hirdetés

Hírek

Nem kispályás az Anker boomboxa
AliexpressAnkerBluetooth hangszóróboomboomboxsoundcore
írta: SonkaMod2021.06.24.

Nem kispályás az Anker boomboxa

A szegény ember JBL-je

Az év elején került forgalomba az Anker Soundcore Motion Boom, ami a régi Boomboxok leváltására, valamint a JBL vetélytársának érkezett. Az Ankertől elvárható a remek minőség és a jó árazás, ez pedig a Motion Boom esetében is adott. A hangszóró egy igazi particsináló, ezzel már lehet házibulit tartani, de visszafogottabb felhasználásra is ajánlott. Szállíthatónak éppenséggel szállítható, de azért ez már nem a zsebhangszóró méret. Az Aliexpress Summer Sale-en nagyon jó áron lehet behúzni, ráadásul EU raktárból.

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató
AliexpressBluetooth fülhallgatófreelace proHuaweizajszűrés
írta: SonkaMod2021.06.23.

Rengeteg újdonságot tartogat a Huawei FreeLace Pro fülhallgató

Az itthoni ár feléért

Egy olyan Huawei kütyüt szerezhetünk be az Aliexpressről, ami itthon majdnem kétszer annyiba kerül. Ez a Huawei FreeLace Pro Bluetooth fülhallgató, mely többféle zajszűréssel, gyorstöltéssel és rendkívül hasznos funkciókkal rendelkezik. Mindenképp érdemes most az Aliexpress Summer Sale-en megvásárolni, hiszen nagyon olcsón juthatunk hozzá EU raktárból.

Utolsó esély, hogy lecsapjatok a Geekbuying szülinapi dealekre
GeekbuyingGeekbuying 9. szülinapvideójáték
írta: hajas2021.06.23.

Utolsó esély, hogy lecsapjatok a Geekbuying szülinapi dealekre

Játékra fel!

Hamarosan véget ér a Geekbuying 9. szülinapi bulija, de ha eddig még nem volt alkalmatok vásárolni, akkor még maradt egy kis időtök. Egy rakás kézikonzolt hoztam ma nektek, de egy nyereményjátékban is részt vehettek, mellyel akár egy robotporszívót is nyerhettek.

Itt a Realme első robotporszívója
AliexpressRealmerobotporszívó
írta: Atika2021.06.22.

Itt a Realme első robotporszívója

Erős felütéssel kezd a feltörekvő kínai gyártó

A Realme márkát eddig a telefonjairól ismerhettük, azonban most előrukkoltak egy robotporszívóval, ami első ránézésre egy komoly konkurencia lehet a nagyobb gyártók számára is. Nemcsak porszívózni, de felmosni is képes, 38 különböző szenzorral rendelkezik, köztük LIDAR-ral is, ráadásul az okosotthonunkba is integrálható, ugyanis Google Assistant és Alexa kompatibilis.

SwitchBot mozgás- és ajtónyitó szenzorok
automatizálásokosotthonSwitchbot
írta: Don Kartács2021.06.22.

SwitchBot mozgás- és ajtónyitó szenzorok

Egyszerű és olcsó fejlesztések okosotthonokhoz

A SwitchBotról írtunk már korábban a zseniális függönymozgató robotjuk kapcsán. Most tovább bővítik az otthoni automatizálásra szánt kütyüik repertoárját egy ajtónyitás- és egy mozgásérzékelő szenzorral. Ezek ma már filléres tételek, de jelentősen növelhetik a lakásotok biztonságát, és persze mindenféle egyéb automatizálásra is lehetőséget adnak. Ráadásul képesek távoli riasztásokat is leadni, amelyek megjelennek a telefonotok értesítési sávjában, így mindig értesültök arról, ha valamilyen galiba történi az ingatlanotok körül.

Geekbuying szülinap: sport és szabadidő cuccok akciója
elektromos biciklielektromos rollerGeekbuying
írta: hajas2021.06.21.

Geekbuying szülinap: sport és szabadidő cuccok akciója

A buli még nem ért véget

Tovább folytatódik a Geekbuying 9. születésnapi bulija. A Geekbuying sport és szabadidős cuccokra is akciót hirdetett, így például kedvezményes áron vásárolhattok elektromos rollereket. Természetesen a korábbi cikkeinkből ismert akciók is érvényesek még, például a Tronsmart 8. évfordulójára hirdetett leárazás is javában zajlik még, így ha nem láttátok még az ajánlatokat, akkor kattintsatok ide.

Xiaomi Mi G9 állóporszívó
AliexpressállóporszívóXiaomi
írta: Don Kartács2021.06.21.

Xiaomi Mi G9 állóporszívó

Olcsón is van új a nap alatt

Megjelent a Xiaomi legújabb állóporszívó családja, a G széria, aminek a kisebbik tagját a G9-et mutatjuk most be. Elég nehezen tudtam korábban elképzelni, hogy milyen innovációt lehet belecsempészni ebbe a témába, de azért a kínai Apple-nek csak sikerült néhány okosságot kitalálnia. Az eltávolítható akkumulátorból már egyszerre többet is tölthettek, a motoros fej még hatékonyabb mint volt, nem tekeri fel a hajszálakat sem, és mára a 60 perces üzemidő is megszokottá vált. Az ár még mindig baráti, 50 000 Ft-ot kérnek érte az Aliexpress Sumer Sale keretében a 618ALI13  kuponnal, és a termék EU raktárból is elérhető, így nem fogja sem áfa, sem vám terhelni a csomagot.

Nyári Xiaomi telefonvásár a Banggoodon
BanggoodokostelefonPocoRedmiXiaomi
írta: SonkaMod2021.06.21.

Nyári Xiaomi telefonvásár a Banggoodon

Támad a Summer Sale

Az Aliexpress Summer Sale mellett a Banggood is most indította útjára a saját nyári leárazásukat, ami talán nem annyira érdekes, mint az alis, de van azért figyelemreméltó akciójuk. A legjobb mozzanata az akciósorozatnak, hogy egy sor Xiaomi telefonnak leszállították az árát. A lista igen hosszú, a kedvezmények pedig tényleg jók. Jellemzően minden modellhez olcsóbban juthatunk hozzá, mint eddig valaha.

Megint jó áron vihető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+
AliexpressrobotporszívóXiaomi
írta: hajas2021.06.21.

Megint jó áron vihető a Xiaomi Vacuum-Mop 2 Pro+

Árzuhanás

A Xiaomi talán kissé túlbonyolította a Vacuum-Mop 2 Pro+ nevét, azonban egy teljesen szerethető és megbízható robotporszívó lett belőle. Az elődmodellhez képest több területen fejlődött a készülék, azonban a kezdeti ára kissé magas volt. A debütálás óta szerencsére jelentősen csökkent az ár, így már 93 500 forintért megrendelhető az Aliról.

8 éves lett a Tronsmart
GeekbuyingkuponokTronsmart
írta: hajas2021.06.17.

8 éves lett a Tronsmart

Egyik kedvenc márkánk

A 9 éves Geekbuying mellett van még egy ünnepeltünk: a hangszóróiról, fül- és fejhallgatóiról ismert Tronsmart most töltötte be a 8. születésnapját. Számtalan termékük járt már nálunk, így az évek alatt a szívünkhöz nőtt a márka. A Geekbuying külön figyelmet fordított a brandre, így rengeteg kuponnal és akcióval vár benneteket a webshop.

hirdetés