pillanatok alatt képbe kerülhet a fejhallgatóval kapcsolatban. A OneOdio A10-et 11 200 Ft-ért rendelhetitek meg a NEWVIP10  kód segítségével, lengyel raktárból, gyors szállítás mellett.

ZMI töltők rendkívüli akciója Banggoodon
autós töltőBanggoodtöltővezeték nélküli töltőXiaomiZMI
írta: SonkaMod2021.06.03.

ZMI töltők rendkívüli akciója Banggoodon

Ezzel laptopot is tölthetünk

A Banggoodon elképesztően alacsony áron juthatunk hozzá a ZMI-nek a 65 W-os asztali töltőadapteréhez és szintén elég jó áron vásárolható meg egy vezeték nélküli autós töltőjük, amihez jár egy szivargyújtós adapter is. Az árak tényleg különlegesen jók, viszont Kínából érkezik, így kicsúszhatnak az áfamentességi határidőből, így érdemes EU Priority Line postázási móddal rendelni, vagy lélekben készülni az áfa és kezelési költség megfizetésére.

A Cafago is akciókkal indítja a nyarat
Cafagofritőzkontrollerokosvilágításszobabicikli
írta: hajas2021.06.02.

A Cafago is akciókkal indítja a nyarat

Akcióhullám

A legutóbbi Cafago válogatásunk óta már kicsit több, mint egy hónap eltelt, de szerencsére a júniussal együtt a kínai webshop legújabb ajánlatai is megérkeztek. A cikkben rengeteg kütyüt találtok, egészen pontosan szobabiciklit, forrólevegős fritőzt, okoslámpát és vezeték nélküli kontrollert is.

Nyárindító vegyes válogatás Geekbuying módra
A95XAcgamGeekbuyingKugooTronsmartWEICHENSI
írta: hajas2021.06.02.

Nyárindító vegyes válogatás Geekbuying módra

A hőség még nincs itt, de a kuponok már igen

Az új évszak kezdetével a Geekbuying vadonatúj akciókkal, kuponokkal kedveskedik számotokra. A cikkben találtok TWS fülest, sétapadot, érintőképernyős monitort, elektromos rollert és TV boxot is, tehát igen széles a paletta. Az áfa- és vámköltségek miatt nem kell aggódnotok, mivel mindegyik termék EU raktáras, így még a szállítás is gyors lesz.

Amazfit órák garmadáját lehet olcsón, EU raktárból beszerezni
AliexpressAmazfitOkosóra
írta: SonkaMod2021.06.02.

Amazfit órák garmadáját lehet olcsón, EU raktárból beszerezni

Új kuponokkal robbant be az Alis június

A július elsejével bejövő áfatörvény miatt elég nagy a kavarodás, és sok infó még elég homályos a témában, de az biztos, hogy ez EU-n belüli áruforgalom továbbra is áfa-, vám- és kezelési költség mentes, így onnan bátran lehet rendelni. Az Aliexpress úgy kezdte a júniust, hogy kiadott mindenre felhasználható kuponokat, így javában vadásszuk a jó EU raktáras ajánlatokat. Az Amazfit óráknál megint megtaláltuk a számításainkat, hiszen ezeket most rendkívül jó áron lehet rendelni.

Kínából rendelhető a OnePlus Watch okosóra
BanggoodOkosóraOnePlusoneplus watch
írta: SonkaMod2021.06.01.

Kínából rendelhető a OnePlus Watch okosóra

Egyből a mélyvízbe

Majdnem két hónapja mutatták be a OnePlus okosórát, ami a Watch nevet kapta (sokat gondolkodtak rajta), de egyelőre nem elérhető Magyarországról, legalábbis a hivatalos oldal elfogyottként vagy hamarosan kaphatóként jelöli a webshopban. A Banggoodon viszont rendelhető a kütyü, és nem is rossz áron, a hivatalos európai fogyasztói árnál olcsóbban.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.06.01.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Nyakunkon a nyár, csakúgy, mint a Summer Big Savings
elektromos járműGeekbuyingHimoKugoo
írta: hajas2021.05.31.

Nyakunkon a nyár, csakúgy, mint a Summer Big Savings

Powered by Geekbuying

Szinte hihetetlennek tűnik, de ma van a tavasz utolsó napja, holnap pedig beköszönt a naptári nyár. Sajnos az időjáráson ez még egyáltalán nem látszik, de ha minden igaz, hamarosan itt a jó idő. A Geekbuyingnál is nagyon várják a nyarat (na meg pénzt akarnak keresni), így már ma elrajtolt a Summer Big Savings, melynek keretein belül számos elektromos járművet és sportkiegészítőt vásárolhattok meg kedvezményekkel, néhány termékhez pedig extra kuponokat is szereztem.

Anker Brand Fest-et tartanak az Aliexpressen
AliexpressAnkerfülhallgatóHangszóró
írta: SonkaMod2021.05.28.

Anker Brand Fest-et tartanak az Aliexpressen

Fülesek, hangszórók, egyebek

A Brand Fest lényege, hogy egy adott márka nagyobb figyelmet kap pár napig, és ilyenkor általában a hivatalos boltjuk leárazásokkal, kuponokkal csábítja az embereket vásárlásra. Körülbelül félévente szokott ilyen esemény lenni az Ankernél is, így már időszerű volt, hogy tartsanak egy ilyet. Már megírtuk, hogy a Soundforce Flare Mini hangszórójuk milyen jó áron vihető, de most összegyűjtöttük a többi ajánlatot is táblázatos formában, hogy semmiről se maradjon le a lelkes RendeljKínaitot követő olvasó.

EU raktárról rendelhető a Midea M7 Pro robotporszívó
AliexpressMidearobotporszívó
írta: SonkaMod2021.05.25.

EU raktárról rendelhető a Midea M7 Pro robotporszívó

Dörgölős felmosási funkcióval

A Midea cég hazánkban leginkább a légkondicionálóikról ismertek, pedig gyártanak azokon kívül még egy csomóféle háztartási eszközt is. Azt is kevesen tudják, hogy a cég kínai, így nyilván az anyaország és Oroszország a legnagyobb felvevőpiacuk, és egy rakás terméküket nem is hozzák hivatalosan Európába. Az M7 Pro robotporszívó pár EU-s országban azért kapható, és volt még talán hazai forgalmazó is, de jelenleg nem lehet kapni, viszont Aliexpressről már meg lehet rendelni EU raktárból, nem is rossz áron.

hirdetés