hirdetés

Hírek

BlitzWolf akkumulátoros ventilátorok akciója
BanggoodBlitzWolfventilátor
írta: SonkaMod2021.04.27.

BlitzWolf akkumulátoros ventilátorok akciója

Még utazáskor is jól jönnek

Időben érdemes felkészülni a nyárra, mert már nem sok idő, és ránk rohad a gatya a 40 fokban. A magyar háztartások alapkelléke az állóventilátor, mert a legtöbb lakásban és házban nincsen klímaberendezés, így olyan egyszerű módszerekhez kell folyamodni, mint a ventilátor. A nagyáruházak polcai roskadásig tele vannak filléres darabokkal, de ha igényesebb berendezésre vágyunk, akkor érdemes a kínai kínálatban is körülnézni.

Intelligens TV háttér fény EU raktárból
GoveeLED szalagokosotthonTV
írta: molcsa2021.04.27.

Intelligens TV háttér fény EU raktárból

Legyen műsorhoz illő a hangulat

Új márka terjeszkedik az európai piacon a Govee személyében, aminek csapata az okosotthon tortából szeretne magának egy szeletet kihasítani.  Április 26-án indult az európai aloldaluk, így számunkra is elérhetővé váltak a termékeik, ráadásul európai raktárból szállítva, így garantáltan áfamentesen és gyorsan érkeznek a csomagok. Egyelőre még korlátozott az EU-s termékkínálat, de a jövőben ez minden bizonnyal bővülni fog. Ebben a cikkben az intelligens TV háttérfényüket mutatjuk be kicsit közelebbről, ugyanis - spoiler veszély - ebből érkezett hozzánk egy tesztpéldány is, így hamarosan a személyes tapasztalatokról is részletesen olvashattok.

Big Brand Sale a Geekbuyingon
elektromos járműGeekbuying
írta: hajas2021.04.26.

Big Brand Sale a Geekbuyingon

Elektromos járművek akciója

Tavasszal sok ember gondolkozik elektromos jármű vásárlásán, ezt a Geekbuyingnál is jól tudják. A kínai webshopon elstartolt a Big Brand Sale, melynek köszönhetően számos e-biciklit, e-rollert jelentős kedvezménnyel vásárolhattok meg. Néhány termékhez szereztem nektek exkluzív kuponokat is.

Akciós az 5G-s Oukitel WP10 a hivatalos Ali boltban
5GAliexpressOukitelstrapatelefonWP10
írta: SonkaMod2021.04.26.

Akciós az 5G-s Oukitel WP10 a hivatalos Ali boltban

Felsőkategóriás és ütésálló

Az Oukitel az elsők között volt az olyan strapatelefon megalkotásában, ami támogatja az 5G hálózatokat. Mivel ez egyelőre csak a felsőkategória kiváltsága, így a többi paramétere is a legfelsőbb ligába sorolja a WP10-et. A készülék ennek megfelelően nem olcsó, de a tavaly novemberi megjelenése óta jelentősen csökkent az ára, így most kedvező áron lehet megvásárolni a hivatalos Aliexpress boltból.

Jóféle kínai szerszámmárka vagy japán uralkodócsalád?
Aliexpressfujiwaraméréstechnikaszerszám
írta: SonkaMod2021.04.26.

Jóféle kínai szerszámmárka vagy japán uralkodócsalád?

Kinek ismerős a Fujiwara név?

A hétvégeken egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány perc szabadidőm van, úgy betáblázza a család, a házkörüli tennivalók, főzés, sütés és effélék. Ha mégis akad egy kis időm, akkor általában felmegyek Aliexpressre mert kedves tevékenységem az össze-vissza böngészés a különböző shopok között. Az e hétvégi céltalan Aliexpress böngészés folyománya, hogy megismerkedtem egy érdekes márkával, a Fujiwarával.

Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok
3D nyomtatóaktivitásmérőCafagofülhallgató
írta: hajas2021.04.22.

Itt vannak a legújabb Cafago ajánlatok

Vegyes válogatás

Elhoztam nektek a Cafago legújabb ajánlatait, a cikkben találtok többek közt TWS füleseket, 3D nyomtatót, fotó stúdió felszerelést és aktivitásmérőt. A termékek a szállítási mód vagy az árazás miatt áfa- és vámköltségek nélkül érkeznek hozzátok, így nem kell extra költségekkel számolnotok.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal
BanggoodfülhallgatóHangszóróLenovoTWS
írta: SonkaMod2021.04.21.

Dunát lehet rekeszteni a belpiacos Lenovo audió cuccokkal

Hangszórók és fülesek

A Lenovót Magyarországon leginkább a laptopokról és számítógépekről ismerjük, mert a gyártó Európában ezen szegmensekben kiemelkedően jól teljesít és erre is fókuszálnak. Viszont Kínában mindenféle tech kütyüt forgalmaznak, és ezek sokszor nagyon olcsók is kint. Az audió cuccaiknak a 99%-a nem fellelhető a magyar piacon, ezért gondoltuk, hogy csinálunk egy válogatást pár belpiacos Lenovo termékről.

Xiaomi vásár Geekbuying módra
Geekbuyingrobotporszívóvezeték nélküli porszívóXiaomi
írta: hajas2021.04.21.

Xiaomi vásár Geekbuying módra

Xiaomi kütyük olcsón

Mindenki szereti a Xiaomi készülékeit, mivel alacsony áron kínálnak kiváló kütyüket. Szinte nincs is olyan webshop, ahol ne lehetne kapni "a kínai Apple" cuccait. A Geekbuyingon is rengeteg termékük elérhető, ráadásul most egy csomó modellt leakcióztak, de mi is szereztünk nektek néhány exkluzív kupont robotporszívókra és vezeték nélküli porszívókra is.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.04.20.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

Föld napi akciók a Geekbuyingon
elektromos bicikliGeekbuyingrobotporszívó
írta: hajas2021.04.19.

Föld napi akciók a Geekbuyingon

Elektromos járművek, és még sok más lett olcsóbb

Április 22-én lesz a Föld napja. Először 1970-ben, egy amerikai egyetemista kezdeményezésére több mint 20 millió ember emelte fel a hangját a természetért, ami 1990-re világ méretűmozgalommá vált, hazánk is ebben az évben csatlakozott. A Geekbuying is készül a napra, egy rakás kütyüt árazott le, köztük elektromos járműveket is, melyek környezetbarát utazási alternatívákat kínálnak.

hirdetés