hirdetés

Hírek

Már kapható a Poco F3 a Xiaomishopnál
5GAMOLEDF3NFCPocoshopXiaomishop
írta: Don Kartács2021.07.12.

Már kapható a Poco F3 a Xiaomishopnál

Csúcstelefon, "alacsony áron"

Folyamatosan érkeznek a Xiaomishop, és az égisze alá tartozó boltokba - jelen esetben a Pocoshop.hu-hoz - az új Xiaomi telefonok. Ráadásul a Poco F3 egész jó áron kapható, ahhoz képest amit felvonultat. Snapdragon 870-es lapka, 6 vagy 8 GB RAM, UFS 3.1-es szabványt használó háttértár, 120 Hz-es AMOLED kijelző brutális fényerővel, és persze a készülék az 5G, illetve WiFi 6 szabványokat is támogatja. És akkor jöjjön az ár: a 6/128-as modellért 139 990 Ft-ot, a 8/256-osért 149 990 Ft-ot kérnek, és biztosítanak mellé 2 év garanciát, magyar számlát és magyar nyelvű ügyfélszolgálatot.

Redmi Note 10 5G kapható Mi Band 5-tel egy csomagban
5GPocoshopXiaomiXiaomishop
írta: Don Kartács2021.07.12.

Redmi Note 10 5G kapható Mi Band 5-tel egy csomagban

Ráadásul hazai webshopból

A Xiaomi Redmi Note 10 5G-re keresztelt készülékét még nem teszteltük korábban, aminek az oka az, hogy gyakorlatilag megegyezik a kiváló Poco M3 Pro-val. Most a Xiaomishopnál egy Mi Band 5 aktivitásmérőt és szolgáltatásként 6 hónap kijelzőcsere garanciát is adnak mellé, így érdemes ránéznetek a készülékre, amiért 79 900 Ft-ot kérnek. Természetesen a szokásos garanciális feltételek, a magyar számla és a magyar nyelvű ügyfélszolgálat is a rendelkezésetekre áll.

A GKB bedurrantotta a nyári akciókat
Geekbuyingsummer sale
írta: Don Kartács2021.07.12.

A GKB bedurrantotta a nyári akciókat

Hűtőláda, érdekes vízi jármű és több ventilátor van a kalapban

Minden évszaknak megvan a maga fogyasztási ünnepe. Nyáron mindig valamilyen Summer Sale név alatt futnak a jó dealek, és ebből a GKB sem akart kimaradni. Így minden releváns terméket, ami összeköthető a nagy meleggel és a tengerparti sütkérezéssel, leáraztak, van akkumulátoros szoba ventilátor, hűtőláda, de még egy mini "jetski" is. Természetesen minden termékhez hoztunk nektek kupont is, hogy az ár kedvezőbb legyen, illetve minden terméket EU raktárból postáznak, így a szállítás áfa- és vámmentes.

Kínából rendeljünk Marshall fülhallgatót
Aliexpressbluetoothfülhallgatómarshall
írta: SonkaMod2021.07.09.

Kínából rendeljünk Marshall fülhallgatót

Vezetékest és vezeték nélkülit is

Újabban egyre több márkás fülhallgatóba futunk bele az Aliexpressen, amik még úgyis nagyon olcsók, hogy rájuk kerül automatikusan az áfa. Írtunk már egy remek JBL TWS fülesről, egy kultikus Beats termékről, most pedig két Marshall cuccot szúrtunk ki, amik jóval olcsóbbak, mint itthon. Van egy vezetékes és egy Bluetooth-os verzió is.

Enjoy the game ajánlatok a Geekbuyingon
AcgamGeekbuyingTronsmart
írta: hajas2021.07.05.

Enjoy the game ajánlatok a Geekbuyingon

EU raktárból, extra költségek nélkül

A 2020-as Labdarugó-Európa bajnokság hamarosan véget ér, a négy elődöntős csapat közül a héten kiderül, hogy melyik két ország válogatottja mérkőzik meg egymással a július 11.-ei finálén a Wembley Stadionban. A Geekbuying sem szeretne kimaradni a futball őrületből, ezért különleges ajánlatokkal vár benneteket az Enjoy the game akció keretein belül. A lenti termékek mindegyike EU raktárból érkezik, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese
áfaAliexpressfülhallgatóJBLTWS fülhallgató
írta: SonkaMod2021.07.02.

Áfástul is harmadáron rendelhető a JBL TWS fülese

Minden költséget beleszámolva sem lesz drága

A Facebook csoportunk és oldalunk is azzal van tele, hogy tegnap bevezetésre került az új áfatörvény. Most kell pár hét, hogy pontosan lássuk, hogy hogyan fog működni a dolog, de egy biztos, a Kínából rendelés nem fog eltűnni, mert egész egyszerűen rengeteg termék még így is olcsóbb onnan, illetve itthon nem is kapható. Az elsőre hoztunk most egy remek példát, amiben megmutatjuk, hogy hiába pakolja rá az Aliexpress automatikusan az áfát a rendelésünkre, még így is sokkal olcsóbban lehet megvásárolni a JBL Tune 225TWS fülhallgatót.

EU raktáras porszívó vásár a Geekbuyingon
360DreameEU raktárGeekbuyingrobotporszívóvezeték nélküli porszívó
írta: hajas2021.06.30.

EU raktáras porszívó vásár a Geekbuyingon

Takarításra fel!

Takarítani sajnos még a nyári nagy melegben is kell, de szerencsére a kínai gyártók egy rakás jó minőségű és olcsó készüléket dobtak már piacra, melyek megkönnyítik a munkát. Ebben a cikkben egy rakás robotporszívót és egy állóporszívót hoztam nektek a Geekbuyintól. Mindegyik készülék EU raktárból, áfa- és vámköltségek nélkül rendelhető, így nem kell aggódnotok a holnaptól életbe lépő új vámtörvény miatt.

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás
3D nyomtatóCafagoHajvágógépstúdió világításvideójáték
írta: hajas2021.06.30.

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás

Bombajó árak

A Cafago idén is bombajó ajánlatokkal kezdte a nyarat, és szerencsére a júniust is kedvezményes kütyükkel zárják. A legfrissebb válogatásban találtok 3D nyomtatót, stúdió világítást, retro kézi játékkonzolt és egy hajvágógépet is.

Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt
AliexpressmobvoiOkosóraTicwatch S2
írta: SonkaMod2021.06.29.

Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt

Sokféle app fut rajta

A Ticwatch egy egész arzenálnyi okosórával rendelkezik, amiből a legtöbb modell a Google féle Wear OS-t használja, ami az Androidnak egy órára elkészített verziója. Bár ez a szoftver jelentősen le van butítva, így is nagyon jól testreszabható rendszer, egy csomó letölthető alkalmazással. Általában nem is olcsók ezek az órák, de a Ticwatch S2 most igencsak jó áron megvásárolható.

Szoftver kedd
GoDeal24MicrosoftOfficeszoftverWindows
írta: Atika2021.06.29.

Szoftver kedd

A legjobb szoftver ajánlatok a GoDeal24-től

Mindannyian szeretünk olcsón vásárolni, főleg akkor, ha eszméletlenül jó ajánlatokat kapunk. A GoDeal24, mint mindig, most is remek ajánlatokkal vár titeket, így az eredeti árnál sokkal olcsóbban juthattok Microsoft szoftverek licenceihez. Vége az aktivátorok és előre aktivált, kalóz szoftverek korának, innentől bűntudat nélkül használhatod a számítógépedet.

hirdetés